• header

Rensa garderoberna

Shit vad mina fötter värker! Det blev ett par timmar på stan, in och ut i butiker. Hittade en hel del fint, bland annat en fin jacka/kappa från H&M och en jättemysig tröja från Acne.

Eftersom att det nu åker in lite nytt in i garderoberna så måste även lite gammalt ut. Dilay är här för att hjälpa mig (läs: ta det jag inte längre vill ha/använder haha). Senare kommer Humlan, vi ska ha myskväll och imorgon ska vi på spa! :)

136 Comments

Alma.

Bästa känslan som finns är när man har slängt ur en massa kläder som man inte använder längre ur garderoben och hänger upp lite nytt. :D

Reply
camilla

Kom nyss hem från Stockholm jag med. HEJ värkande fötter! Gamla stan,shopping,söder och Östermalm på ett antal timmar..Ps. Ingen tunnelbana heller! TRÖTT!

Reply
Malle

Jag rensade min garderob i tisdags och idag har jag haft två vänner här som har fått roffa åt sig det de ville ha! Perfekt sätt att göra sina fina vänner glada och själv samla lite extra poäng!! :P Haha. Men jag kan ju lugnt säga att jag är avundsjuk på dina vänner som får ta över dina snygga kläder som du har tröttnat på!

Reply
Emilia

Kan du inte ha en bloppis med alla de kläderna du inte ska ha?
Måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg! Absolut den bästa jag följer. Man får så mycket insperation & man blir glad när man läser den.
Ditt märke är också jätte fint! Jag är kär i de där skinnshortsen!

Reply
Camilla

shopping idag och spa imorgon,låter ganska så skönt…kan vi kanske byta liv ;)

Reply
v

Alltid bra att rensa ibland! Blir lätt att man sparar plagg för att man “nån gång kommer använda dom” KANSKE, vilket aldrig händer. :P

Reply
agnes

Hej Kenza!
Idag när du var i stan så såg jag dig och dina kompisar på en resteurang. Jag åt också där. :)
Roligt att se dig!

Reply
Sara

Haha, om man översätter Tillan med Google-translate applikationen på din blogg så blir det till Bumblebee på engelska!

Reply
Agnes

Hej världens snyggaste! Jag har en fråga som egentligen inte har någonting med det här att göra, jo det är så att jag behöver en ny locktång, men jag vet inte riktigt vilken jag ska välja och jag tänkte att du har ju hur snygga lockar som hälst… så jag undrar om du har någon speciell favorit? Vad har du för locktång? Tacksam för svar, ha det bäst! Kram/ Agnes

Reply
jonna

Hej! :) jag är jättesugen på att söka till modelljakten men jag har inte förståt riktigt om man måste söka online, eller om man bara kan komma till en utav castingarna??? :)

Reply
Olivia

Så sjukt snygg är du! Skulle vara kul om du la upp det som du handlade sen :) Tack för en bäst blogg och du är en väääldigt stor förebild! Ta hand om dig :) kram!

Reply
marre

vad fiiin! älskar din blogg! bästa! besök nattstad.se/marietokio och nattstad.se/jeenni NI ALLA SOM SER DETTA NI ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSSSSSSSTTT OM NI LÄSER VÅRA BLOGGAR PUUUUUSSSSSSSSS <3333333

Reply
Nia

Kenza !
Först vill jag börja med att du har en så fin blogg, älskar den verkligen och läser den varje dag hehe. Jag undrade bara om jag kunde få dessa kläder du inte vill ha/ använder. Vore jätte bussigt av dig, bara du svarar på min komentar. Snällaaaaaaa, snällaaaaa Kenza ! :) <3

Reply
Maja

LÄS DETTA KENZA!
Kan du inte tävla ut lite kläder som du inte vill ha eller inte anväder, skulle vara kul att ha lite från Kenzas gaderob i sin egen :D <3

Reply
Nyfiken tjej

Hej Kenza! När du nu rensar ut garderoben skulle jag vilja fråga dig en sak. HUR MÅNGA BIKINIS HAR DU EGENTLIGEN? Har läst din blogg nu ett tag och är ärligt talat riktigt nyfiken. Kraam

Reply
Liv

Kan du inte ha en bloppis med sakerna du rensar ut? :D
Och VÅGA bara slänga nåt haha!!

