• header

You do you, and I’m just gon’ do mine

Jag igår på Berns

Dags för en runda på stan! Jag behöver kaffe. En fet jävla latte. Sedan blir det laptop-jakt och lunch i solen. Puss! ♥

79 Comments

Madelene

Älskar din klänning Kenza!
Haha, sitter och tittar på alla avsnitt från Kenza & Tyra show nu och tycker dom är så jäkla roliga!
Kram! :)

Reply
number 1 fan

hej kenza jag älskar din blogg och skulle vilja fråga vad du lockar håret med för du har alltid jättefint hår :)
Jag älskar dig kenza o du äger lätt kissie o blondinbella <3

Reply
nicole

kan inte du skriva en sammanfattning på vad du tycker man ska göra/ställen (öar) man borde besöka om man åker till thailand i några veckor?! Ha en bra dag :)

Reply
Katjaa

Jag har en fråga.. Jag undrar hur du får ditt hår så fint lockigt jätte ofta? :) Är avis på ditt sjukt fina hår! :D
Grym blogg har du också :) kram

Reply
Katrine

Härregud, jag som trodde att mina klänningar var korta!
Jag tycker inte att det är stiligt att ha en sån superkort klänning som du hade igår, hur kan du gå eller sitta i den? eller dansa utan att den går upp helatiden? Du är modig :)

Reply
Bilge

Hej Kenza! Vilken fit outfit, jag tycker att det börjar att bli riktigt varmt i stan!! Men snart är hösten här och för alla er som är dansintresserade kan ni checka in på min blogg och fråga allt om dans – jag svarar – promise sugari!

Reply
vad

fattar verkligen inte hur det kommer sig att du tar på dig såna korta klänningar, hur många grr blottas dina behag ut under en utekväll? jag menar inte vara elak, är verkligen nyfiken…..hoppar dina klänningar aldrig upp?

Reply
Sandra

Hej Kenza, undrar bara om klänningen du har på dig är stor i storleken? Den sitter otroligt bra på dig och ser hur enkelt snygg ut som helst. Tänkte beställa en men skulle behöva veta ifall man behöver S eller XS beroende på hur den är..hm.
Tacksam för svar! Puss!

Reply
Linnea

Hej Kenza! Vad kommer du satsa på för jacka i höst?
Tack för en super blogg!

Reply
Frida

Hej kenza ! :)
Jag har en liten ide till dig ! Det är nämligen som så att tack vare inspiration från dig vågade jag ta steget att bli en företagsägare. Jag är nu en oberoende säljare inom Zinzino. Vi marknadsför ekologiskt och fairtrade-märkt kaffe :) vi gör så att man kan göra fantastiskt gott kaffe hemma i sitt eget hem ! Läste att du blev sugen på latte och jag dricker också mycket latte ! Därför skulle jag vilja presentera det här för dig ? :) med kaffe och en espressomaskin ! Skulle det vara intressant ? :) du kommer absolut inte ångra dig för maskinen är superenkel och du kan hur enkelt som helst göra en egen fantastisk latte hemma! :)
Tack för att du inspirerar mig till att våga kämpa och våga gå mot strömmen !! :)
Kram Frida

Reply
Sanna

Hej! Tänkte bara höra om du vet om det går o få tag på jofama by kenza skinnbrallorna nånstans eller om du vet att de är helt sold out? Försökt hitta på nätet,no luck. Bor i köpenhamn så kanske de har i en shop här eller malmö????Vore fab om du svarar =) kram

Reply
Astros

Hej! snygg klänning :)
Jag gillar din blogg, du sticker ut lagom mycket och är enligt mig den fräshaste bloggerskan :)

Btw, jag är först ;)

Reply
Hanna

Du är så himla fin Kenza! Du är verkligen en inspiration för ALLA unga tjejer!

Reply
Anna

Har tänkt pa det här ganska länge eller inte sa att jag gar runt och tänker pa det, men ibland när jag ser bilder pa dig dyker tanken upp; du skulle passa perfekt som en Victoria’s Secret-modell. Tycker iofs att du är snyggare än de flesta av dem, men du har verkligen den där looken. Du ser helt enkelt himla sa jäkla fräsch ut!

Kenzas svar: Men orka va så söt och snäll som du!! <3

Reply
Frida

You do you, and I’m just gon’ do mine? Någon som var uppe tidigt i morse (trots utekväll igår) och tittade på City Akuten? Härligt!

