• header

Middag hos mamma

Hemma igen efter middag och fotboll hos mamma & lillebror! Det var väldigt mysigt, och herregud vad bruna de var! Jag har aldrig sett mitt spöke till bror så solbränd, haha. De kom hem från Turkiet för några dagar sedan, de hade haft 45 grader i skuggan typ..

Mammsen blev också överlycklig för Marc Jacobs-väskan, hon gillade den så mycket att hon sa att hon inte kommer våga använda den haha. Ja SJÄLVKLART var inte båda till mig, men det kunde jag inte skriva för det var ju en överraskning. Jag älskar att skämma bort mina nära och kära med presenter och resor, det är de värda… :)

Nej nu måste jag fan sno fjärrkontrollen och byta kanal, min pojkvän sitter nämligen och tittar på någon konsert där liveband spelar tv-spelsmusik…ba ÅÅÅH BABA YETU!! Hahaha, jag orkar inte….

120 Comments

Matilda

aa älskar också att ge bort saker! ger hällre bort än att får :D fast har inget emot att få saker haha!

och Kenza när kommer du till Göteborg nästa gång?

Reply
Rebecca

Helt 100% ärligt så avundas jag ditt liv. Tycker du lever ett liv många, inkl jag, drömmer om. Men jag blir så frustrerad när jag ser en tjej med sååå mycket potential och makt ödsla sin tid och pengar på ENDAST shopping och resor. Jag hade förmodligen också unnat mig allt mellan himmel och jord men med den månadslönen du har (som är en årslön för många andra) skulle du kunna skapa dig fetaste livet. INVESTERA inför framtiden! Du är gammal nog nu att börja tänka på vad du vill göra. Tyra har startat eget, Bella har startat eget..dags för dig också kanske?

Gör något! Du har inte ens tagit körkort! Hade jag haft din ekonomi och dina möjligheter hade jag haft den fetaste bilen under mina fötter, ett sjukt fräscht hem, kanske ett hus utomlands, en egen välgörenhetsfond, ett företag och mycket mycket mer. Hade gett pengar till familjen så de skulle leva mer lyx än mig.

Visst du är en sjukt vacker tjej och du får höra det hela tiden. Men hur länge har du tänkt o leva på ditt utseende? Looks fade. Vad gör du den dagen en ännu snyggare tjej kommer och tar över?

Det är anledningen till min avundsjuka. Att veta att det finns människor som mig som skulle DÖDA för att va i din sits för att kunna förverkliga så många många drömmar. Inte bara festa och shoppa bort allt. Jag vet att du kan. Du är smart. Det är inte många i bloggvärlden som är. Use ur brains girl!

Reply
Dixi Wonderland

Man hade ju inte tackat nej att ha dig som vän. Inte bara för att du är rik och generös men även för att du verkar vara så sjukt go och rolig. Kan tänka mig att man skulle få många härliga skratt med dig (;

Reply
stina:D

hahaha, duu är så fin! vill ha din kropp när jag blir lika många år som dig! <3

Reply
Hannah

Hej Kenza jag vill först bara säga att jag älskar din blogg!
Sen så har jag en fråga om din modelljakt. Jag vill jätte gärna bli modell och många säger att jag verkligen borde bli det men jag är bara 165 cm. Varför kan inte dom som är kortare också få söka?

Reply
hanna

hej ville bara säga att du är jätte lik en vän till mig som heter Hayat Bouaouich.. hon är också från Marocko

Reply
Fatima

Vad snällt från dig. Jag gillar också att skämma bort mina nära och kära.

Reply
Julia

Hej! vart kan man köpa din jofama by kenza skinnjacka på nätet och vilken strl har du på den?:)

Reply
Hanna

Skulle du kunna ge mig ett bra tips?
om hur man tränar just magen, jag vet att situps är bra.. men finns det mera, jag är ute o springer varje dag.
Men vill få magmsukler.

kram // tjejen som “never say never” och skiter om jag e 12, ja får väll träna hur mkt ja vill?

Reply
Elin

Haha, kom hem från Turkiet idag också efter två veckor där och japp runt 45 grader i skuggan varje dag, sjuuuukt varmt! :)

Reply
jennifer

Hej Kenza!
Du är så himla vacker, herregud, skulle vilja se ut som du :D
Men till saken, vart har du köpt den där väskan du har på bilden? -den är ubersnygg!

Kram till världens bästa bloggare och vackraste människa :)

Reply
amila

sjuuukt snygga jeans! :D
passar dig perfekt!
gå gärna in på min och mina kompisars blogg och rösta på roligast/bäst bild

Reply
Olivia

kenza jag hatar dig!!! för du är så perfekt och jag blir avundsjuk

BY THE WAY, vad använder du för webbkamera eller dator? :}}}

Reply
Ivana :)

Hej Kenza! Älskar värkligen din blogg asså! Den är gryyym!
Ville bara fråga om du vet vad modellen på dina ray ban heter.! hehe, de är bara så snygga! :D

Reply
Veronica

Hej jag är Veronica och jag är italienska och jag följer dig så mycket! Du är vacker och jag gillar verkligen din stil och ditt utseende! Du har fans i Italien

Reply
Vera

Hej jag är Veronica och jag är italienska och jag följer dig så mycket! Du är vacker och jag gillar verkligen din stil och ditt utseende! Du har fans i Italien!! ;)

Reply
fanny

är det bara mina fötter som ser ut att vara minst typ 5 storlekar störru ut när jag har på mig mina höga converse? haha :)

Reply
E

Visa gärna väskorna och det du köpte på Marc Jacobs affären :) Vart ju jätte nyfiken! :D

Kram!