Reply
Anna

Snälla Kenza, jag ber dig nu om en tjänst. Jag hittade en blogg idag, skriven av tre tjejer som har varit volontärer på ett barnhem i Indien. Barnen på barnhemmet misshandlas svårt, både fysiskt och psykiskt. Den här bloggen behöver bli större och få läsare, för att kunna nå fram till makthavare. Ja, läs mer på bloggen.
Det jag vill be dig om är en enda liten länkning. I slutet av ett inlägg eller vad som helst, det spelar ingen roll. Men du har massor av fans som ser upp till dig, och jag tror att du skulle kunna hjälpa till. Jag ber dig Kenza.

Här är bloggen: http://lotusbarnen.blogg.se

Reply
Linda

Alltid lika kul med nya saker att hänga in i garderoben, men även alltid lika tråkigt att behöva göra av med något annat! :P

Reply
Therese

UNDRAR VAR MAN KAN KÖPA DINA KLÄDER FRÅN JOFAMA? ÄVEN ÄLDRE KOLLEKTIONER. SVARA GÄRNA PÅ MIN MAIL ÄR DU SNÄLL ;) MVH

Reply
Lovisa

Har ett problem, vet inte om jag borde ge upp.
Har en tjejkompis som jag bråkat med. Hon svek mig, men jag vill fortfarande vara vän.
Jag bjuder med henne på middagar och utgångar, men hon tackar nästan alltid nej, eller svarar inte alls. Ska jag se detta som att hon inte vill vara vän med mig? Ska jag bara ge upp? Eller ska jag försöka fixa det, även om det känns som om det bara är jag som försöker? För jag vill vara vän, men vet inte hur länge till jag orkar. Vad ska jag göra?

Känner mig nästan lite töntig som skriver till henne och förklarar hur jag känner. Borde hon inte förstå? Jag har skrivit så utförligt jag kan, så hon ska kunna sätta mig in i min sits, och se det från min sida. Hon kanske förstår att hon också måste ge lite? Eller ger hon inget, för hon heller inte vill ha något? Hon kanske inte vill vara vän, men inte vet hur hon ska säga det? För hur säger man att man vill gå vidare, att man vill bryta upp ett gammalt vänskapsband? Jag tror det är svårt. Hon kanske hoppas på att det ska rinna ut i sanden? Jag är inte sådan som person som kan låta något rinna ut i sanden utan att jag får 10000-tals tankar i huvudet. Jag är den som vill ha ett ordentligt slut. Kan jag få detta?

Vore tacksam för respons. Från en, två eller massvis med människor. TACK!

http://lovista.blogg.se/2011/august/write-until-you-get-tired.html

Reply
klara

hej kenza. tack för en bra blogg men är lite besviken.. det har inte varit någon frågastund på länge.. skulle uppskattas! tack på förhand:)

Reply
Björn

Är detta verkligen Sveriges största blogg?? Med tanke på att det inte finns ett dugg kul att läsa i den..! Du borde skriva om lite personliga saker igen, som är kul att läsa! Din blogg är så stel och trist!
Men du är väl så jäkla känslig & rädd för kritik att du låtsas att allt i ditt liv är bra..! Titta på Kissie; tjejen har fått hatiska kommentarer i åratal men är fortfarande grymmaste bloggerskan och personlig & underhållande!
Du borde lära dig nåt av det Kenza!
Fattar ej varför din blogg är så populär, du skriver aldrig nåt intressant utan visar bara upp dig själv i snarlika outfits varje dag!
Varför vill ni ha hennes kläder, värsta tantkläderna ju! ;)
Vad är hon för förebild; vilka bra saker har hon gjort för er läsare?? Reser, reser, festar, shoppar, reser, reser, reser…
Det finns sundare förebilder!!

Reply
Jonna nilsson

Underbart med nya kläder!<'3 :D
Du, jag älskar din klädstil, och blev helt förälskad i Jeffrey campbell skor efter jag såg dig ha såna första gången, så funderar på att köpa ett par, men jag undrar om de är svåra att gå i?

<'3

Reply
Moa

Kenza kan du inte lägga upp bilder på din färdigrensade garderob och på dina nya kläder du köpte, skulle bli jätte glad! ;)

Reply
Nilli

Hej Kenza! Du borde lotta ut kläder här i bloggen som du inte använder, vi älskar ju din stil och vill ha den! Iaf jag! :)

Reply
zaklina

Tack för att jag fick träffa dig idag
är fortfarande chockad men jag är glad över att ha
sett dig älskar din blogg och din outtfits
var supper snygg!