Kenzas svar: Näe, lil wayne ft kanye west – see you in my nightmares :P

Reply
Axel

Du ser ut som en white trash-hora!
Vadå slampa sig och åma sig så fort en kamera dyker upp!

Reply
greta

kort klänning tjejjen. klä på dig innan du går ut nästa gång. så slipper du gå runt och skämma ut dig. ser otroligt trashigt och slampigt ut. vi vet alla att du har “snygg” kropp. du vill inte spara lite just 4 your boyfriend??? ingen stil. Ingen stil alls gumman. klart som faan alla tycker du är snygg när du går runt i sådanna kläder. by the way med “snygg” menar jag att du har en helt normal och ok kropp som inte är bättre än någon annans fast än du gärna vill tro de så är du inte bättre och snyggare än vi “vanliga” människor. inget illa menat. du är snygg men inte så snygg som du tror med alla dina bikini bilder som du lägger upp för att få smickrande kommenterar. man kan undra om du har dålig självkänsla och vill ha bekräftelse heltiden eller va de är för sorts uppmärksamhets problem du har. alla “mogna” påståenden som du nu kommer tänka/skriva som “hon är bara avundssjuk” “hon vill se ut som jag” “hon har inget liv, därför klagar hon på mitt” o.s.v. behöver du inte ställa. för jag kan ge dig en förklaring på alla. AVUNDSJUK vem faan är inte de på en brud som har fått allting gratis i sitt liv. untan att göra någon nytta alls eller lyft ett enda handtag. – buhuuu jag jobbar jätte många timmar om dagen och sliter som en jude och jag förtjänar de här. är nog din tanke. men nej de gör du inte. du har haft tur. vem vill inte ha tur. vem är inte avundsjuk på trisslotttsvinnaren av 1 miljon. TUR och de är allt vad de är inbilla dig inte något annat och försök inte få någon annan att tro att de är något annat heller lilla kenza.
DU ÄR “SNYGG” ja vist som jag sa du är snygg men de är jag också så de har absolut inte med de att göra utan att jag stör mig på att oskyldiga lilla söta kenza egentligen tror och tycker att hon är sååååååå mycket bättre än alla. de är insidan som räknas kenza glöm ej de. “karma is a biatch”
ATT JAG INTE HAR NÅGOT LIV nja snarare ytterligare en grej som jag stör mig på. gör någon nytta istället för att va så ofantligt stor egoist. är :onde gången du har varit utomland i år eller??? de finn barn som svälter. “”news flash”” – jag skänker ju pengar varje månad…. tänker du. inbilla dig att du är en god människa för de du. be my guest. den lilla summan är en myra i en myrstack för dig. gör något vettigt istället så kan du blir känns för den där omtänksamme goda snälla gulliga snygga människan som tänker på alla och vill alla väl. allting man göt räknas jag vet. men kan man göra mer så tycker jag att man ska göra allt man kan för att göra de också inte nöja sig med de lilla man redan gör.
var inte meningen att skriva en roman här. vill bara ge dig en reality check. and there you got one. Xoxoxo
obs. en kommer tar om att om jag stör mig så mycket så behöver jag inte läsa din blogg är onödig. Guess what. I´m not goning to. Råkade bara klicka för bi och fastnade för denna otroligt egoistiska flicka. Men no more. Ytterligare ett tecken på hur egocentrisk du är. Du tror att du är oemotståndlig att folk inte klarar av sitt liv utan att läsa din blogg. De slår dig inte tanken att de kanske var en engångsföreteelse. Utan du bara antar att alla är besatta av dig. Haha tragist.

Reply
Matilda

alltså greta hahah! vad är det här? eftersom du bara råkade klicka in så borde du verkligen inte döma henne sådär! ;) vi känner inte kenza så kan vi kan döma henne utan fakta :)och inte du eller kenza vinner på att du komenterar än sådan komentar. i bloggen verkar hon ju hur härlig, glad och snäll person som helst ju! snygg är hon också!

Reply
nea

För kort klänning! sååå trashigt! Tro inte att du e störst,bäst,vackrast för de e du inte! Du kanske har bra med pengar.men du behöver inte skryta!

Reply
Maria

Hej vilken snygg klänning!
Såg att den kommer ifrån Acne men vet du om dom har någon internetsida som man kan beställa den ifrån?
Har försökt kolla runt men hittar ingen vettig, tacksam för svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*