• header

13e augusti 2011

Yo!

Läget? Här är allt bra! Jag och Humlan sitter och käkar rostade mackor. Vi ska snart göra oss i ordning och dra in till stan. Solen skiner och det är en underbar dag! I stan ska vi shoppa lite. Humlan vill hitta ett par boots och jag ska köpa en liten Macbook Air som är lätt och smidig att ha med när man reser, det behövs inför veckorna jag är iväg och spelar in Modelljakten med Kanal 5.

Igårkväll när vi kände oss utvilade och fräscha efter spat så bestämde vi oss för att dra ut en sväng. Jag hoppade i ett tight litet fodral med djup ryggurringning från Acne + mina Converse. Vi dansade på Laroy några timmar och sedan mötte vi upp min pojkvän och hans vänner på Berns. Bra kväll! :)

Min älskade Humlan och jag på Laroy – bild från stureplan.se

35 Comments

josefine

Låter som en kul kväll! Och åhh, tror inte du kommer ångra macbook air köpet, alla apples grejer är super ju :)

Reply
Josefin

Hej! Jag måste bara säga att du har världens finaste ögonbryn och det är ju så svårt att få de bra! Har du något bra tips på hur du gör?

Reply
sandra

Snygga!! Är det shorts eller kjol din vän har på sig? Ser jävligt snyggt ut :)

Nyflyttade till Helsingfors, läs om varför :)

Trevlig Lördag :)

Reply
† Mejva

Jättesnyggt fodral! :) Precis en sådant fodral eller klänning som jag skulle vilja ha! Gillar inte då det inte finns några band upptill över axlarna :)

Reply
Axelina

Hej kenza, börjar med att säga tack till en helt fantastisk underbar världsbäst blogg!!!!! Sen så undrar jag om du kan lägga ut varje program av modelljakten på din blogg sen när det börjar?(som video klipp bara att hela programet som visas på kanal 5 lägger du också ut här) För jag och flera andra här har inte kanal fem och skulle så jäkla gärna vilja se ditt program för tusan!!! Du är ju bara så grym! Så om du på något sätt kan lösa det så att du kan göra det så vore det toppen! Du får gärna ta upp denna frågan på ett eller annat vis sen när det börjar närma sig då du kanske vet lite mer om du kan göra det eller inte, ååh skulle bli så glad så att mun giporna flög upp till öronen om det skulle gå :D

TACK PÅ FÖRHAND!! TUSEN KRAMAR AXELINA :)!

Reply
Ida

Du är du en sådan vacker dam vill jag börja med!
Men det jag tänkte säga var att varför får du komma in med converse överallt medans en annan blir typ hånad i dörren å får inte komma in? Jag får bara ont av finskor kan typ inte gå i något annat. speciellt inte dansa i något annat än converse. Du kan väl kolla upp det där? Nä skämt å sido. Toppenblogg haru skaffat i alla fall ;P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*