• header

WILDFOX LOVE

Wildfox swim 2012 collection, shot by Mark the Cobrasnake

Jag vet inte vad eller vem jag vill gifta mig med. Om det är kläderna, modellen, hennes äckligt snygga frisyr (ibland blir jag så sugen på att bara kapa av hela mitt hår, men jag vet att jag skulle se ut som en tönt i det haha) eller fotografen som tagit de här fantastiska bilderna.

132 Comments

Kajsa

Hej Kenza! :)
Jag har 2 frågor, hoppas du har tid & ork så att du kan svara!
1. Jag åkte till Algarve i juli, var i Albufeira och det var jätte mysigt. Men vilket ställe var bäst: Alcudia eller Algarve? :)
2. Jag älskar din blogg och blir så inspirerad av din stil hela tiden.. Du har skrivit att du inte är så bra på att sminka dig men JO det är du visst(!!!) :) Skulle du kunna tänka dig göra ett inlägg om hur du sminkar dig och skriva ner vilka produkter + nr på dom och borstar du använder? Vilken skugga använder du när du t.ex. sotar dina ögon? Kan du skriva ner allt (gärna steg för steg)? Vet att du har pratat lite om smink produkter men det vore bättre (tror jag) om du skriver ner allt i ett inlägg. Angelica Blick gjorde det för ett tag sedan men jag gillar mer ditt smink om jag ska vara ärlig.. Förlåt för att min kommentar blev så lång men jag var bara tvungen att förklara.. :P Ha en fin kväll! <3 Du är grym!

Reply
v

Underbara badkläder! Kommer dom finnas att köpa till nästa sommar? Jag fastnade direkt för den i leopard! Och du har verkligen rätt, grymma bilder.

Reply
Maria

You are really beatiful!
If you have amazing face you can try different hairstyle!!

I think short dark hair like Rihanna in her video “Unfaithful” – it’s the best for you!

Reply
Alice

hur kan du ha sådan fin kropp och hy?! Kan du ge oss dina rutiner med hyn och vilka smink märken du gillar och vad du gör för att hålla dig i form.

Reply
Malin

Jag förstår vad du menar, bilderna är riktigt underbara! Kläderna också! Du borde visst klippa håret så, det skulle passa dig jättebra. Du är en sån som passar i i stort sett alla frisyrer. :)

Reply
belle

nej, jag tyckte inte dom var snygga. Väldigt medelmåttiga och “porriga”. Surprise surprise, här kommer en perfekt tjej och putar med rumpan och läpparna och kisar mot kameran. Så nä. Ingen känsla, ingen stil. Meeen smaken är som baken=) Men visst, vissa plagg var ganska snygga men för min del hade de tilltalat mig mer hängandes på en provdocka :)

Reply
Cecilia

Gillar också modellens frisyr! Men vågar liksom aldrig klippa av mitt långa hår, är så rädd att det blir fel! :/ Men älskar din blogg, Kenza! ♥

Reply
Olivia

Om jag hade varit du hade jag gjort det, du har så naturligt vacker ansikte så det skulle vara superfint :)

Reply
E

Vet du vad Kenza, jag tänkte faktiskt på ditt hår här om dagen och kom fram till att en rak page skulle passa dig så jäkla bra.
/E

Reply
Piano Freak

Åh jag skulle älska att ha så många bloggläsare som du har, på min ordinarie blogg jag har
(där jag inte lär ut piano – GRATIS!)
har jag ca 50 om dagen, men hahah det blir väl fler efter ett tag.

Hoppas allt är bra! Kram!
/Piano Freak

Reply
iiii

glada nyheter.
SÄSONG 4 AV 90210 BÖRJAR DEN 13 SEPTEMBER I USA !!!!
VET ATT DU ÄLSKAR DEN SÅ VILLE BARA SÄGA DET.

Reply
anonym

KENZA! din anisktsform är gjord för att sorts frisyrer, du skulle se awesome ut i hennes frisyr.. TIPS på en hemsida … INSTYLE,com …där kan du sätta sätta en bild på dig och testa massor av olika frisyrer :P

ha det bääst!

Reply
MARIA

hej kenza du läser kanske inte det här men jag har en fråga hoppas du svarar på den.
vad kostade din tandställning?

Reply
Sanna

Faktiskt har du ett för fint ansikte för långt hår. Jag säger som Tyra..bara vissa ansikten kan bära upp kortare hår. Nu var ju inte denna frisyr såå himla kort men :P
Typ alla tjejer har långt hår, lite lockar..Vart tog frisyrerna på tjejerna vägen? :P

Reply
Marlene

Du Kenza, förrut brukade du ju sätta ut ett antal bilder varje månad, som berättade vad du hade haft för dig föregående år, exakt samma månad.. har du slutat med det eller? Hoppas inte, för jag tyckte det var roligt att se! :D

Så snälla fortsätt med det!
Kramis

Reply
MICHAELA VERITAS

Hon var verkligen sjukt snygg, men inte lika snygg som du!! :)
Kan du inte ha träffa-en-läsare-över-en-fika-tävling igen någongån? :D Skulle vara kul att vinna!

