• header

9e augusti 2011

Hej! Sömntutan här! Jag var som vanligt ute med Mani imorse men sedan råkade jag somna om, var så jäkla trött.. Stannade nämligen uppe sent igår. Nu är jag uppe iallafall och håller på och gör mig i ordning. Ska iväg till Tyras kontor en sväng och hälsa på! (läs: plocka smycken, haha)

Jag har haft så jävla äckliga drömmar inatt, bland annat att jag var i Marbella och var vittne till djurmisshandel av hotellpersonalen och när jag sa åt dem så dränkte de mig tillsammans med hundarna? Eh.. Var tvungen att plocka upp Mani från sin bädd och stoppa honom under täcket med mig.

Och uppdatera min Instagram (kenzas heter jag där) med en söt gammal bild på mig 16 år och valp-Mani, haha jag är så jävla IG-beroende!!

70 Comments

Jenni

So sweet you and Armani. Animals are Friends forever they stay to you there whole life.

Greetings from Germany <3

Reply
sofie

kul! drömde också att jag var i Marbella i natt! fast ja aldrig vart där och dessutom var med paow, och hugo som ja aldrig mött:P.. haha.. drömmar kan vara bra skumma,äsckliga och konstiga!.. hade vart bra om man kunde tyda dom!
ha en fin dag!

Kenzas svar: Haha stört! I drömmen så frågade jag min bästis “men är inte Paulina här i Marbella? hon kanske kan hjälpa mig få slut på det här!!” :P

Reply
Robert pattinson blogg

Hej! Gillar du Robert Pattinson? Om du gör det tycker jag att du ska klicka in dig på den här bloggen om just han :)

hoppas det är ok att jag gör lite reklam för min blogg…!

Reply
Marilynz

-Awww gud så sööt!!, btw vad har gulligaMani för ras då? :D
Ha en bra dag Kenza!

Pözz & Kram Marilyn!

Reply
bella

HAHA det sår inte min dröm om dig. Jag drömde att du gjorde en videoblogg där du berättar om din kommande resande.
samtidigt som du stekte ägg, men det roliga i det hela var att du hade lagt varmt vatten i en ballong och det var så du stekte ägget. Och det var ägg efter ägg och du pratade om hur beroende du var av ägg. Och du säger ” jag vet att ni tänker men gud varför använder hon inte stekpanna, men det här är liksom mer JAG. Jag älskar Spanien ( dit du skulle ) främst för att man får duscha i ägg. Dom kastar ägg på en. Det är just drf jag ska dit.

hahahah du älskade verkligen ägg!

Reply
Sanna

Hehe, jag minns den där bilden..Fan vad länge jag läst din blogg xD Du var så fin i lugg! Och uppsatt hår! Så minns jag när du typ slingade håret hos ditt ex mamma typ..? Det var sjukt fint!

Reply
Nadja

Jag drömde också en sjuk dröm inatt. Att folk gick runt på stan och hade sattit upp lappar där det stod att vi skulle dö om några minuter, helt sjuk dröm! :D

Reply
alicia

hej ! jätte bra blogg! undrar bara vad mani är för ras? jätte gullig!

ha det bra ! kram :D

Reply
linnea

var köpte du mani ifrån? och visst är han en chihuaha?:) funderar själv på att skaffa hund och undrar hur du löste det under valptiden med att var hemma osv?;p

Reply
Janine

Hej! När du gick i gymnasiet hur gjorde du då med Mani på dagarna? Var det någon som kunde passa honom eller klarade han att vara hemma under dagen? :)
Jag funderar på att skaffa en chihuahua, men det som stoppar mig är att jag går i skolan på dagarna och vet inte vad jag ska göra med hunden under tiden. Vill ju inte lämna den hemma själv i flera timmar. Ha en fin dag!

Reply
Sophie

How sweet!
I was wondering, what kind of dog is Mani? It’s so cute I want one too! But I can’t figure out what kind of dog Mani exactly is, can you tell me? :)
Kisses from Holland!

Reply
Donia

WooW! du ser verkligen ut som Miley Cyrus där! :P haha men du e ännu söötare! <33333 följer dig på Instagram! :) älskar dina bilder…..Snäääälla kan du följa mig på Instagram?.. :D <333 jag heter: ddoniia

puss & kram

Donia

Reply
älskar Kenza!

oj det är jätte likt Miley cyrus ju!

ps. din blogg äger fett! puss o kraaam!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*