• header

Gula naglar

The dress has arriiiiiiiiiiiiiiived!! Och den passar!! :) Nu håller jag på och gör mig i ordning, fixar håret och sminkar mig. Naglarna har jag målat gula, tänkte att det matchar klänningen! Jag har ingen aning om vad jag ska ha för skor till, men det lutar åt ett par nude-färgade typ…

Nu måste jag skynda mig.. Vi ska dra om lite mer än en timme!

124 Comments

AnnI

kan inte du tipsa om några snygga väskor, behöver verkligen en ny nu till skolstarten!! taaaaack ♥ :)

Reply
MICHI

åååh det ska bli kul å se hur den ser ut på!!! den ser lite crazy ut haha men du passar ju i det mesta ;)

Reply
Linnea

Nagellecket är fint men när jag hade det blev mina naglar missfärgade trots underkack!

Reply
fellan

hej! jag hoppas du har använt underlack för jag köpte exakt lika dant gult nagellack och efter jag använt det blev mina naglar gult missfärgade! så just nu är mina naglar gula på topparna och kommer vara det tills dem växt ut helt! ville bara varna dig! älskar dig och din blogg! du är så vacker och söt! OXOXO

Reply
Bella

Gula naglar är så snyggt! Hade det själv förra veckan. När jag tog bort det hade naglarna blivit rätt missfärgade, haha.. Underlack är att rekommendera alltså :P

Reply
alex91

kenza, jestes niesamowita. uwielbiam twojego bloga i ciebie!

buziaki;););**** !

Reply
:)

Jätte fin klänning ! :)
Vart nånstans köpte du den gula nagellacken ?!
Jag har typ letat i hundra år efter en !

Reply
GossipGreta

Har också lumenes gula nagelack! :D Och så dendär bruna fransväskan du hade i inlägget tidigare! Enda problemet är bara att efter att du tagit bort det gula nagellacket så hålls det kvar tills det växer ut! ;O Därför är det ju en bra ide´ att sätta genomskinligt underlack, fast det brukar jag ju inte äns göra själv (hehhee..) eftersom då lossnar nagellacket snabbare när det blir så tjockt lager av nagellack..Okej, nu ska jag sluta babbla om nagellack :D Hade så kul, Kenza, du är jättefin! Pöss, Greta 12 år från finland :)

Reply
Evelina

Vilken underbar klänning! Vart har du beställt den ifrån?
Sen tänkte jag också fråga, du som är så smal Kenza och din mage är helt platt och fin. Tränar du ofta? hur får du magen så platt? några tips? :)

KRAM

Reply
Rosa

kan du inte blogga lite oftare ? Du bloggar alltid så sent också. Ska jag vara ärligt bloggar ingen lika dåligt som du. Kissie har nog så många läsare för att hon uppdaterar mer. Mycket mer!

Reply
Lisa

Hej! älskar din blogg och undrar om du kunde göra smink video eller visar hur du brukar din hud varje dag? du är så fin :)

Reply
ISOLINA

Snygg kenza! Jag kommer ha mina produkter på Nelly.com inom kort, dock gällande kosmetika. Hur får man tag i din adress om man vill skicka prover till dig. Det är ett 100% naturligt, ekologiskt och miljövänligt mineralsmink utan allt skit i.

Kramar
Isolina

Reply
Bilge

FINA FÄRGER PÅ NAGLARNA… NÄSTAN SOM MIAN GULA CONVERSE.. SOM NI KAN SE OM NI KIKAR IN PÅ MIN BLOGGI!! ;)

Reply
hanna

jag har det och man måste typ måla tusen gånger innan det blir helt gult !
älskar din blogg !!

Reply
ida

galet fin klänning, passar dig perfekt:) önskar man hade råd! men gläds för din skull!

Reply
amanda

va har du köpt det nagellacket`? jag har letat efter jusst den gula färgen men har inte hittat de någonstans !!! :O

Reply
Linnéa Johagen

du kommer inte få bort den gula färgen från naglarna, tro mig. min har suttit kvar i en månad, samma för min kompis. ser ut som typ nagelsvamp, haha!

Reply
Malin

har också det gula nagellacket, sååå snyggt, men tyvärr blir naglarna missfärgade om man inte använder underlack så hoppas att du gjort det…
tack för din underbara blogg ^^

Reply
Julia

Hej Kenza, sökte bilder på weheartit och såg att du skulle ha en profil där, är det verkligen du eller någon annan? Jag gissade att det inte är din så jag lämnar över länken till dig :
(Vet inte dock om länken fungerar, eftersom mitt internet “strular” men det kan ju också vara ett fan :) )

http://gramyy.pl/kenza-zouiten-hair&page=3

Reply
M

Nej tusan du har också testar lumenes gula nagelack! När jag testade de och skulle ta borde de så höll de gula kvar enda tills nageln växte ut, såg ut som gulsot eller nåt, jättefult :( hoppas de endast var fel på mitt nagelack det var nåt fel!

Reply
caroline

stackars dig! när du kommer ta bort nagellacket kommer dina naglar se helt gula och missfärgade av nagellacket händer alltid mig och andvänder det där nagellacket jämnt och ständigt :(

Reply
caroline

menade inget elakt eller något annars är de sjukt cool färg och ap snyggt det ända jobbiga är när man ska ta bort det :)

Reply
Ellen

Hej Kenza! Jag har läst din blogg ganska länge och jag tröttnar aldrig!

Jag undrar om du kanske kan lägga in en bild på den rosa-gul, vita klänningen från nelly, igen fast frammifrån eftersom att den var “bakåt” på både bilden och när du la in den tidigare, Puss pårej!

ellen-

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*