• header

In till stan

Äntligen klar i tvättstugan! Det tog sin lilla tid. Nu ska jag in till stan och möta upp Dilay. Jag vill shoppa!! Funderar även på att köpa en liten Macbook air, behöver en lätt laptop att ha när tv-inspelningarna drar igång. Orkar inte släpa på min stora tunga laptop då!

Ha det fint ♥

83 Comments

Jennifer

Hej Kenza, jag ritade dig häromdagen och jag mejlade den till din mail. Hoppas du har fått mejlet och läst det.

Stor Kram!

Reply
Julia

Jag tror inte du svarar så ofta på dina kommentarer, men det hade varit jätte snällt om du kunde mejla eller skriva ett svar på din blogg vart halsbandet du har på dig är ifrån. Jätte fint! Kram

Reply
Sandra

Hej Kenza!
Jag har två frågor som jag hoppas du kan svara på!
1. Vad tänker du satsa på för vinterjacka i vinter (lite tidigt och tråkigt att tänka på nu kanske men jag är alltid ute så sent så allt är typ slut hehe).

2. Tips på Vart kan man hitta skinnjackor i bikermodell under 1000 lappen? ( skulle mer än gärna gå runt i en Jofama by kenza men lite för liten plånka.

Din blogg äger!! Kramar i mängder 

Reply
YouAsk

Hej!
Vi är ett par killar som precis startat en ny sajt i Sverige som heter YouAsk.se. Det är en sajt där du som användare kan ställa frågor och svara på andras frågor. En portal för frågor & svar helt enkelt. Titta gärna förbi och ställ en fråga eller svara på en så blir vi jätteglada!

Reply
Mika

Du ett tips köp inte macook air visst den är lätt men den är så tunn att det känns som att den ska gå av!!!! älskar dig kenza ser fram emot det dära programmet du ska leda!! Puss och Kram!!!!

Reply
maria

Det kommer värme igen till stockholm igen=)Lita på det…nu är det kallare och sen kommer värmen igen. Bodde förut i Stockholm..och nu i Skara..här är det soligt idag och varmt…men igår regn och åska.

Ha en underbar dag!!! <3
Din blogg är bäst!!! <3 <3 <3
Kram maria

Reply
C

Hej!
Jag ville bara TACKA för ditt UNICEF-inlägg som fick mig att vakna till! Jag tänker ofta på de stackars länderna som är drabbade, men aldrig gör jag något åt det. Tack vare ditt inlägg rusade jag in på UNICEFs hemsida och anmälde mig att bli Världförälder! Jag kan inte förstå att jag inte varit det förrän nu. Hoppas verkligen att fler som läser din blogg tar sig i kragen som jag!

Kram på dig! /Cecilia

Reply
s

Du jag vet att du har skrivit det förut men jag kommer inte ihåg, hur mycket tjänar du på att blogga?

Reply
ella

hej
Fin blogg du har!
Måste bara fråga om du plastikopererat dig, bröst, näsa ? för när du var yngre såg din näsa lite bredare ut, inget illa menat alls utan bara nyfiken. du är en jätesöt tjej. kram

Reply
Hanna

Jag får mitt självförtroende och min peppning, när jag tränar :D
Av att jag läser din blogg.
För du är min rikitga förebild.

Du är bäst<3

Reply
Sofie

En fråga bara, varför bor du så litet när du tjänar ca 200,000kr i månaden som du sagt? Du har ju nästan inga möbler heller för den delen.

Reply
viccky

Kenza! Jag älskar ditt hår!! Mörk blont! jag har mörk brunt :( Skulle jätte gärna vilja ha din hårfärg men jag kommer inte passa i det haha.. är halv asiat och halv arab..
Hoppas du hittar en fin laptop! Jätte fin outfit! :D

// Viccky <3 :D

Reply
Jenny

Åh vad snygg du är! Följer din blogg dagligen och blir så inspirerad av alla snygga bilder och hela dig. Helt underbart!

Reply
julia

hej själv har jag en liten macbook air. Tycker dom är jätte bra att ha med som en blogg dator :) så den tycker jag verkligen att du ska köpa. kram !

Reply
Joyce

Jag förstår att det känns som ett bra/smart köp att´köpa en Macbook air att ha med dig när du ska ut på vägarna, men så här är saken. JaG har älskat Apple´s produkter länge och älskar både min iPod och min iPhone så jag fick för mig att jag skulle köpa en Macbook air för att den verkade bra. MEN jag har hela mitt liv användt PC och det var Super krångligt med att byta till Mac. et finns inte massor prgram jag är vana med som Messenger och Office, utan man måste skaffa massor extra. Jag orkar inte förklara! men jag hoppas att du tänker ver det där med en Mac. Cause ones you go Mac you never go back.

Reply
Julia

Gud vad fin du är Kenza!
Jag avgudar nästan dig, älskar din stil och älskar ditt hår!
Hare bra och du ska veta att jag följer din blogg varje dag!
Puss

Reply
Josephine

Står i valet och kvalet om jag ska välja macbook air eller pro. Men eftersom jag har en ipad blir det nog en pro. Jag tycker att macbook air ser så ömtåliga ut (fastän de är gjorda av aluminium hehe)! Men man ska ju välja vad som passar en själv! =)

Kram

Reply
ellie

vart har du köpt det halsbandet ifrån?? skitsnyggt! ta fler bilder på det. :) hoppas du skriver det i nåt nytt inlägg. <3

Reply
frida

vilket märke är din laptop som du har nu? :)
tycke ratt macbook air verkar jättebra!
kramar

Reply
Ssssssssantoki

till dem som undrar varför hon bor så ”litet”
Det är väldigt dyrt att bo i stockholm.
Och bor man ensam (vet inte om du bor med din pojkvän >.<)
så behöver man ju inte bo så stort..pengarna kan ju gå till annat!

Reply
Jennie

AVENSJUK, AVENSJUK OCH LITE MER AVENSJUK! Dock så tycker jag att det är kanon om du köper en så vi kan följa dig genom Sverige 1 :)

Reply
Rebecka

Jag tycker absolut du ska köpa en MacBook Air! Jag har själv en och den är supersmidig! hur lätt som helst:)
Puss och kram <3

Reply
Amanda

Kenza är det där din naturliga hårfärg eller har du färgat/slingat håret så att det blivit så? Jättesnygg färg, funderar på likadan. Tacksam för svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*