• header

12e augusti 2011

Hello! ♥

Humlans lillasyster är här för att plocka ut allt hon vill ha från garderobsrensningen igår. Hon är 15 år och världens gulligaste. Jag sitter och fnissar när hon pratar för hon låter precis som en typisk “i dont care” – 15 åring som jag själv när jag var i den åldern. Jag vill också ha en lillasyster!! Men jag älskar min lillebror trots att han är för tuff för att umgås med sin storasyster….haha.

Nu ska jag packa väskan, efter att vi lämnat Mani hos mamma och alla påsar med kläderna hos Humlan så drar vi till spat. :)

Den här bilden laddade jag upp på Instagram för en stund sedan och bad folk gissa åldern, men jag vet fan inte själv! Var jag 15 eller 16 här? Jag tror att jag precis hade fyllt 16…

90 Comments

Amanda

åh gud, jag kommer ihåg den där bilden! jag har verkligen läst din blogg sen du startade nästan, och jag kommer ihåg den där bilden och att jag tyckte att du hade så himla fint hår då :D

Reply
mia

ååhhh… låter som en dröm att få plocka ut allt man vill från din garderobsränsning, du kan ju nt ha några kläder över huvudtaget som nt är underbara ! älskar din stil!

Förstår så klart att detta antagligen nt kmr hända men snälla dom kläderna som hon nt väljer kan nt du skicka dom till mig? betalar så klart frakt! haha… förstod precis själv hur dumt det där lät menmen :P skulle kännas såå coolt om du hörde av dig i så fall :)

Reply
Melina

jag undrar om du kan göra ett inlägg om vad man kan matcha till pälsvästen i höst? jag vet att det är as snyggt att ha skinnjacka över pälsvästen, men finns det något mer?
Kram

Reply
anna

snäääääääääääääälla söta rara kan du inte fota och visa dina garderober kenza?

Reply
Isabelle Eriksson

Hej Kenza!
Hur lägger du upp bilder du inte tagit med din iphone på instagram?? För du över bilder till din mobil från datorn då? För jag försökte det igår men funkade icke!
Svara gärna mailen :)

TACK!

Reply
ninette

Kenza jag kommer gärna hem till dig och hjälper till att ta kläder som inte behövs (a) haha

Reply
arnela

Ska du lägga ut några saker på tradera kanske? :)
Undrade bara vad ditt konto heter nu igen, var kan man hitta det du redan har lagt upp på tradera?? Kram :D

Reply
Yasmin

Minns när du la upp bilden i bloggen, det var när ditt ex’s mamma hade klippt ditt hår.. kommer inte ihåg vilket år det var. hahaha att jag kommer ihåg en sån sak :p

Reply
nyfiken tjej:)

kan inte du kanske visa dina garderober, skulle va jätte kul och se, jag är verkligen jätte nyfiken hur det ser ut!:)

Reply
nyfiken tjej:)

kan inte du visa dina garderober?:)
skulle verkligen va jätte kul att se:)

Reply
Sanna

Hmm..Vet inte om du såg min kommentar för några dagar sedan då jag nämnde denna bild/frisyr. Kul att du la upp den iaf ;D Du borde fasen göra ljusa slingor igen :)

Reply
Sandra

Bilden är från Augusti 2007 så du var väl 16 år och 4 månader där, tror jag :) haha, skummade igenom din blogg lite!

Reply
mimmy

du får gärna adoptera mig till din lillasyster Kenza! jag ser dig som en storasyster och förebild för att du är precis som den jag vill va om några år! framgångsrik, vacker, smart, osv… säg dock inte detta till mina 2 äldre systrar! :)

Reply
Nina

Kenza, din blogg äger och jag hoppas att jag ser dig nån gång face to face. Jag älskar dig och din blogg och du borde utses till sveriges vackraste kvinna<33 Hoppas att du får en bra dag! <3

Reply
kajsa

Lika vacker som ung!
Har du inte fler bilder från när du var yngre?
Jag älskar din blogg Kenza! Du inspirerar mig! =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*