• header

I nästa nummer!

Ligger på stranden med tjejerna och bläddrar i nya Vecko Revyn. Längst bak såg jag “i nästa nummer” – Tyra hjärta Kenza! Minns ni plåtningen vi gjorde i juni? Vi plåtades i höstkläder, både modereportage och omslag! Så den 18e augusti kommer det numret ut! :)

77 Comments

Olivia Wiktorsson

Herre gud vilka snygga bruna ben du har kenza!
föresten kan inte du berätta lite mer om hur det kommer gå till på uttagningarna till modelljakten. är hemskt nyfiken!
Vi ses i Östersund! :)

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Först måste jag börja med att säga att du är så sjukt inspirerande, både som person men också med din stil så tack för det! Men sen har jag en fråga: Hur träffades du och din pojkvän? Ni är så sjukt söta tillsammans!
Fortsätt som du gör, följer din blogg slaviskt haha!
Kram Amanda

Reply
snigelpicka

Skoj!
Idag på Snigelpickabloggen: Om Smilla the cats hämnd. Läs även: penisavund, om hur jag blev av med oskulden och mkt mer ! ;)

Reply
MATHILDA

jävla bruna unge:(

själv har jag jobbat hela sommaren och har aldrig varit så här blek på en sommar.. (brukar oftast vara ganska så brun)

Reply
Ellen

Guud så du har bruna ben! Använder du brun utan sol? Jag solar typ alltid när det är soligt, men jag blir inte ens nära på sådär brun!
Men vad kul att ni kommer med i nästa nummer, måste läsa :)

Puss o kram <3

Reply
B

Så himla kul! Jag startar en dansskola i GBG med inriktning orientalisk dans, har du vägarna förbi ska du definitivt prova, kanske t.o.m. kan bli ett orientaliskt inspirerat nummer, vem vet?! Kika in på min blogg <3

Reply
olivia

en fråga , du ska ju ha det här pogrammet modelljakten. Och det står att man kan anmäla sig på kanal5 eller att man ska komma till någon av följade castings. Kommer du vara där då? :)
skit bra blogg !
kram (:

Reply
Annie

Åååh, fan vad avis jag blir nu när jag ser jävligt brunbrända ben. Vill också ut och steka, och inte sitta inne på ett kallt kontor där det ändå inte finns nåt att göra.. Sola lite åt mig, tack :)) haha

Reply
Sanna K

Va roligt det ska bli! Ni är så härliga tillsammans !

Kolla gärna in min blogg och säg vad ni tycker om nya designen! :)

Kram /Sanna K

Reply
Iza

Använder du någon sololja när du solar? Så att du blir brunare.. !? Tacksam för svar! :)

Reply
feor.devote.se

Brukar du ha solkräm när du solar isåfall vilken styrka? Eller har du någon olja eller något sånt eftersom du är så brun..?

Reply
linn

hej kenza! undrar om du skulle kunna göra ett blogg inlägg om röda skinnjackor, var det finns att köpa både budget och lyx. Vill så gärna ha en till hösten. tänkte att du ligger ju som steget före och brukar ha bra tips :) hade vart super toppen!

kram!

Reply
Carolina

liiiiiiite bruna ben! Du ska leva i det skinnet länge – som ett russin :) hihi

Reply
Linnea

Underbara ben! Vill också bli så brun! :) Ser dessutom väldigt gott ut med tacopaj på bilden bredvid din pålysning! :D

Reply
Marielle

Gud var roligt att ni är med i Veckorrevyn =) Jag brukar inte köpa tidningar så ofta länge men jag måste nog köpa nästa nummer då ;)

Reply
Lollo

Jag brukar inte säga något om jag inte har något trevligt att säga, men snälla, sluta redigera sönder dina bilder? Man ser ju ändå på de flesta bilderna att du inte är SÅDÄR brun. Kom igen, det ser bara töntigt och fult ut.

Reply
sara

Hej Kenza! Jag har en liten fråga.. Ganska så konstig fråga med haha. Men hur uttalar man ditt namn? Uttalar man de som “Kinza” eller “Kenza”? Jag och min kompis diskuterar jämt de och alltid när jag och mina vänner pratar om dig säger alla olika. Vore så kul att veta hur man uttalar de, så vi slipper grubblandet;) haha!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*