• header

Aldo

Åh, varför har ingen sagt att Aldo har öppnat upp en butik här? Besöker alltid den butiken när jag är i London och andra storstäder! Hittade ett par skitsnygga boots men kunde inte bestämma mig för bruna eller svarta så det får vänta..

58 Comments

v

Aldrig hört talas om men efter att ha kollat om det på nätet verkar det riktigt najs ju! Var i sthlm hittar man butiken?

Reply
hej

Menar… Så himla töntigt att bara “nej det får vänta”. DU HAR PENGAR, VAD DE DÄR SKORNA KOSTAR ÄR BARA SKITSUMMOR MED DIN EKONOMI..

Reply
Rebecca

Hej Kenza! Jg har en fråga, hur flyttade du din blgog från Blogg.se till WordPress? Skulle vara tacksam för svar för att vill också flytta bloggen :D

Reply
mathilda

Hej Kenza!
Jag har fått ett mail som säger att jag har blivit uttagen att komma på casting till modelljakten i september och jag undrar om alla som sökte har fått ett sånt mail eller om det faktiskt är några som valts ut? eftersom castingen är i stockholm eller göteborg och jag bor väldigt långt därifrån känns det jobbigt att åka om alla som sökt får lov att komma. Av nån anledning kunde jag inte maila dig men hoppas du kan svara på detta :)
Kram.

Reply
Emmelie

Nu ska jag säga det du inte vill höra: Köp BÅDA! Boots behöver man i båda färgerna, tro mig ;)

Reply
Ida

Jag kom hem från London igår och varenda gång jag gick förbi aldo dregglade jag efter minst tre par i skyltfönstrerna..

Reply
Sandra

Jag reagerade också på det idag! Såg en man som gick med en Aldo påse och kommentera till min vän “Fan jag vill också shoppa på Aldo ju” Och sen såg jag ju att de öppnat här! Lycka! =)

Reply
anonymous

Bruna tycker jag. Du har så många svarta boots :) VART ligger Aldo? Shoppade sönder där när jag var i England :D

Reply
rebecca

Hej Kenza! SUPER DUPER viktigt! Hur vet man när man har sökt till modelljakten via internet om man kommit med? SNÄLLA gör den här frågan till ett inlägg och svara! Tusen kramar!

Reply
Anna

Jag har också fått ett sådant meddelande om att jag har blivit uttagen till castingen!

Reply
Malin

Köpte ett par kilklackar där för några veckor sedan. Det första paret var redan trasiga när jag fick dem och när jag fick ett par nya så gick spännet sönder redan efter första användningen. Butiken är då inte en favorit direkt men snygga skor har dem dock!

Reply
Sara

TROR (inte helt säker) att det ligger ganska nära sergel biografen men är som sagt inte helt säker

Reply
rasha

Hej Kenza! Kan inte du ibland tänka över ditt konsumerande som lite väl onödigt? Behöver du verkligen allt i kläd och skoväg som du köper? Hur resonerar du i miljösynpunkten på konsumtion? Kan du inte skriva mer om miljö i din blogg och om hur vi behöver tänka på och ta hand om vår jord! Du vet ju om att du har en inflytelserik blogg! Tänk vad du kan påverka :) det är häftigt ju! ha det bäst!

Reply
anna

faaan vad bra!! varför har jag missat det? Brukar shoppa där som en galning utomlands! Vilken gata ligger det på någon? :)

Reply
Laila

JAG VET! jag älskar oxå ALDO! köpt saker därifrån både från London och Dubai. de har så otroligt fina saker! ska fan öppna egen ALDO butik i Göteborg/Stockholm :D

Reply
Adela

MIN FAVORIT BUTIK! När man är där är det skit svårt att gå ut! Vill ha alla söta väskor och skor! Mmm!

Reply
Lillyzen ♥

Där finns galet snygga skor! Brukar beska den butiken när jag är i Köpenhamn. Bor i Malmö, trots allt. Men önskar jag var född i Stockholm…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*