• header

VÅFFLOR!

Herregud, vi rensade mina garderober i 3 timmar. TRE! Blev av med gigantiska högar med kläder och skor. Slängde allt i papperskorgen! Haha nej då, Dilay och Humlan fick plocka och de tog även till sina systrar så jag blev av med allt. Skööönt! Det har varit kaos i mina garderober..

Humlan är kvar här och nu håller vi på och gör våfflor med glass och blåbär. Yummie! :) Hon ska sova över här eftersom att vi ska på spa imorgon. Det ska bli så skönt!

121 Comments

emmy

ooohhh inte helt fel för Dilay och Humlan, att få ta en massa fina kläder och skor. Är lite avunsjuk måste jag medge ;)

Reply
Kajsa

Hej Kenza! :)
Åh vad gott det ser ut, blev jättesugen på våfflor nu! :P
Jag har en fråga: du skrev att du har pimpat ditt iphonehalsband själv med fjädrar från ett gammalt örhänge. Vart är det gamla örhänget från? Älskar färgen på fjädrarna. Kan du länka till någon bild så att man ser “örhänget”? Vore supersnällt. Kramis<3

Reply
KAJSA

hej kenza :D

vet du vad jag fick reda på idag?
att min mosters mans kusin äger jofama :D hih, rätt coolt ändå ^^
btw, du e supersööööt! <3
kram! :D

Reply
Maddi

Namm, det så godt ut :D

Så deilig å få ryddet opp i skapet da! Det trenger jammen jeg å gjøre også! :)

Reply
Nina

Men åh Kenza! Varför kunde du inte göra en bloppis eller något??? Om du vill vara så generös mot dina vänner så kan du väl ge dom pengarna ;) Haha nej men det skulle ju vara så himla snällt mot oss, trogna läsare. :( Usch att jag inte kom på det tidigare.

Reply
Jannica

Hej fina du! Kan inte du tipsa om några bra recept? Jag vet att du har en helt annan typ av blogg men ni verkar göra så mycket gott tillsammans och jag hat slut på idéer.. Ha det bra!

Reply
ett stort kenza-fan

Hej Kenza, eftersom du ofta köper såååå himla mycket kläder och skor, och med tanke på att du precis fixat din garderob så skulle det vara kul om du kunde visa oss den, bilder eller video, spelar ingen roll, bara om du visar oss för det skulle varit ytterst kul :D har alltid velat fråga och detta blev ju ett mycket bra tillfälle, puss och kram <3

Reply
isabell

MUMMS!! :D :D :D :D :D
:D :D :D :D
:D :D
:D :D :D :D :D :D
:D :D :D
:D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D
:D :D :D :D :D

Reply
bano

Va kul att du ger ut kläderna ist för att slänga. Skulle vara kul om du lottat ut på bloggen. Träffade dig häromdagen, men du hade inte tid att ta kort :(

Reply
Sofia

Hej Kenza.
Du jag tänkte fråga en sak om modelljakten om det är okej. Jag har lite problem med huden och tänkte höra hur viktigt de är att den är helt perfekt? Är de ingen ide att jag söker typ?

Kramar

Reply
Misha

Jag är en sådan där som hamstrar på mig kläder i garderoben och liksom inte har hjärta att ta farväl av saker. Min syster tömmer sin garderob jämt och ständigt och ger bort sina saker. Jag förstår inte hur ni kan! När jag blir gammal kommer jag vara en sådan där horder som de har TV-program om… hjälp… :P

Reply
Michaela

Varför skänker du inte kläderna Kenza?
Det är ju det bästa man kan göra med gamla kläder man tröttnat på!
Såklart att kompisarna kan få titta först, men det som blir över kan man ju inte slänga i papperskorgen när det finns barn/ungdomar/vuxna i så många många länder som inte har mer än trasor på sig!

Om dom är trasiga är en annan sak.. Men användbara kläder.. Skänk istället :) Kram!

