• header

I stan

Jag har en sån himla härlig dag här i stan med Humlan! Vi har shoppat höstskor och jag har även hittat tre (!) par jeans på Ginatricot. Nu blir det lunch på uteservering! :)

76 Comments

Mimmi

Åååh, nu blir jag ännnuuuu mer shoppingsugen! Och jag som redan va det.. rätt konstigt de med att tjejer blir så shoppingsugna va? måste verkligen försöka ta mig in till stan o shopppaaa! :D

Reply
Kenza älskaren

Trodde du var på laptopjakt:P!
men nejdå det här är kenzas värld hon måste komma hem med halva stan i påsar ;)

Reply
astrid

kan du inte visa jeansen ? behöver verkligen jeans nu till hösten men har extremt svårt att hitta några som sitter bra, skulle vara väldigt snällt :) kram!!

Reply
trogen läsare

så fin du är kenza! jag är en tjej med några kilos övervikt och väldigt osäker i mitt eget skin. jag gillar inte det jag ser i spegeln och hatar mig själv för att jag låtit mig själv bli så här “fet”. önskar att jag kunde gå ner i vikt på ett sunt sätt och få drömkroppen (du är min förebild när det gäller kroppsideal) men varje gång jag bestämmer mig för att bli hälsosammare faller jag tillbaks till ruta ett, det vill säga att äta massa skräp och inte röra på mig :( jag har inget som motiverar mig till att forsätta tills jag når mitt mål. nu till min fråga, hur tränade du och åt du förr att få den perfekta kroppen som du har? och vad motiverar dig till att inte sluta? för överigt vill jag bara säga att din blogg är grym kenza. forsätt med att insperar människor så som du alltid gör!

<3

Reply
Keela

vi hade solsken till en början här med men nu har det börjat mulna på, kommer väl mera regn säkert.

Reply
Skåååiiing haha

Fuusk att ni kan gå runt i linne och shorts i Stockholm!! Här är det fan jeans och tjocka tröjor som gäller,vill också ha det varmt!!!!

Reply
Mikaela

KAN DU VISA DET DU KÖPTE SIST DU SHOPPADE? SÅ TRÅKIG IBLAND. OM DU SKA KALLAS MODEBLOGGARE KAN DU VÄLL VISA LITE MODE OCKSÅ.

Reply
bianca ♥

hej kan inte du visa vad du har köpt ?!
din blogg är superbra, keep it going.
kramar från bianca i nyköping ♥

Reply
Sophia:)

Visa det du köpte idag :D väskorna och de också :) Man blir extra peppad att shoppa när men ser andras “fynd” ;D
Kram!! <3

Reply
frida

Snälla, kan du inte lägga ut bilder på dina nya kläder. Och ett inlägg om hur du sminkar dig med bilder o text.
Kram!

Reply
sue

kanske ska ge dem pengarna till afrika istället….seriöst hur kan man i all världen lägga så mycket pengar på en väska eller två när människor håller på att dö pågrund a vattenbrist..inget personligt.. tycker det är så sorligt bara vad människor tycker är vikigt idag.

Reply
Fanny

Hej kenza! Snälla försök svara på detta! men skulle inte du kunna ge lite tips på snygga Höst-Mc Boots? Som dom på bilden! För dom är otroligt snygga! Tack på förhand om du svarar, kram ha det bäst! :)

Reply
Två tjejer från Piteå

Jag o min kompis såg dej i Gina kön men korkade som vi var så gick vi inte fram o hälsade. Just so you know du ser ännu bättre ut i verkligheten! // Två Piteå tjejer i storstaden

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*