• header

Ny bikini

Nu lägger jag till den här snygga bikinin i min snygga bikini-samling! Synd att bikinisäsongen är över för jag är så sugen på att använda den, men det får bli i höst/vinter (efter alla tv-inspelningar) när jag åker iväg på någon resa!

Bikinin är från stylebytyra.se som har så jäkla snygga bikinis (och smycken!). Det går väldigt bra för dem och jag är så himla stolt över min fruga Tyra! Spricker av stolthet! :)

238 Comments

Anna

haha jag har en exakt lika dan men har inte kunnat använda den i sommar för glömde den hemma i stockholm :(

Reply
Alice:D

Hej Kenza! :)
Först vill jag bara säga att din blogg är bäst! <3
Jag undrar hur många bikini set du har egentligen? :P
Kan du lägga upp bilder på alla? :)
Tack på för hand! <3

Reply
kristin

Åh så snygg har beställt en likadan efter en sommar av letande efter en sån snygg! Vilken storlek har du på din? kram

Reply
anonym

sån har min kompis fast hon köpte den i thailand, om man växlar om de till svenska kronor så kostade den 30 svenska kr. ;)

Reply
merna

jag den är sååååå hiiiiiimla snyggg!! tänkte fråga dig än sååå massa ggr om varför du inte köper den men ja känner dig kenza du kan absolut inte låta den här assnygga bikinin glida iväg!! puss vackraa du! <3

Reply
Victoria

Älskar bikinin, hade tänkt beställa den, är den normal i strl eller borde man beställa den i större/mindre än vad man brukar ha?
Mycket tacksam för svar!
Kramar!

Reply
Camilla

har alltid velat klippa kort (page) men är för tråkig, för feg! så kenza du är inte ensam!! fast de är ju rätt kul att trixa med långt hår ;)
Kram

Reply
kerstin

Kikade in en snabbis och såg att du skrev att bikinisäsongen är över. Det är i början av Augusti i Sverige kan du bada in i September. Detta väder som är nu är bara tillfälligt somamren kommer tillbaka med värme och sol.

Reply
Vicky

Visst är den snygg jag köpte den i början på sommaren och jag älskar den.

Ha de bra. Pöss

Reply
cecilia

Vad har du för stl på bikinin? Köpte en likadan hos tyra idag och tog 36/38 men har ganska stora boobies så är lite orolig att den kan vara för liten. är dom normala i stl eller?
Kraam <3

Reply
A SAD Girl... :'(

Snälla Kenza, jag ser att många skrivit att dom inte hittar bikinin på Style By Tyra, och inte jag heller!
Jag tycker den är UR snygg och vill ha den nuuu!

SNÄLLA SNÄLLA KENZA, kan du länka den eller något? :(

Reply
Victoria

Vart precis på väg att klicka hem den, när någon annan tog sista i min storlek. Men antar att 36/38 är en ganska vanlig storlek. Jaja, sjukt deprimerad blir man ju!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*