• header

WANTIES – Nelly trend

De här plaggen från Nelly Trend/Nelly.com hade mer än gärna fått flytta in i mina garderober! Den vita korta tröjan/kavajen med alla dragkedjor har jag faktiskt, och den andra klänningen från vänster är påväg hem till mig! Jag hade tänkt ha den på festen på lördag, med vågigt hårsvall och skyhöga klackar. :)

117 Comments

ellie

kan du inte platta håret spikrakt en gång? vill se hur det ser ut på dig. :)

Reply
Dixi Wonderland

Åhh du kommer passa så sjukt bra i dessa kläderna! Älskar att du klär dig i så mycket färg Kenza. Det är en av anledningarna till varför jag läser din blogg! Vissa “mode” bloggerskor är så boring och klär sig bara i neutala färger men du har alltid en färgklick någonstans!

Reply
Pauline

nja det var inte riktigt my cup of tea som man säger! men förutom den svarta klänningen, den var skitsnygg! (tvivlar dock på att du inte kommer bli fin i klänningen du klickade hem!)

Reply
My

Jag har den blå klänningen längst upp i högra hörnet, den är helt underbar! :)

Reply
Nicolina Lööf

Tycker du skulle haft den blåa klänningen som man ser framifrån. Den var as snygg och skulle passa dig utmärkt! Den blåa färgen är ju väldigt inne också. Den svarta som du ska ha är inte lika snygg som den blåa. Kram!

Reply
Emily

Hey Kenza! I have the second dress in yellow white and peach in a size Small, i think it’s too late to return it and it has never been used. If you want to buy it please send me an email at [email protected]. I live in denmark.

Reply
Sara

Hejsan! jag skulle bara vilja fråga en sak,jag ska börja i gymnasiet nu och jag har glasögon men vill börja med linser,men det är ett problem, jag känner att folk kommer att glo myvket och prata känns det som..jag är rädd helt enkelt,skulle vilja fråga om du har några tips på hur jag ska göra för att komma över det..? tack på förhand,och för en grym blogg!

Reply
Carolina

I love all of them,im sure you’ll look beautiful with them ;)

Greets from Peru <3

Reply
anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!

Reply
victoria

hej, undrade bara vad som hände med att du brukade ladda upp bilder från varje månad? har du slutat med det eller har du inte hunnit? kram!

Reply
coca coola :D

Hej Kenza!
Jag undrar bara varför du inte har lagt upp bilder från Juli 2010 och Augusti 2010? Har du glömt eller är det av någon annan anledning? :)
tacksam för svar :D

Reply
Bella, hatt och klädskapare.

Jag drömde en himla konstig dröm om dig inatt! Så här var den:
Min syster kommer och ruffsar till ditt fina, välfixade hår. Du blir alldeles förskräckt och jag nyper i dina kinder och ordnar till ditt hår lite, och säger till dig, gumman lilla! Detta löser sig! Vi skall klara detta!

Jösses alltså!

Reply
Nina

Kan du inte be dina läsare skänka pengar till Afrika? Såsom blondinbella gjort ! Tänk hur många människor du kan nå ut till – seriöst!

Reply
mykrutrok

snälla söta rar, sista dagen för mig i stockholm imorgon snälla kom till stureplan vid 12-13 tiden, hade varit så stort snälla !/ ett fan i norbotten

Reply
natalie

jag undrar hur det går att jobba som modell med dina tatueringar?
är det okej att ha eller redigeras dom bort i vissa fall?
även fast du inte har så stora och jättesynliga tatueringar (dessutom är dom skitsnygga), så finns dom ju alltid där..

tacksam för svar! kramis

Reply
Nella

skitsnygga! diggar den blåa, skulle passa skitfint på dig, du som är sååå brun!

Reply
aliiice

jag tycker du e helt fantastisk! jag vill starta en blogg/hemsida… hur startade du din? help me. ^^ vill veta om jag kan göra det samma ^^ svara snälla!

Reply
vill inte skriva mitt namn.

