• header

Badaaaa!

Nu står Tyra nedanför i sin rosa cab och väntar! Vi ska ut till Lidingö för sol & bad. Örat är bra nu så kanske jag till och med kan doppa huvudet!! Vi får se, hehe.

Ha en underbar dag, puss! ♥

102 Comments

Jenni

Wonderful hair and wonderful Bikini <3
Your such a pretty damn!
Is it warm in Sweden? Here in Germany its cold and rainy :(

Have a nice day and Greetings from Germany <3
Jenni

Reply
B

Brygghäng låter kul! Kanske det blir lite dansanta rörelser på bryggan utöver lite hängis, hihi =) checka in på min blogg o lämna en comment <3

Reply
Guilli

hej kenza jag bara undrar om du har instagram och om du har det heter den Kenzas eller är det bara en fejk? ps du är sjukt vacker

Reply
rebecca

hej! Vill börja med att säga att du är hur fin som helst,verkligen! Och tack för en grym blogg!
Sen har jag en fråga till dig, har du varit i mexico? Jag har för mig det eller är jag helt ute och cyklar haha. Isf hur var det där?
Sköt om dig,storkram!/rebecca

Reply
Niice!

fina bilder kolla gärna in min musik blogg. Ni som vill följer mig på bloglovin så kommer jag följer er=)

Reply
Milijana Scekic

Va nyss inne på Nelly.se och kollade på klänningar och såg dig där som modell och jag tänkte bara säga att folk kommer ju defenetivt handla de kläder du har på dig! :D

Reply
johanna

Har du slutat med dagens outfit bilder? :/Var iaf ett tag sen du la nåt i den kategorina så bara undrar :P

Reply
kelly&marika

hejsan! jag undrade om inte du kan göra ett inlägg om stockholm, vad som är sevärt, var dem bästa uteställerna, restaurangerna m.m finns. Vi är tre tjejer från Malmö som ska åka upp till Stockholm imorgon, så det hade uppskattats otroligt mycket! :)

Reply
alice

Hej, jag undrar om du skulle kunna föra ett logg inlägg om hur dy lyckas hålla dig i sådan fin form. Vad äter du? Vad äter du inte? Vad tränar du? ja du fattar vinken. Jag vägde runt 60 kg och sen börja jag med p-piller och jag rasade upp i vikt så nu ligger jag på 71 kg. Jag tränar sönder mig utan resultat..

Reply
Louise

Hej Kenza! Satt precis och läste din blogg samtidigt som jag kollade på tv, och helt plötsligt hör jag din röst, i reklamen om modelljakten. Haha, tyckte det var lite roligt. Älskar din blogg by the way ;) Kram!

Reply
EMMA K

Jag älskar dina “hopp” bilder från stranden och utlandet! Dock visades få från din senaste resa, jag skulle vilja se en bild serie på dina hopp genom tiderna? Hehe
Kram

Reply
isabelle

Hej kenza!!! : ) du ælskar dina skinnshorts och ska køpa mig ett par men bor ej i sverige så jag ska bestælla dom. men frågan ær vilken str du har på dina? 32 ? eller 34? Om du svarar ær du en ængel! Tusen tack før en så jordnæra jente ;) inte mycket man ser av nu før tiden!

Reply
Nathalie

så avundsjuk på ditt utséende så att det inte är sant! du måste vara den lyckligaste människan i hela världen ;)

Reply
RONJA

Hej Kenza!
Tänkte kolla med dig om du kommer gå på VR blog awards i år? Du gick ju inte förra året (bra gjort!!)
Kram kram

Reply
Hannah

Hejsan finaste Kenza ^^
Undrar var bikinin kommer ifrån, är det ngt speciellt märke??

Reply
emma

hej! såg en video från när du o aleks va i belgrad, så undrar om han är därifrån ? altså från serbien, för det är jag ;)

Reply
sandra

Hej snygg blogg! :)
Sprid detta o rösta för att Dede blir offentlig!

D.DEDE är världens VACKRASTE kille i bloggvärlden!

Han skriver helt OTROLIGT VACKRA kärlekstexter! Genialiskt och helt sagolikt. Man förstår först när man läser. Han har inte kunnat vara offentlig för att tjejer gått på hans fotbollsmatcher och är helt galna i honom.
Bloggvärldens vackraste!

http://dedeprivat.blogg.se

Reply
micke

hej kenza vill tala om en sak nån ta dina bilder ocjh sänder på sexchattar samt har dem på facebook

Reply
emmie

kan du inte säga till någon dag innan du ska till Lidingö och skriva vart du ska! Bor på Lidingö och skulle vara jätte kul att träffa dig/se dig! <3 :)

Reply
emmie

kan du inte säga till någon dag innan du ska till Lidingö och skriva vart du ska! Bor på Lidingö och skulle vara jätte kul att träffa dig/se dig! <3

Reply
..

Konstig fråga kanske. Men vad har du för storlekar i kläder & skor? :) Tack för en bra blogg, du är verkligen en förebild!

Reply
Julia

HAhah, många komentarer på samma inlägg. men skit samma. DU ÄR ANNARS JÄTTE FIN!!

Reply
Clara

Gud vilken fin bikini! :D Var är den köpt? :) Du har alltid så fina grejjor! ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*