• header

Fel på Comhem?

Varken mitt internet eller mina tvkanaler funkar! Det var oväder och blixtrade, och nu funkar inget! Det har varit så i flera timmar nu.. Någon annan som har problem med Comhem nu? Fan orkar inte sitta i jävla telefonkö för att höra “starta om ditt bredbandsmodem” – har gjort det!!

Tur att jag har min iphone och massa Buffy-avsnitt annars hade jag blivit galen..

59 Comments

Ida

Samma hände med pappas TV för några timmar sen. Det small till bara och hans digitala kanaler försvann och de analoga vart hälften till myrornas krig..?!

Reply
Elena

Hej Kenza! Vi fick samma problem och ringde upp Comhem. Sätt på din tv och vänta en timme så kommer kanalerna tillbaks.
Kram! :)

Reply
Ammie

Det blixtrade på 7 ställen runt omkring där jag bor samtidigt igår kväll och det var ett riktigt oväder men allting fungerar.

Reply
Darksess

Jag har inga problem fast jag bor 30 mil bort också så det kanske inte är till någon större nytta :P Hoppas det löser sig ♥

Reply
Carola

Drog du ut kablarna medans ovädret var?
Mitt funkar prima, inga problem fast ovädret var!

Reply
v

Jag tycker själv com hem är rätt kassa. Hos oss brukar dom lägga av trots att det inte är oväder eller nåt. Rätt irriterande. :P

Reply
Jessie

Hej asså jag har undrat det här jätte jätte länge du måste svara på det här. Hur kan du se på filmer och serier i mobilen. Jag har oxå en iphone 4 men alla filmer jag försöker föra över med iTunes kommer inte in. Det händer absolut inget.
/ jessie

Reply
amanda

comhem har krånglat jättemycket hemma hos oss med… vet inte hur många gånger vi ringt och klagat utan att det har förbättrats… vi ominstallerade om hela skiten i förrgår och nu fungerar det någorlunda normalt igen!! prova det :)

iPhonen är verkligen räddaren i nöden förresten, och One tree hill….. <3

Reply
Sofie

Så var det på Gotland för någon vecka sedan efter ett oväder. Och vi fick inte tillbaka varken tv, telefon eller internet på fyra dygn… Men hoppas verkligen att det går fortare för dig att få tillbaka det! :)

Reply
Sanna

Har Comhem och har inga problem (bor på södermalm)…Kanske slog ner nära dig? Dra alltid ut all elektronik när det blixtrar om du är hemma.

Reply
Sanna

Kan ta ett tag innan allt kommer igång efter att du kopplat ur och sedan in igen om det inte är något fel efter åskan då.

Reply
Linn

Comhem är SKIT. Det krånglar jämt hemma hos min pojkvän. Det enda som är bra med dem är deras reklamfilmer, haha.

Reply
Ala

hej kenza! jag älskar alla dina headers som du har haft, supersnygga! vilken sida gör du dom på?

Reply
Catrin

Jag ringde com hem imorse angående mitt internet, då sa dom även att det var massa strul med tv också, så det är väl något som drabbat många! På just tv´n tänkte jag!

Hoppas du haft en bra dag annars! Kram

Reply
Linnea Bergluuund

hur bloggar du utan internet?
och anvönder du någon app när du bloggar från din iphone? i så fall vilken?
Kraaaam! ;D

Reply
Maja

Som anställd på support hos comhem kan jag ge följande tips.
Kolla hemsidan där finns alltid (nästan) aktuell drift info om där är större störningar. Ring kundtjänst, i talsvaret medelar dom om detf inns större driftstörningar och om inte annat kan du utan att tala med en “agent” numera göra en automatisk felanmälan när de gäller större fel.
Har varit problem vid blixtnedslag tidigare coh de som händer ärofta att de antingen slå ner i ditt modem (koppla ur detta under åska, täcks ej av grantin) eller att de salgit ner i någon av “sationerna” efter ert hus. Förmodligen är en tekniker på väg ut bara en liten stund efetr det inträffade felet eftersom systemet själv känner av större driftstörningar.
Skulle felet avar mer än 24 tim har du rätt till kompensation.

Reply
johanna

någon som har lust att kika in på min blogg och kanske prenumerera via bloglovin så kan jag prenumerera på dig också. blev med där igår och vill ha fler bloggar att följa. :D

kram alla!

Reply
anonym

okej….GUUUUD vilka i-lands problem!!! Hallå, barn svälter och du klagar att ditt internet lagt av för några timmar…. Löjlig?

Reply
Com Hem AB

Hej,

Vid kraftiga oväder finns alltid en liten risk att saker och ting inte fungerar, framför allt eftersom att oväder resulterar i strömavbrott ibland. Både hos oss, hos våra underleverantörer och hos våra kunder. Dessa brukar dock ofta gå att avhjälpa på ett 10-15 minuter.

Har du fortfarande problem så får du gärna kontakta oss genom det här formuläret, http://www.comhem.se/comhem/-/417386/417386/-/index.html, så återkommer vi så fort som möjligt till dig.

Hälsningar,
Ola Eriksson
Ansvarig sociala medier
Com Hem

Reply
E

Jobbar på Com Hem och det var känt fel i stora delar av Stockholm igår på grund av strömavbrott och blixtnedslag, beroende på vart du bor så ska det vara åtgärdat men om det inte är det så måste du ringa in och felanmäla trots att det kan vara kö. Ju fler som ringer in och felanmäler desto större prioritet på ditt ärende!

Reply
Ellen

Ibland när det blixtrar så kan den slå ner på internet och tv osv, när det hände mig var jag tvungen att köpa nytt. Men jag vet inte :)

Reply
Com Hem AB

Hej,

Igår drabbades flera delar av landet av stora regnoväder med åska. Det här har stört utrustning hos både oss och våra underleverantörer, bland annat med en del strömavbrott som därmed gör att våra tjänster kan sluta att fungera. Oftast löser sig problemen mycket snabbt men ibland kan det ta lite längre tid. Vi beklagar detta men hoppas att alla tjänster hos dig nu fungerar som de ska eller att de inom kort kommer i gång.

Om du fortsätter att ha problem får du gärna kontakta oss genom det här formuläret http://www.comhem.se/comhem/-/417386/417386/-/index.html så ska vi kika på ärendet och återkomma.

Med vänlig hälsning
Stefan Wallman
Kundservice

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*