Många kramar från mig!

Reply
FELLI O BIBBI

Hihihi! Det var vi som stod bakom dig när du köpte den kappan på HM. Vi såg kappan och den var ursnygg :D!..och ja..det var vi som pratade portugisiska som du och din vän kanske hörde ^^)

och ja..det är ju inte varje dag jag och min kära vän ser en person som du :) JAG ( bibbi) fick lite panik men min kära felli visste inte ett skit förens du gick därifrån. Hahhaha jaja, du kmr nog inte ihåg oss… men men ..det var kul att få se dig i verkligheten ^^)

Reply
maja

å skulle inte du kunna lägga ut bilder på din garderob skulle va så himla kul var dina kläder och skor hänger står nån stans har alltid velat se det och jag tror att det är inte bara jag som vill se det :)

Reply
Caroline

Åhh, vart är dina braller ifrån? Har letat öööverallt efter ett par svarta tighta men finns inga jag nappar för. Men dina är perfekta, vill ha dem dirr!! :( haha

Reply
faria

Är såå nyfiken på va du köpte på acne Hälsningar Marockan bruden från göteborg :)
Kika in min nya blogg , bättre sent än aldrig va?? haha

Reply
Ida

Hej kenza! Tack för världens bästa blogg, alltid lika roligt att läsa! :)
Det är fler som sagt men med på tanke på vad snygga kläder du har så tacka jag inte nej iaf du ha lust att skicka hem till mig haha. Hade varit en dröm :) second hand är ju bra med ;)
Men om du har/hade en tanke på detta är jag villig på att ta emot betalar gärna frakten :)
ha det skönt på massagen :)
Kram !!

Reply
Alice

Awesome! Jag var själv och skaffade lite till i graderoben idag. Och jag köpte också en jacka/kappa från hm.. :O Kan du inte lägga upp bild? Haha tänk om vi har köpt lika dan.. :D

Reply
Jonna

Haha, nu kommer jag att låta som en sån där insatt person men men… Du borde ha en bloppis och skänka pengarna till Afrika. :)

Reply
johanna

inte för att jag tror att du är i nöd av pengar;) men jag tycker du borde sälja endel kläder som du inte vill ha, eller liknande. Jag skulle lätt köpa, och vetatt många andra tycker detsamma! jag älskar verkligen ditt sätt att “tänka” kläder på ;) ha de bäst kenza!

Reply
Jennie

hahah det är fane mig aldrig lätt att ränsa garderoben, på någor sätt hamnar det alltid tillbaka där :P

Reply
vanessa

hej. kan du vissa allting vad du har köpt ???

dom kläderna du inte vill ha kan du inte sälja dom ???

JÄTTE´FIN BILD!!! :D :) :D :)

Reply
Natalie

Varför lägger du aldrig ut bilder på det du shoppat längre? :) kul att se allt nytt, affär, pris mm. Kanske matchningstips också.
Förr var det ju mer modeblogg på kenzas om du förstår vad jag menar..
kramis!

Reply
linn

skulle göra vad som helst för att få plocka några plagg ur din garderob. VAD SOM HELST VERKLIGEN!
hehe, :)

Reply
Ebba

Hej kenza! älskar din blogg jätte mycket och älskar din stil:)
Vad ska du göra av kläderna du inte vill ha? kanske en bloppis på bloggen?
Kram på dig

Reply
madde

snygg du ee!! men jag undrar vart du har köpt din snygga linne , det som du har på bilden så jävla snyggt puss :)

Reply
Nathalie

Kan du visa bilder på det du köper också? Så man kan få lite inspiration för i höst!

Reply
Amanda

For en sykt pen jente du er! kan gjerne sende over litt klær til Norge, når du skal kvitte deg med noen skatter igjen! hadde blitt veldig glad :P <3 hehe!

Reply
amanda

Hej. Älskar verkligen dina kläder, smycken och allt du visar :) Önskar man hade så mycket pengar som du så att man kunde köpa lika mycket haha. Du borde ha en hemsida där du säljer. Eller det kanske du redan har? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*