Kram
Michaela Veritas

KOLLA MIN BLOGG, SNYGGASTE BLONDINEN I STAN OM JAG FÅR SÄGA DET SJÄLV!! ;) KOLLA MINA HETA BILDER OCH LÄS MINA DJUPA TANKAR OCH FUNDERINGAR SAMT MYCKET MER!! JAG ÄR EN TJEJ MED SKINN PÅ NÄSAN MEN MED BÅDA FÖTTERNA PÅ JORDEN! JAG LOVAR ER, NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA ;)

Reply
Danniboy

OMG! Henne (blonda) har jag legat med. Fan vad pampigt. Rätt mogen kommentar men, snygg tjej i alla fall. I övrigt har panelen kommit fram till att Kenza är Sveriges snyggaste bloggerska. Häls / Från medelhavet

Reply
Ung mamma gravid

Hejsan Kenza! Mycket fina bilder i ditt inlägg må jag säga! Nu är det så här att jag har ett litet problem. Jag är gravid!
Så nu undrar jag om du, du storbloggerska, skulle kunna länka eller ta en titt in på min blogg? På så sätt skulle jag kanske kunna få kontakt med andra tjejor i min sittuation. Tack på förhand!

Ps. Jag bara älskar din blogg! ds.

pps. Du skulle verkligen göra mig en tjänst om du uppfyllde de överstående önskemålen dd.

ppps. Du är en oerhörd snygging du, din snyggbrutta ddd.

Puss och Kram

Reply
Agyness

HENNE!!! min bäste vän jobbade med henne under den här plåtningen när hon jobbade för wildfox i L.A och hon sa att den här tjejen är helt underbar! :)

Kramar från London

Reply
johanna

någon som har lust att kika in på min blogg och kanske prenumerera via bloglovin så kan jag prenumerera på dig. vill ha flera bloggar att följa! :) kram alla!

Reply
Pernilla

Kul du gillar bilderna! Anja K är en vän till mig som bor här i Sydney ! Sjukt snygg e hon!

Reply
Esther

Hej kenza! Skriver här eftersom jag vet att du brukar läsa komentarer! Jag skulle bara vilja be dig uppmana dina läsare att stödja afrikashorn! Så många som läser din blogg skulle kunna göra skillnad! Komigen kenza! 10 min av ditt liv kan rädda masssor av liv! Kram på dig!

Reply
Saga

Kenza, du vet väl att det garanterat är fler än jag som kan sitta och beundra bilder på DIG, precis som du gör med denhär tjejens bilder…?
Du är, enligt mig, Sveriges vackraste tjej (i alla fall på bild, har ju inte sett dig i verkligheten). Skulle DÖDA för din kropp, ditt ansikte, och för att du kan äta hur mycket du vill utan att gå upp i vikt, hehe!! ;)

Kram på dig, din blogg är bäst!

Reply
Kristin

Snygg outfit!! So my style.. Jag säljer skor i min blogg nu för er som är intresserade.. Ska flytta till USA och kan tyvärr inte ta med mig alla :(

Reply
Amanda

åhh du skulle se grymt snygg ut i en sån frisyr :D
Fast älskar den du har nu också ;)

Reply
Ida

Klipp det! Jag hade ungefär lite längre än ner till brösten och jag blev trött på att alltid ta hand om det långa håret så jag klippte 3 dm upp till axlarna och är hel nöjd, har inte haft någon bättre frisyr innan :) skönt också att slippa alla tovor och allt! Så mitt tips är Klipp det! Puss och kram

Reply
diana

Jag älskar ditt utseende… tycker inte alls att modellen var något speciellt… bara kläderna :)du är ju snygg du skulle säkert kunna passa i kort hår.. men man måste trivas i det också … kram kram

Reply
Patricia

alltså, den här tjejen är ju ANOREKTISK. herregud Kenza, hur fan kan du sitta och hylla ett sånt ideal? framför alla dina yngre läsare dessutom som betraktar dig som en role model. du kan säga vad du vill om att du inte vill va förebild osv men det kommer du aldrig kunna komma ifrån med tanke på hur stor din blogg är, du bär trots allt ett ansvar. man ser att modellen är DUKTIGT nedbantad. ser SJUKT ut. hon har kropp som ett litet barn. hon har inte ens riktiga LÅR.

du har en snygg kropp. en naturlig, sund kropp. men man ser att hon inte är sund…. :/ hon ser ut att vara typ 10 kg underviktig, seriöst.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*