Hej Hej!
JAg har under en ganska lång period läst din blogg, väldigt rolig blogg tillskillnad från vissa andra.
Jag började läsa den första året på gymnasiet, jag visste inte vad bloggar var innan dess.
jag har själv ingen blogg och inget större intresse utav att skapa en heller, jag har däremot tänkt på en sak, du skriver mycke om mode, resor och vad du gör om dagarna. och de känns lite som att tillskillnad från andra ungdomar så strävar du inte efter att skaffa ett körkort eller plugga vidare – det här medelandet har inget med ditt inlägg att göra och jag vet att jag skiljer mig mycke som person ifrån dig med tanke på att vi är uppväxta på olika sätt, – Tänker du på att plugga vidare och skaffa körkort, eller du kanske redan har det?
i min familj är det ganska viktigt vilket gör att jag känner stor press för det. jag har uppkörning om bara några dagar och jag är hur nervös som helst. jag vill gärna höra din åsikt om det, det är skönt att fråga någon man inte känner ibland än ens vänner för då är de lätt att dom bara håller med det man säger, så man får inte riktigt ett ärligt svar om man säger så ..

Reply
linnea

Blir no skitsnyggt!!!!

Min blögg handlar om vardagsiakttagelser tonårstankar å en liten skvätt humor enjoy!

Reply
vill inte+skriva+mitt+namn.

Jag vill helst inte att kommentaren ska hamna i din blogg, ja visste bara inte hur jag skulle skriva annars. som ja nämnde förr ja kan prata med vänner, men de håller bara med de ja säger.

Reply
Camillaa & aida

hihihi idag hade vi jätte tråkigt & gjorde en hel del olika videosar , men bara 3 kom upp på youtube, & vi vill gärna dela med oss av vår torra humor ..
hihi det hade varit jätte snällt av dig om du hade reklamat den på din blogg eller hur man ska säga..
vi vill folk ska se hur roligt två malmöboende kan ha de en onsdagskväll!
Kram.
obs.. vi älskar din blogg..!<3

Reply
Liza

Kan inte du göra ett inlägg med dina favoritböcker? Jag vet att du gillar att läsa o verkar ha läst en del böcker skulle va intressant att se :)

Kram

Reply
Vanya Kennedy

Hej!
Jag var bara tvungen att berätta att jag drömde en dröm som du var med i förra natten, jag låg nämligen i min säng o kollade lite bloggar innan jag skulle sova.. Bl.a. Din då.

Iaf så drömde jag att du typ var min storasyster eller något?
Och att du körde en liten golfbil o jag satt och skrek brevid..
Sen ville du att jag skulle vara tyst så du gav mig köttbullar med makaroner.. Haha

:)

Reply
Linnéa

Gillade den första klänningen också. :)
Hade varit skitsnyggt om du hade haft håret i en snygg knut a la Kourtney Kardashian. Så ser man den snygga ryggen på klänningen också ;)

Reply
Johanna S

Du har väl inte missat skönhetsbloggens tävlingar? Hon drar igår idag och man kan vinna massaor av fina vinster. Du hittar tävlingen här http://hiilen.blogg.se/ För övrigt, you go girl! Härlig och inspirerande blogg!!!

Reply
Sofia

Nelly has such awesome stuff! I have that red envilope bag on that one picture with the black dress, it’s really cool and i love it!

Reply
Ivana

Hej, du har fortfarande inte länkat mig till den långa klänningen du la upp för några inlägg sen.. Hade uppskattat för svar! Kram

Reply
emilie

man kan aldrig gå in på nelly.com utan att inte hitta något!
man vill ha nästintill allt man ser!

när du åker utomlands, åker du till de dyrare ställerna eller kan du bo på ett ställe där typ .. även ensamstående mammor kan åka med sina tonårsdöttrar? :D

Reply
Maria

Hej Kenza!

Jag vill så gärna beställa den blåa enarmade klänningen men den finns inte längre på Nelly.com
Vet du något om de ska finnas att beställa på Nellys hemsidan?

Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*