• header

15e augusti 2011

MÅNDAG. Ny dag, ny vecka! Sista veckan på min långa sköna semester.

Eftersom att jag snart ger mig ut på en tre veckors lång inspelning med Kanal 5 runt om i landet så har jag lite saker jag vill hinna med den här veckan. Bland annat röja undan lite pappersjobb, umgås med min lillebror (jag tror han har kommit över “jag kan inte hänga med min töntiga storasyster”-stadiet, woho!), gå på Guldknappen, hälsa på min mormor och morfar, packa & göra ett schema till mamma som ska vara hundvakt samt ha middag med tjejerna. Mika sticker iväg till Asien ett halvår när jag är borta så det kanske blir sista gången innan det som vi alla fyra är samlade.

Men först, frukost (yoghurt, bär och müsli) & sedan träning!

51 Comments

Ann

Hejsan Kenza!
Detta är en viktig fråga:
Jag fick en mail här om dan där det stod att jag har
blivit uttagen att komma castingen för Elite model look
och modelljakten 2011. Är det så då att alla som sökte har fått en sådant mail, eller väljer dem ut villka som får komma med?
Tacksam för svar!
kram

Reply
Ewe :)

hej!
kan inte du lägga ut en bild på din lillebror? han är verkligen så himla söt :S <3 puss, din blogg är bäst Kenza!

Reply
matilda

kan du göra en video så att man ser hur det ser ut i din lägenhet , skulle va jätte kul :) älskar din blogg och din personlighet <333 KOM TILL VÄSTERÅS NÅNGÅNG

Reply
Annika

man vill ju inte alls ha ditt liv;) själv sitter jag och pluggar inför en omtenta. minns inte ens vilken gång i ordningen jag gör den:( vill bara få den avklarad nu jue… ha en jättefin vecka!

Reply
Liesa

haha thats the same waht iam eating everyday for breakfast love it it gives u the best start in the day:)

Reply
Josefin

KENZA!
Nu får det vara nog med din snygghet va? Du är så fin att jag typ dör på dig varje dag haha!

Jo men jag funderar lite på hur det ser ut i eran lägenhet kan du inte visa runt lite? Det skulle vara super skoj.

Och du får aldrig sluta blogga för vad skulle vi alla bloggläsare göra då? Haha tack o hej :)

Reply
josefine

Frukost och träning låter som en bra start på dagen, kanske något jag borde ta efter istället för att sitta här i pyjamas… :)

Reply
anna ^__^

hej kenza. jag blir alltid så glad när jag läser din blogg. jag ser så mycket av mig själv i dig. det kanske låter konstigt men det är sant! jag är också jätte mammig av mig och vill inte heller bli gammal men när jag ser pensionärs jävlar så känner jag att tiden ibland ska gå snabbare.

jag har en fråga, jag gillar inte att vara ensam hemma och undrar om du gillar det?
när jag är hemma brukar jag ha tv:n på så jag inte känner allt för ensam, vad gör du? :)

kram.

Reply
Soffan

Din pojkvän då, ska han med dig till inspelningen av kanal 5? tänkte eftersom du inte nämnde att du ska träffa honom innan du åker :p

Reply
Ditt fan

schema till din mamma för hon ska vara hundvakt? Alla vet väl hur man går ut med en hund, och hur ofta!

Reply
ardiana

heej du e så söt!! jag och min syster som jag inte umgås med på 4 till 5 veckor (hon har varit bortrest) satte oss för att kolla på en film så sa hon att vi skulle kolla på the stonning of soraya. den är så himla bra en film jag ville rekommendera men den är så himla sorglig jag och hon satt och grät som två små barn i slutet jag tycker du borde kolla på den och sen skriva vad du tycker om den. ha det bäst

Reply
Gloria C

Hejsan kenza! du har en riktig bra blogg! måste vart tufft att svara på tusen kommentarer haha , anyway ja tänkte fråga om du har tips på vilka sorts höst jacka man kan ha på sig och kanske lite kläder och skor, helst det som är inne, det skulle vart såå snällt om du kunde svara! ja skulle bli såå lyckligt alltså, Jag önskar att ja kunde kontakta dig har en massa som ja måste bara fråga!

GRYM BLOGG, KEEP UP ! <3 ;*

Reply
ebba :)

seriöst jag ÄLSKAR verkligen din blogg! ♥

du är en sån insperation med alla dina snygga kläder, & att du verkligen vågar vara dig själv i bloggen, lite galen & sådära;)
och du håller inte på men en massa skönhets ideal , utan du är bara naturlig & äter så mkt du vill & tränar istället för att hålla på med en massa bantning & sånt skit

just därför är du en stoooor insperation för mig!

och du är seriöst den vackraste tjejen i hela världen!

älskar älskar älskar älskar ÄLSKAR din blogg ♥

puss & kram ebba :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*