• header

En till anledning till att längta till hösten/vintern

Aaaah, jag längtar så mycket!! Jag ÄLSKAR att sista boken är indelad i 2 filmer, för det behövs verkligen eftersom att det händer så mycket saker i boken. När jag läste boken för länge sedan så gillade jag den inte först, jag tyckte att hela grejen var så jävla töntig (ni som läst fattar), men sedan blev man ju insatt och tyckte att det var lite fint ändå. Men fortfarande töntigt, haha. Men jag längtar som fan efter filmen!

113 Comments

ellinor

Men Kenzaaaaaa :D
Jag vill ju se vad du köpte :D haha, så fort jag vakna imorse var det det första jag tänkte på.. men så hade du inte lagt ut.. Haha, beroende av dig <3 puss!

ps. drömde om dig inatt! mötte dig vid kusten så åkte vi vattenskidor ihop du o jag o dilay =D pussar igen!

Reply
Anna

Boken är ju grym! och den bästa i serien! ;D fast jag kan också förstå att den kan framstå som töntig ;)

Reply
Emelie

Tycker också att det är jättebra att dom delar upp den i två delar! Det som är dåligt är att det är exakt ett år emellan delarna – det är för länge. ^^

Reply
Matilda

haha tycker samma, fast läste bara halva första boken sen slutade jag. För att jag tyckte att den var långtråkig… hehe! fast jag älskar att kolla på filmerna :D!!

Reply
rosa

nä jag fattar inte alls. Tycker inte att det är ett dugg “töntigt”, fattar inte vad du snackar om.

Twilight äger!

Reply
Clara

Jag med! Längtar sjukt mycket! Vet du om den är från 15? För många säger att den kommer va de..

Reply
Jessica

Haha jag skäms jättemycket nu när jag skriver det här man jag läste böckerna och tyckte någonstans långt inne att dom var helt okej. MEN att dela sista boken i två delar är patetiskt och ett töntigt försök att bli lika stora som HP, inte ett skit händer i den där sista boken som är värt att dra ut på xD

Reply
v

Var helt anti mot twilight filmerna innan jag såg första och älskade dom. Nu har jag sett alla och längtar verkligen till nästa! Kommer i 3d hoppas jag. :)

Reply
Malin

Förstår precis vad du menar om början på boken (och boken i allmänhet). Men den är ändå mysig på nått sätt. Ser också framm emot filmen. :)

Reply
Marika

Att handlingen inte skulle få plats i en film? SKÄMTAR DU? Värdelös bok tyvärr

Reply
Emma

Haha, ja sista boken var verkligen inte vad jag trott! Kändes som om hon fick skrivkramp och inte kunde komma på något bättre O.o Men jag längtar ändå efter filmerna som fan, haha :P

Reply
Lena

Haha, jag älskar trailern! typ dog när jag såg den ;) Segt att det är ett år mellan del ett och två bara.. :/

Reply
Hanna

ÅÅÅÅÅH vad jag vill se filmen nu!! Tyckte precis som du att det är löjligt allt som händer i boken, men man är fast ändå! Jag var väldigt skeptisk i början till alla böckerna, men det gick inte att sluta läsa. Måste nog börja igen =)

Reply
K

Håller helt med dig om att det är töntigt, men det är ju det som är hela grejen! Det är mysigt att få drömma sig bort i den där världen och fnissa åt att det där aldrig kommer att hända mig (även om man aldrig slutar hoppas på det) ;)

Reply
Ala

där håller jag inte med dig, Kenza. jag tycker att både boken och filmen är väldigt bra!

Reply
Victoria ^^

Jag är gaaaalen i böckerna och tycker dem filmerna som har kommit är grymt bra så jag längtar skit mycket till första delen! ;) Love the Twilightsaga♥

Kram♥

Reply
emma

Håller med om att det var lite för mycket liksom haha :) Men jag älskar ändå böckerna, och filmerna med för den delen :D

Reply
maja

heej, va glad jag blir när du säger att du gillar Twilight!
Jag såg första filmen och tyckte den var töntig, men när jag läste böckerna blev jag en av alla andra twilightnördar ;)

Du har jätte fin blogg och skriver jätte bra fortsätt så : )

Reply
carro

längtar <3 måste säga att jag också tyckte den var lite töntigt och gillade inte att hon fick en baby ;)

Reply
nicole

Du är team Jacob va? det måste du va haha, dels för Taylor är såhäääär snygg och Aleks är ganska lik honom :)

Reply
Emma

Det är inte den sista boken :s Det är den tredje. Sammanlagt så äre 5 böcker. Sista handlar om Edwards historia

Reply
Mia

Till någon som frågade; Den kommer att bli från 11, precis som de andra. I US är den motsvarande åldersgränsen 13 år, och om den skulle bli för “våldsam” så skulle dom behöva sätta R rated, vilket dom inte vill för dom har så många yngre fans. Så den kommer bli från 11 :) och till någon annan; Ingen av delarna kommer att komma i 3D, detta är redan bestämt.

Reply
Linnea

Åh, nu blev jag sugen på att läsa boken igen! Tycker också babygrejen är lite töntig, däremot gillar jag att Bella äntligen blir lite mer power och att Edward inte ska ta hand om henne hela tiden.. Jag har stört mig på det i de andra böckerna/filmerna, haha..

Reply
emmy

Du skojar? Det hände ju INGENTING i sista boken. Halva boken var ju bara utfyllnad >.<
Men de vill väl tjäna så mycket pengar som möjligt innan det tar slut antar jag.