Reply
Madde

Varför har du inte en loppis och skänker pengarna till välgörenhet. Förstår inte meningen med att shoppa nytt när garderoberna är överfulla. Är det konsumtionshetsen i dagens sasmhälle som gör att den yngre generationen tror att dem mår bättre eller bli lyckligare av att köpa ett par till skor i en annan färg. Fast jag glömde ju att du tjänar pengar på att shoppa och lägga upp bilder på bloggen. När pengarna kommer in på kontot handlar du lite till..känner du att det är ett meningsfullt liv?

Reply
Nelly

Hehe jag rensade majs ut min garderob igår, för typ tredje gången på en månad xD vet dock inte vart jag ska göra av allt x)

Reply
Helen

Kom och tänka på en sak.. har du slutat röka? Har inte sett en enda bild på dig när du röker. Om du har det så tycker ajg att det är helt underbart :) jag har själv varit rökfri i 3 månader nu efter att ha rökt sen jag var 14(är 23 nu).
Om du fortfarande röker vill jag tipsa om Allen Carrs metod Easy-way. Finns en bok som heter Äntligen icke-rökare han har skrivit som verkligen är jättebra. Hjälpa mig iallafall.
Hoppas du får en fin helg! Kram

Reply
maja

hej jag har länkat dig på min blogg i ett av mina inlägg som en av mina favoritbloggar. hoppas det går bra, protesterar du så tar jag bort det direkt.

/kram maja

Reply
Sonja

Hoppas att du har något kvar nu då, haha!
Sen har jag en fråga: Hur svarar du på en enskild kommentar i kommentarsfältet? Alltså med tjock text under kommentaren “Kenza svarar:” eller typ så? Hur gör du det? Men just denna fråga kan du svara på i slutet av en inlägg eller så:) jag bokstavligt talat älskar dig och din blogg!! <3

Reply
Honan

tänker du aldrig efter på att du bidrar till kapitalismen och miljöförstöring och massa skit när du slösar bort å shoppar så sjukt mycket onödigt och massa kläder du inte ens använder?

Reply
Lisa Walker

Senast vi skulle göra våfflor så insåg vi precis när våffelsmeten var färdig att järnet inte fungerade…. Så det fick bli stekta våfflor, HAHAHA. Rekomenderas inte ;P

Reply
Simone DK

Jeg bruger google translate til at oversætte din blog. Det er sjovt, som Humlan bliver oversat til Bumblebee :-D haha

Reply
lina

Hej Kenzis! Hade inte du kunnat fota din garderob och dina skor / jackor osv så vi läsare kan få se??? Sjukt nyfiken på allt smaskigt du har :D hade varit skoj att se hur mkt kläder du har också haha !

Ha de så bra , and keep up the good work !!

Kram från skåne :)

Reply
Anna Billström

Hej Kenza, jag tycker du verkar vara en URgullig tjej och så, men jag undrar, hur utalar man ditt namn? Kenza eller Kinza? :) Skulle vara överlycklig för ett svar! Älskar din blogg! Kram

Reply
Erika

Hej Kenza!
Jag undrar om du kan berätta om,
Modell jakten som kommer sändas nu i höst?
(En fråga jag har, om man skickar in bilder, ska man
också då gå på en castingen som är i ens ort? Eller har man redan gått vidare från den om man får det svaret?)

GLAD FÖR SVAR! :D

Reply
Sofia

Kenza, jag har alltid problem att behålla brännan när jag kommer hem till Sverige igen, har du något tips som du kan dela med dig på bloggen?
Skulle vara jättetacksam!
Kram Sofia

Reply
Tanyk

SE HIT!
tänk inte på era ilandsproblem idag. Tänk istället på barnen i Afrika.

LÄKARE UTAN GRÄNSER
Sms:a LIV till 72 970 så skänker du 50 kronor

!

Reply
Helena

Varför inte lotta ut/tävla ut något snyggt plagg/ett par skor till dina läsare…………???

Reply
Nathalie

VAAAAAAA, orättvist! :'( Vill också plocka ur din garderob1 eller aa, ta allt…)

Reply
maja

asså fan, jag vill också vara deras syster och plocka allt jag vill ha av det du ville bli av med haha! :D Det skulle ju vara värsta drömmeeeen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*