Reply
linn

Jag tror att du har aldrig lagt upp en bild på din mamma elle lillebror… kan du inte göra de, få kolla om ni är jätte lika varandra eller bara lite… du behöver inte göra de om du inte vill, men de skulle va kul och se :)

Reply
Pamela

Hej kenza! jattefin blogg har du,laser den varje dag ;) en fragan: vem gor till dig bloggdesignen?

gillar verkligt din stil,jattesnygg!

Reply
Mallan Mamma Till 2 Och Matte Till En Saknad Katt!

SNÄLLA HJÄLP MIG MIN KATT HAR FÖRSVUNNIT OCH HON ÄR DRÄKTIG. JAG BOR I VÄSTERÅS OCH JAG BER DIG NU KENZA ATT GODKÄNNA DENNA KOMMENTAR SÅ ATT FOLK I VÄSTERÅS TRAKTEN KAN HÅLLA UTKIK EFTER HENNE! JAG HAR EN BILD PÅ HENNE OCH VIDARE INFO PÅ MIN BLOGG!!! SNÄLLA JAG BER ER LÄSARE ATT HJÄLPA MIG JAG ÄR JÄTTE OROLIG!!!
// EN OROAD MATTE!

Reply
Ebba

Åh kan du inte visa upp din väska? Är nämligen sugen på att skämma bort mig själv med en väska+plånbok från Marc Jacobs!! Kram

Reply
anna

både snygg och snäll ;D
har du tänkt visa hur din väska ser ut?
är jätte nyfiken xD

Reply
Cassandra

Kom också hem från Turkiet för några dagar sen och ja det var sjukt varmt nästan för varmt, det gick inte ligga och pressa i solen för då avled man ;) Vad snäll du är somköper en sådam väska till din mamma :)

Reply
Sussi

Jag tittade också litet på den konserten men klarade inte av mer än några minuter. Normalt sett är TV-spelsmusik i stort sett det enda jag lyssnar på, men den här konserten var ju rent PINSAMT dålig. Publiken gjorde det inte bättre heller genom att sitta och skrika och tjoa så fort de kände igen vissa stycken. Näe, tacka vet jag Final Fantasy-konserten VOICES, där är det RIKTIG klass.

Ha en fin dag Kenza! Diggar den där outfiten jättemycket. :)

Reply
Caroline

Jag har en fråga, har du rakt eller lockigt hår? Jag tycker att du är jättefin när du har lockigt hår och skulle jättegärna vilja ha det själv. Har du något tips för att få det så snyggt, hur gör du? Tacksam för svar!

Reply
Tova

hej kenza, jag o mina kompisar har undrat ett tag nu. Visst utalar du namet kinza? Eller är jag helt ute o cyklar? Och om du gör det, varför?

Reply
Hanna

Kan du inte visa en bild på din solbrända bror? (inte ansiktet då, bara färgen) haha, nu lät det väldigt konstigt när jag läste det, men vi har heller aldrig sett din bror brun.

(herregud vad hela denna kommentaren lät konstig; jag vill se en helt okänds människa solbrända hud? hahahaha)

Reply
Nina !

hej Kenza! ♥ jag älskar din blogg så himmla mycke så det är inte sant! <3<3<3<3<3<3<3 din lilla hund är också så söt! :D
kan du visa en bild på din mamma och lillebror för att se om ni är jätte lika? :D kram! <3

Reply
Cicci

Det är jag garanterad om att de är värda. Min mamma är också värd det. Säkert de flestas mammor av alla här som kommenterat. Men vi har inte möjlighet att ge dem det.

Reply
alce

kan du inte visa vad du köpte!? :D :D snäälaa!!! det är inte bara jag som vill det, JAG LOVAR!

Reply
ebbacarlsson'

hej kolla gärna på min blogg o kommentera! skulle blivit överlycklig då :D men hur gör du bilderna så runda i hörnet?? Kram ebba!

Reply
Sanna

har du så där lockigt hår eller fixar du det med locktång? om locktång – vilken använder du?
kram :)

Reply
nicolina sepuka

Hej hur får du så fina lockar på ditt hår? vad andvänder du för tång ? snälla maila mig kram :)

Reply
Ellen - Hästnörd :)

Hej Kenza! Haha, älskar verkligen din och Tyras videos :D
Gigantisk skalballe…x)
Haha och när du skulle rida, Jag trivs bättre på marken, okej in med bena ner med rumpan…kör! … gå! .. :D
Ni är bara bäst! :) !
Ditt hår är verkligen jättefint också!:)

Skulle bli superglad om du bara slängde in en liiten kommentar i min blogg! :)
Kram ! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*