• header

SPA DAY

I fredags hade jag och Humlan världens mysigaste dag! Vi hade båda presentkort hos Selma City Spa så vi bokade in oss på en behandling där. Då får man även tillgång till hela spat, så vi åkte dit några timmar innan för att hänga på takterrassen där de har en stor varm & skön pool. Vi käkade god lunch och bastade också. Vi hade även med oss träningskläder för att vi tänkte träna på deras gym men vi orkade inte, haha. Så vi låg bara och latade oss, snackade och planerade lite roliga saker. :)

Behandlingen vi gjorde var en behandling för 2 personer, där den ena får massage och den andra får ligga i ett varmt kurbad, sedan byter man. Det var så himla skönt! När vi gick ut ifrån spat kände vi oss så jäkla pigga och fräscha. Sånt här måste man unna sig själv ibland!

Här har ni lite bilder från spa-dagen:

73 Comments

GossipGreta

Vad skönt! Kenza, jag tycker du är så himla fin, vacker, du har grym stil, älskar din humor, och du har en såå söt hund! ;p men iaf, skulle du kunna berätta lite mera om tatueringen du skall ta nu till näst? vill veta hur den ska se ut och vart den skaaa! :D puss, Greta 12 år finland.

Reply
Therese

Kenza, kunne du vær så snill og follow me på instagram?
Frustrertfrue heter jeg der. Det hadde vært suupert!

Reply
Rebecka

Har varit där ett par gånger, de e hur nice som helst! :D Även heeelt underbart på vintern med den varma polen och snön runt omkring! <3

Reply
Angelica

Hotellet som ligger bredvid har jag “bott” i när jag var i stockholm. Vi fick bo högst upp så man fick lite svindel när man kolla ner :s ;)

Reply
Elina

Åkte till stockholm, för att spendera 2 härliga dagar i huvudstaden.
& aldrig hade jag väl kunnat ana att man skulle få syn på, min absoluta favorit bloggerska.
Snyggare i verkligheten än jag kunnat ana! Ofta kan man ju bli väldigt chockad över att en person som man sett på bilder åså inte alls är lika fin i verlkligheten. Men så va då inte fallet här! Sjukt snygg äru människa!
Så kände att jag fick lov att posta en kommentar om det.
Haha! Nej men stort cred till din blogg & din känsla för mode.
Kram
/ Elina

Reply
Matida

Guud vad vacker du är Kenza!…Kan inte du vissa en blid på när du var lite typ 13-15!
/ från en tjej som gillar dig sjukt mycket!

Reply
THILDE

Vilken oerhört läcker bikini du har Kenza! Var har du köpt den? :-) har förresten nyss börjat läsa din blogg och den är väldigt bra!

Reply
Sara

Hej, undrar vart spat ligger och hur mycket det kostar om du vet hemsidan eller något sånt. Tacksam för svar. Och gud va du är vacker:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*