• header

I hate you mommy!

Om Mani kunde prata så lovar jag att det var det han skulle säga till mig när han stod där blöt i badkaret, haha. Nu springer han däremot runt som en galning, stryker sig mot möbler och mattor för att torka & få tillbaka sin doft, och så plockar han fram varenda leksak som jag så prydligt och fint lagt i hans bädd. Dags att städa igen då!!!

Han stank nämligen sjövatten så det var dags för ett bad! Han är så duktig på att simma min lille kille. Jag vågade inte släppa kopplet ifall att något händer, så jag gick med honom längs bryggan medan han simmade och simmade. Jag minns när han var en liten valp och jag försiktigt med handen under magen släppte ner honom i vattnet för första gången. Plutten. Nu är han snart fyra år! :) ♥

69 Comments

Kajsa

Hej Kenza!
Skulle du kunna göra ett inlägg när du mår bättre (har absolut inge bråttom) om hur du sminkar dig? Vet att du har berättat att du använder dig utav solpuder, mascara osv. Men kan du beskriva lite mer noggrant hur du sotar dina fina ögon t.ex.? Skulle du kunna göra en video och visa hela sminkningen steg för steg? och därmed skriva namn + nr på produkterna du använder och kanske visa borstarna som du använder? Angelica Blick hade också gjort det på ett ungefär men jag har hört och sett bland kommentarerna att otroligt många älskar sättet du sminkar dig på, jag är en av dom. Det vore verkligen jättekul. Älskar din blogg! Den är den enda som jag ALLTID följer, så himla spännande och inspirerande. Förlåt för att det blev så långt men jag var bara tvungen att förklara.. Kramis<3

Reply
Alle

Hej Kenza!
Aweeee! Vad gulligt och fint du skriver om din lille Mani. Det märks att du älskar honom. Åååå! Jag skulle också vilja ha en sån hund. Haha, Mani är så rolig. :)
Ha det bra. <3

Reply
Hihi

VAD SÖT! Är det rätt att säga att hunden är människans bästa vän enligt dig? Grym blogg, puss

Reply
Jenny

du vet att det finns flytvästar för hundar, jättebra och då vågar man ju släppa dem för då vet man att de inte kan drunkna! :)

Reply
Rosanne

Åå vad söt han är! :D
Jag har några frågor.. Vad har du för storlek på dina tan-färgade skor som du köpte från H&M? Vart har du köpt det fina gula linnet som du hade på dig idag?
Ha en bra dag, sveriges bästa bloggerska är du! :)<3

Reply
julia

Hej!
Vad väger Mani?:) Jag har en chihuahua-kille på 8 månader som väger ca 2,4 kg nu, så funderade om Mani är mindre:)

Reply
Jenni

Süßer Armani <3
Erinnert mich mit dem Blick an die Katzen die mein Freund mal gewaschen hat. :D

Kuss <3

Reply
malin

när kommer kenza 7 jackan ut? vinter/höst jackan med ludd i.
vart kommer den säljas och för hur mkt?
den är så jävla snygg, bara måste ha den! :)

Reply
Madeleine

Han är så söt!!
Är jätte sugen på att skaffa mig en liten valp, men då blir det en Leonberger & dom är ju en aaaning större ;) höhö.
puss

Reply
Sanna ;)

hah, så håller min hund också på när man har duschat honom ;)
åh, önskar att Nemo ville simma och bada, men han avskyr det ! fast han är en spansk VATTENhund :P

Reply
Fanny

nawe så gullig han är!Vad har du för torrfoder till honom? och vad använder du för shampo på honom? Han är alltid så fin i pälsen, glansig på något sett :D kram :)

Reply
Ida med håret

Ja, inte klokt vad tiden går fort – min plutt är 5 år nu snart. Känns som det var igår han var bebis. Nu är jag redo att bli mormor känner jag. Eller ja, farmor blir det väl..haha

Reply
tämi

HHAHAHAHAH! känner igen det där med att hundfan går & stryker sig mot ALLT! mest irriterande är det när man har städat innan, mmm kuljul!

haha så söt vovven. älskar bilden när ni åker bil!!! kär i den <3

Reply
Svea o Torres

Det är en HUND inte en docka, alla hundar kan simma, vissa med sämre teknik som måste förbättras vilket görs med en flytväst o i början använder man flytväst om hunden är rädd. När hunden e säker och har bra bakbensteknik tar man av västen. Sluta dalta med era jäkla vavvor, dom e hundar precis som alla andra raser!!

Reply
sofia

Hej hej Kenza :) vilken ras är din hund ? skulle vara jätte kul att veta för din hund är jätte jätte söt !!!
Skulle vara jätte kul om du kan svara ;)
P.S Älskar din blogg
Kram kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*