Reply
Danielle

Måste erkänna att jag inte är lika taggad som jag var förut.. har börjat tycka mindre och mindre om Twilight.. gillar inte böckerna, bara första, och filmerna.. visst är bra, men jag tröttnar lätt på dem. Jag är mer för Harry Potter :)

Reply
Tovis :D

Åhhhh…Jag har läst serien 16 gånger om, och längtar så att jag blir galeeeeen….Grejen är den att jag kommer dö för den kommer troligen va från 15 och själv är man bara ynka 13 -.-‘

Reply
Ebba

Längtar ihjäl mej!! Men hur ska man kunna välja sida när båda är hunkar!!! Stor kram på dej världens vackraste Kenza !!

Reply
Emelie

Aa!!!!!!!!! STORT TWILIGHT FÄN ICH LÄNGTAR SÅ *** MKT TILL 18/11-11 DÅ DEN KOMME R PÅ BIO, MEN LÄNGTAR ÄNNU MER TILL DRn 16/11-12 DÅ DEL 2 KOMMER UT, FÖR DÅ VAR JAG FYLLT 15 SÅ DÅ SKA VI GÅ PÅ MIDNATTS PREMIÄREN DÄR DEM VISSAR ALLA FILMERNA PÅ EN UNDER HELA NATTEN!!

Reply
NATTIS-PATTIS

Ja fy faaan vad jag längtar!! :D Jag tycker sista boken är bäst! Fast den 3 var jävligt bra den med, tog 5 dagar att läsa ut..! (100 sid/dag, tom på nyår?!) För den 3 boken läste jag varenda minut jag fick tid till det..!? :D Usch, vad bra de där böckerna/filmerna är!!! :) Puss (L)

Reply
Malin

Jag gillade Twilight-böckerna skitmycket, sträckläste dem!! Ska bli kul att se filmatiseringen av den sista boken nu också, jag har höööga förväntningar… haha.

Det blev förresten en liten fotoshoot med lillsyrran på ängen i kvällssolen, gå gärna in på min blogg (http://enhundradelssekund.blogspot.com/) och kolla på bilderna och ge kritik! Hade vart roligt att ha Kenza som modell nån gång också, men jag nöjer mig rätt bra med min snygga blondin till syster ;)

Reply
Malou

Jag har läst boken och förstår inte överhuvudtaget vad du menar med töntig.

Reply
lina

Jag håller med! När amn läste boken tyckte man det var lite löjligt, men ändå kunde man inte sluta läsa! Jag ser fram emot filmen! :’)

Reply
Mjaow

Jag håller med dig Kenza… Jag gillade twilight tills jag läste sista boken, då förstod jag hur jävla töntigt konceptet igentligen är…
Nej, då gillar jag sagan om ringen och HP bättre. Lite mindre tonårsdrama och mer episka världomvälvande slag. För att inte tala om hur mycket mer välarbetade och omkringarbetade de två andra är i gämförelse med twilight.

Reply
Theres Engberg

Jag är typ Sveriges största Twi-Hard och längtar så inihelvete! Men jag är lite nervös att den kommer göra den lite töntig, eftersom att åldersgränsen måste vara så låg… :P

Reply
johanna

De tre första böckerna är grymma men håller med dig om att den sista är förjävla fjollig, haha .. Stör mig fett på den ;)

Reply
Pernilla

Längtar också sjukt mycket! På något sätt är det tur att tiden går så fort!

Reply
Ela

Ps.
Hela Twilight-serien är så äcklig gentemot den kvinnliga synen, och mayer bara spär på den amerikanska synen om tonårs-sex, sex innan äktenskap och hur kvinnan ska vara i ett förhållande. Plus att två hunkar slåss om en tjej som är ungefär lika spännande som en badboll tycker jag känns ännu mer fel, då bella totalt saknar personlighet och styrka, vilket sänder ett slags budskap till alla stackars förvirrade tjejer runt om i världen, om att det enda som räknas är att ha en pojkvän, och för att få en pojkvän ska man vara hjälplös, tyst, och helst lika tom som ett nytta pappersark. Visst, varje bok behöver inte innehålla en fet moralkaka, men jag tycker att Meyer sänder så himla fel budskap till redan så trasiga flickor.

Reply
Natson

Den sista boken söööög, hahah. Tyckte bara om den första och tredje. Tvåan – så jävla deprimerande. Fyran – Så jävla långtråkig och överdriven.

Och filmerna vill jag knappt tala om. De har varit så sjukt sämst. Blev så jävla besviken när jag såg Twilight. New Moon var okej och Eclipse var lite bättre. Hoppas de här blir bättre än vad de andra filmerna varit. Men trailern var inte speciellt bra, så jag antar att filmen inte heller blir det.

Förstår seriöst inte hur alla kan älska Twilight-serien så mycket, hahah.

Reply
Emma

Åhh helt rätt vad glad jag blev när jag såg dethär! Hade helt glömt bort den här premiären ju! Du gav mig just lite ljus i mörkret :)
Btw. Älskar din blogg!

Reply
Fröken Julie

Jag håller med om att det är bra att de delat upp filmen.
Annars skulle många små, men fina händelser skulle säkert tas bort om det var en 2h lång film.

Det jobbigaste är ju att sen måste man vänta tills nästa höst igen! :)

Reply
Kimmie

Jag förstår inte riktigt vad du menar med att den är töntig? Jag har läst sista boken 15 gånger och jag tycker att den är felfri? :)

Men såklart längtar jag med! <3

Reply
Siri!

Jag längar så mycket att det pirrar i magen.
Jag börjar nästan gråta när jag ser den och den 18november tänker jag gå på premiären även om jag har 40 graders feber!
<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*