• header

En dag ute på Lidingö

Jag har tillbringat dagen ute på Lidingö med min fruga Tyra! Solat och badat. Vi hoppade från bryggan men hopptornet vågade vi oss inte på, haha. Vilken mes jag har blivit! När jag var liten så slängde jag mig ut bara, och för att inte tala om att jag knappt klev upp ur vattnet på hela dagen, nu är man såhär “nej guuud vad kallt, ååh nej usch vad läskigt!!” haha.. Gamling!

Nu ska jag in till stan och träffa min pojkvän. Vi ska köpa present till hans vän som har födelsedagsfest imorgon! :) Puss ♥

Mani njuter i Tyras cab! Nu är jag jäkligt sugen på att ta körkort. Jag ska övningsköra lite mer och sedan ta en intensivkurs. I vår ska jag fan ha både körkort och bil!

88 Comments

Emelie

Om modelljakten den är ju snart och jag undrar några saker.
Jag har anmält mig hos elite på deras hemsida ska man få något besked av dem? ska man komma till en av castingarna även fast man skickat in till elite?

Kram

Reply
Linnéa

Fy vad härligt! Jag är själv likadan alltså. När man var liten låg man i tills man flöt omkring som ett russin men nu när man är “gammal” stressar man upp direkt efter man vågat sig på ett dopp.

Reply
Keela

hehe, ja hundarna brukar vara förtjusta i att åka cab. Våran sitter alltid med huvudet utanför och göttar sig hon med, hihu

Reply
Sandra

Ja bra där Kenza! =)
Jag förstår inte varför nätan inga bloggare har körkort! :o Haha.
Förutom Tyra typ!xD Men bra att du ska ha det! ;P

Reply
Christie

You’re gorgeous, but your body would be even nicer if you put on a bit of weight. Not saying it to be mean though – you are already amazingly beautiful, and I know not everyone finds it to put on weight. Good luck with the driving lessons. I passed my test two months ago! :)

Reply
Mimmi

Jag såg dig där idag! Vågade tyvärr inte gå fram och fråga om autograf :/

Reply
Ebru

vad gjorde lilla mani när du hoppade från bryggan? :)
passade någon honom? Eller tyra hoppade inte med dig? :)

älskar dig! och följer dig på instagram , ebruanday heter jag! :D

Reply
malvina

hej kenza.älskar din blogg och din lilla hund :D
kan du kanske ge några bloggtips för att du är ju en stor bloggare.HA det bra :3

Reply
Tina

In fact,you’re brown as gingerbread Kenza! haha
The city where i live is famous for gingerbread!

;)

Reply
Linnet ( popcornet )

Asså lyx din hund det är inte alla hundar som får sådan lyx och jag ÄLSKAR din blogg jag läser den nästan varge dag har läst den minst 4 gånger denna dag <3

Reply
Nada

hej skulle bara fråga när skulle du åka runt till massa städer angående modelljakten? bor i göteborg så när skulle du komma hit?

tacksam för svar kram:)

Reply
Monica

Ja se till och fixa körkortet nu.. = ) Jag kan tipsa dig om att ta det i Flen. en timme med tåg från sthlm. Många från huvudstaden åker ner dit för att ta körkort då det kanske är lite lättare… Det är iaf ett tips om du vill att det ska gå lite enklare, dock så är ju stan så pass liten och miljön att köra i skiljer sig ju väldigt mycket från sthlm, så det kan ju löna sig att ta det i sthlm oxå… Bara du tar tag i det och inte skjuter upp det så är det bra… = )

Reply
Sanna

Hej kenza förr hade du piercing i naveln, har inte du det längre, har det växt igen eller har du bara tröttnat? :)

Reply
Mimmi

Ser fram emot att läsa om det i vår sen Kenza! ;) Sätt det som ett mål! HEJA!

Reply
Kajsa

mina två systrar (19 och 26) ska på en intensivkurs nere i Halland på måndag. Tanken är att efter de tre veckor som dom kör intensitvt där nere ska dom komma hem med var sitt körkort! Eller rättare sagt dom kommer inte hem om dom inte tagit körkortet. De gör alla övningar man kan göra där, kör upp, o gör teori-prov o allt sånt. O en av dom har faktiskt inte kört speciellt länge o mycket. Dock är det sjuuukligt dyrt men det tror jag inte ska vara något större “hinder” för dig.
Lycka till Kenzington! :D

Reply
carro

Fågelöudde, herreguuuud, där är det ALLTID svinkallt i vattnet!! Testa Kottlasjön nästa gång (om ni tvunget måste hänga på Lidingö) :)

Reply
Lisa

Go for it! Jag var så seg och drog mig för att skaffa körkort. Hade aldrig ens kört moped och trodde att jag var ett hopplöst fall som aldrig skulle lära mig hantera en bil. Men slutligen fick jag tummen ur och tog tag i saken. Man måste bara ta sig tid de där några veckorna och satsa fullt på att plugga teori och övningsköra. När man väl har allting överstökat och står med körkortet i handen är det skönt!

Reply
Emma

galet snygg bikini, vart är den ifrån? :D och skulle göra allt för att ha din kropp snygging! :)

Reply
MaryCaroline

Håller med Monica (mamastuff). Ta körkort i Flen, många kommer hit och gör det. Både Hasses trafikskola och Thims trafikskola har intensivkurser, man kan få körkort väldigt snabbt. Det är billigare i Flen och även lättare att få körkort här. Lite trafik, småvägar, inga rödljus och väldigt få rondeller. Om man vill göra det hela på ett lätt och smidigt sätt alltså :)

Reply
Natalie

Hei Kenza! Hvor er bikinien din kjøpt? Digger virkelig stilen din, og alle de fine bikiniene dine om sommeren!!

Klem fra Norge:)

Reply
Sofie

Ganska säker på att bikinin alla frågar om är en VItamin A, har en likadan i annan färg. Bästa bikinin- super kvalité! Har köpt min på nelly.se, så tror de har kvar märket där..?

Reply
Daniel

Hej!

Du vet väl att du kan vinna en intensivkurs för att ta körkort av Carfax. ;)

Ha en fortsatt härlig sommar!

/ Daniel, Carfax

Reply
FilaDreateeve

Vem och var man ordna detta sommaren på mässan , del din information .

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*