• header

Dags att koppla av!

Nu har vi checkat in på spat! Vi ligger uppe på takterrassen, nu ska vi hoppa i poolen! :)

65 Comments

amanda

Saknar dina “galna inlägg”. Som bilden på när Mani flög, eller den där tatueringen med svalor eller dina knäppa videoinlägg. Saknar galna Kenza!!!

Reply
Emelie

har du redigerat den där bilden i Picasa? hittar isåfall inte grejen du gör med kanten på bilden ;)

Reply
c

Jag är en 15 årig ​​flicka, jag är från Spanien och jag älskar din blogg,, din stil jag älskar är jag inspirerad att skapa min kläder på och jag älskar dina smycken (speciellt ringarna haha) Du är super söt.
PS, PS om något är normalt felöversatt jag översatt med Google och inte mycket haha:)

Reply
Jessika

Gud, vad kul. ^^
Ska köpa ett par boots från dinSko kanske.
Skulle du inte kanske lägga ut en närbild på dina?

Reply
jag :)

låter supertrevligt!
jag har en fråga som jag har funderat på länge om jag ska ställa eller inte eftersom den är väldigt privat, men här är den iaf: har du förstorat/-minskat något? du är så fantastiskt söt så det är inte klokt och jag följer din blogg varje dag och älskar den! :) all lycka till dig!<3

Reply
Saali

Verkar underbart ju! Ha de så skönt och berätta sedan gärna vilket spa du var på och om det var bra :)

Reply
emma.

Bästa bloggen , vackraste kvinnan!

Kolla in min roliga fotoblogg!!!

Bubblegumsmile.blogg.se

Hoppas du fastnar för den :)

Reply
Ada

Åh va fiin du är, kika gärna in på min nya blogg o lämna en kommentar eller två, hihi <333

Reply
Ellinore

Kenza! Satt och kollade igenom dina gamla inlägg och hittade dina inlägg om saker du har i garderoben, kan du inte göra ett snart? Det var så roligt :D

Reply
Julia

Gorgeous as always! Bra att du tar hand om dej själv på spa, det förtjänar du! :)
Jag funderade lite över dina egendesignade kläder. Jag äger redan jackan kenza 3, men jag letar efter något man kan ha då det bli kallare, som går till klackar(tänkte köpa dina vinterskor confident i beige, assnygga!). Så jag kollade in vad du har att erbjuda. Älskar från förr kenza 4, men hur tjock är den? kan man ha den i minusgrader eller? Och till min stoora förtjusning såg jag kenza 7 för första gången. I’m gonna tell you, jag föll nästan av stolen! Helt underbart snygg ju! :) tänkte bara fråga när den kommer ut och till vilket pris? Den såg åtminstone väldigt varm och skön ut, är det en riktig vinterjacka eller? :)
Du äger en underbar blogg och designar underbart, skulle ju kunna köpa allt!! :) puss<3

Reply
Isabelle

Kan inte du berätta lite om dina tatueringar och om det gjorde ont att tatuera sig första gången? Jag har inga tatueringar men är sugen på att göra :) men gör det ont?

Reply
Linda

Kan du snälla Kenza säga vad det är för modell och storlek på dina Ray-Bans? Jag beställde ett par men de var allt för små glas på dem, så skulle inte vilja göra samma miss igen och slänga bort nån tusenlapp i onödan… Dina är perfekt storlek!
Tack på förhand.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*