• header

Fashion week

Igår drog Bindefeld igång modeveckan (jag brukar typ aldrig gå på visningarna jag blivit inbjuden till för att jag inte tycker att det är så kul, gillar bara festerna haha) med Fashion Week Party på Café Opera. Det var sjukt kul! Haha skoja, jag var inte där. Hade osat och plockat ut klänning men ångrade mig i sista sekund. Kände mig fortfarande lite hängig efter lördagen så bestämde mig för en lugn kväll istället.

Jag plöjde igenom en massa Buffy-avsnitt, snart klar med hela säsong 5. Lätt en av mina favoritsäsonger! Men nu får jag sakta ner tittandet och försöka spara de sista säsongerna. Minns hur jag störtbölade när jag var mindre och serien var slut på tv, så jag lär väl böla igen haha. NERD.

Jag på Stockholm fashion week party i vintras

46 Comments

janelle

hej vackra kenza!

det är en sak jag har varit rätt så nyfiken och tänkt på mycket, nu har ju reklamen för ditt program modelljakten börjar dyka upp ibland när man kollar på tv! och jag undrar, när du sitter och kollar på tv och sen helst plöstligt hör din egen röst, hur känns det? :D jätte tacksam för svar bruden! skulle verkligen vilja höra hur du tycker att det känns :) kram!

Reply
Sofie

Buffy är lätt den bästa serien! Jag tycker säsong 2 är helt klart bäst och hatar att titta på sista säsongen när man vet att det är slut och det finns inga fler säsonger :p

Reply
Emelie

Kollade själv precis klart på säsong 7…
Har inte bölat så mycket sedan jag vet inte när!
Men Buffy äger!

Reply
micka

meh? fan vad lame! lev lite förfan! Du verkar vara en typisk sån person som får allt serverat framför dig men som aldrig är tacksam för det! Trist!

Reply
Manda

Åh Buffy som är så bra! Den har ett sånt djup i sig som många andra serier saknar. Man får följa deras psykologiska utveckling med, och även se hur deras beteende påverkar andra.

Tihi, säsong 5, 6 och 7 är de bästa säsongerna. Angel är faktiskt rätt bra med. En kompis var på mig rätt länge om att se den. Ligger på andra säsongen nu. Även om den inte är i klass med buffy så är den bra!

Kul att du gillar Buffy :D

Reply
isabella

kolla på the o.c. DET ÄGER, gråter typ varje avsnitt, så jävla bra och vill aldrig att de ska ta slut haha ! :9 kollar på buffy ochså men har slutat lite för kollar på oc nu hehe :)ett tips bara :)

Reply
Anna

Hej! Jag älskar verkligen din blogg och ditt mode!!
Men en sak jag undrar är; har du så fina lockar eller gör du de med locktång? jag vill också gärna veta vilken locktång du andvänder :)

Puss & Kram fårn ett riktigt Kenza-fan!!

Reply
Manda

Sjukaste kommentaren jag sett på länge:
Micka: “meh? fan vad lame! lev lite förfan! Du verkar vara en typisk sån person som får allt serverat framför dig men som aldrig är tacksam för det! Trist!”

Helt sjukt vad konstiga människor det finns :S

Tror varken hon fått allt serverat framför sig eller att hon inte lever? Hon har ju kämpat som tusan. Och vem är Micka att säga till Kenza hur hon ska leva? Sjukt…

Reply
C

Älskar din topp! jag har letat överallt efter en sådan! vart har du köpt den? (:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*