• header

3e augusti 2011

Hej bloggen! ♥

Hur mår ni? Jag mår sådär.. Har legat i sängen hela förmiddagen och vilat. Var uppe och promenerade med Mani imorse men kände mig fortfarande krasslig så jag kröp ner i sängen igen.. Så jag har bara vilat och vilat och vilat.. Måste bli frisk till helgen! Min pojkväns polare har fest då och jag vill verkligen gå! Men mitt vänstra öra (det som var mest inflammerat) känns verkligen hopplöst…

Nu ska jag ut och promenera lite med vovven, hämta lite paket på posten och så. Mamma kommer snart förbi också! :)

Bild från en plåtning i början på sommaren. Tänk om man fick gå runt sådär snyggt sminkad varje dag.. En av mina närmsta vänner funderar på att gå en make up-utbildning.. Haha jaaaaaaaaaaaaa!! Do it!! Personlig MUA varje dag!

67 Comments

Linnéa

Det är kanske så man borde göra. Be sina vänner utbilda sig till schyssta grejer. MUA, kock, frisörska, massör, PT osv. ;)

Reply
Malin

Halve grunnen til at jeg leser bloggen din er at jeg synes svenskt er så pent språk :) Har gode minner fra å se på og lese Astrid Lindgren da jeg var liten. Og du skriver veldig trivelig med alle de fine svenske ordene jeg liker :)

Reply
Kajsa

Hej Kenza!
Skulle du kunna göra ett inlägg när du mår bättre (har absolut inge bråttom) om hur du sminkar dig? Vet att du har berättat att du använder dig utav solpuder, mascara osv. Men kan du beskriva lite mer noggrant hur du sotar dina fina ögon t.ex.? Skulle du kunna göra en video och visa hela sminkningen steg för steg? och därmed skriva namn + nr på produkterna du använder och kanske visa borstarna som du använder? Angelica Blick hade också gjort det på ett ungefär men jag har hört och sett bland kommentarerna att otroligt många älskar sättet du sminkar dig på, dessutom så är jag en av dom. Det vore verkligen jättekul. Älskar din blogg! Den är den enda som jag ALLTID följer, så himla spännande och inspirerande. Förlåt för att det blev så långt men jag var bara tvungen att förklara.. Kramis<3

Reply
E

Hej Kenza!
tänkte börja med att säga att jag tycker du är skit cool!
och sen så tänkte jag fråga om inte du skulle kunna visa mer bilder från den tiden du var emo? :)
kram E

Reply
Ebru

Du är underbar kenza! Hoppas örat blir bättre! :)
Jag såg att du hade gillat en av mina bilder på Instagram! ebruanday heter jag där & gud vad glad jag blev! Åh tack så mycket för att du gillade! :)
Det är en bild där jag gör heel strech om du vill titta igenom och se igen :)

Tack igen , du är bäst! <3

Reply
adelina

Jag vet hur det är med inflamerat öra. Jag hade det när jag var 8 år och fyfan det gör sjukt ont!! Och mina örondroppar hjälpte inte så mycket.
Krya på dig Kenza :)

Reply
Mia Elisa

Och jag som tänkte: men nu får hon väl ändå ge sig, så där snygg kan INGEN vara när man har öroninflammation! Tur att det var en gammal bild, annars hade jag blivit deprimerad. ;)

Reply
Mari

Vad tråkigt att ditt öra inte riktigt hänger med.. Sådant där är så jobbigt. Hoppas du kryar på dig.

Reply
elin

vart brukar du ha mani när du är och solar & badar med dina vänner? :-) han följer ju med? men det blir vell för varmt att ligga i solen för honom?

Reply
Johanna H

Jobbigt med örona, men var glad för att du har kunnat äta iaf. Jag har haft öroninflammation(inflammation i både mellanörat och hörselgångarna) två gånger den här sommaren. Värken har gått ut i käken så i en vecka åt gången har jag fått leva på flytande föda, typ fruktsoppa och yoghurt.
Du har haft tur ändå alltså :D

Reply
Malin

hallå du brukar ju alltid göra ett inlägg i början av varje månad som handlar om vad du gjorde förra¨året vid samma tid, vad hände med det? Vill så gärna läsa om augusti :)

Reply
Johanna

Hoppas du kryar på dig snart. Jag har inte vart hemifrån på sju veckor pga mitt mående men hoppet är det sista som överger en :-)

Reply
orangiina

Håller med!! :) skulle du vilja länka min blogg?
Skulle bli döglad då!:) har skickat mejl till dig många gånger :) jag är tolv drf kanske du tycker jag e lite konstig ;)

Reply
Nicole

Du borde få Terracortril utskrivet. Jag har varit ett “öronbarn” och opererat mina öron 3 gånger pga av öroninflammation. Är fortfarande mkt känslig men istället för att ta antibiotika tabletter så får jag Terracortril (sntibiotika och kortisondroppar)som man bara droppar ner i örat! Funkar skitbra!!

Krya på dig.

Kramis,

nicky

Reply
Sofia

det fattas bara lite dreggel på den minen så ser den naturlig ut iaf :D klockrent!

Reply
Christie

You should do it! You already look beautiful all the time, but in this picture you look phenomenal. I don’t think I’ve ever seen a prettier face. :)

Reply
linn

åh hatar öron inflammation! det gör sjukt ont ;s
fick det när jag va till thailand så mer än en vecka vart förstörd, har fått det igen eller jag börjar :(

Reply
Tilde

Hej Kenza! Nu är jag ingen läkare, men kanske kan öroninflammationen lägga sig snabbare om du försöker hålla öronen varma med en mössa eller så, sen har jag också hört att man kan stoppa vitlök i öronen!.. Kanske inte hela, men lite vitlök blandat med olja på en bit bomull eller liknande? Värme brukar fungera bra för mig, vitlöken har jag aldrig provat, men det sägs ju vara bra till det mesta! =)

Reply
wilma

Hej, det är en grej om örat:)
Asså om du tar fuck-you-fingret och masserar mitt på fingret så kommer det släppa lite hoppas jag:)
Det finns mer info i boken “zonterapi på 5 minuter”
:)

Reply
Anja

tips mot öroninflammation: Hacka gul lök, linda in i ett tunt tyg och lägg mot örat.
Jag har öroninflammation nu och det lindrar faktist! Dock luktar man inte gott.

Reply
T

Jag är en utbildad make up artist hos make up store och att få sminka dig skulle vara en dröm för alla make up artister i världen!

Reply
Ellllla

i was just wondering how do you do those curls because i loooove your hair! pleaseee answer i wanna now so bad!! :)

Reply
Anna

Jag blir så ledsen när jag går in på din blogg och läser, du är så vacker. haha..

Reply
Louise

Du är verkligen motsvarigheten till Perfektion … Bland mina kompisar, alltid : “Jag har Kenza dag idag” om man känner sig snygg haha :P Men man blir lite smått irriterad när man letar fel på dig för att få lite bättre självförtroende och liksom inte hittar nåt. kul liksom -.- känns det inte bra att kolla sig i spegeln varje dag och se typ sveriges snyggaste kvinna?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*