• header

299:-

För ett tag sedan köpte jag den här snygga kavajliknande jackan/kappan (eller vad fasen man nu ska kalla den haha) på H&M! Den går ner en bit nedanför rumpan & kostade bara 299 kronor, snacka om kap för den kommer passa till en hel del i höst! Till tighta jeans, till skinnbyxor, till klänning & strumpbyxor, till högklackade boots, till Acne Pistols och till Converse. Och självklart mina RayBans till. Den ger en lite mer….vuxen look. Jag älskar den verkligen!

93 Comments

Alma.

Åh, vilken snygg!! Vill också ha en kavaj, dock är jag ute efter en speciell så jag väntar på att snubbla över den nånstans. :D

Reply
Alma.

Åh, vilken snygg!! Vill också ha en kavaj, dock är jag ute efter en speciell så jag väntar på att snubbla över den nånstans. :D Men din var hur snygg som helst i vilket fall. :D

Reply
Chicy

Hej Kenza. Din blogg är verkligen super! Vilken bra förebild du är för unga tjejer, är glad att se att du har lyckats bevara den jordnära dig trots allt som händer runt om. Tröjan från Chicy du hade på dig till ett par svarta skinnshorts, vet du möjligtvis var jag kan hitta den? Har letat igenom deras sida men har lite svårt för att få upp den. Ngt namn på den möjligtvis? Keep up the good work!

Reply
Ines

Jätte fin! Åh herregud jag är nog den första kommentaren! Iiiiiiip. Älskar dig Kenza :D

Reply
anonym

håller med “jullan”, men jag tror den kommer passa er båda superbra! (eller, jag vet redan att victoria törnegren passar i den eftersom att hon visat den på, världsfin på henne!)

Reply
Linnea Bern:)

Hej Kenza! :)
Jag är 166cm lång, och bor jättenära Halmstad, har ett inlägg på bloggen som heter ” she aint a model, but the camera is flashing ” där finns olika “modell”-bilder jag och mina kompisar har tatt, är det värt att jag söker? trots min längd?

Reply
k.

jag är på jakt efter en sådan kavaj, lite större och längre än vanligt , när köpte du den, den kanske finns kvar? :)

Reply
jelena

Jag vill också ha den ju! Fan du köper alltid allt som jag vill ha nu ser det ju ut som om jag härmar dig. INTE OKEJ.

Dagens I-landsproblem?

Reply
Jonna

Har en svart hood från Ed Hardy till salu!
Bilder finns här: jonnaalm.blogg.se
Maila mig om intresse finns :)

Reply
sara

hej jag är en tretton årig tjej som behöver pengar!! får 200 i månadspenng men det räcker inte nu precis när skolan ska börja :( har du något råd så jag kan få lite kosingar :D? tacksam för svar kram sara p.s du har en underbar stil och ett fantastiskt utseende <3

Reply
josefine

hej!
skulle du kunna skriva ett inlägg om höstens/vinterns mode?
allt från hår till tår, till normala priser och i butiker som finns i de lite mindre städerna.
skulle verkligen uppsaktta detta, och tror det är fler som skulle, you rock girl, och din blogg också förden delen!
kram på dig

Reply
sesen

haha, så himla sjukt har letat efter exakt en såndär jacka hur länge som helst (senast idag), jättesnygg!

Reply
Emma

Till “jullan”, jag tror knappast att Kenza köper allt som Victoria köper, haha. Snarare så att H&M är den affär som alla handlar ifrån så väldigt många har samma plagg.

Reply
=)

Tjena Kenza!! Hoppas att allt är bra, den är dö snygg ju och den vill jag också ha =D finns den på hemsidan el? Kramisen!

Reply
namn

hejjjjjjjjjjjj. fan vilken fin, men hittar den inte på hm’s hemsida?!????? :( dör, vill verkligen ha en såndär perfekt höstkavaj. orkar du länka den så tackkkk annars får jag lusläsa hemsidan några gånger så kanske den tittar fram. tack för att du har så bra smak!

Reply
josefine

hej!
skulle inte du kunna skriva ett inlägg om höstens/vinterns mode?
allt från hår till tår!
skulle verkligen uppskatta det, och tror det är fler som skulle göra det också. You rick girl, och din blogg också förden delen, hihi.
kramis på dig!

Reply
M

Kenza! Har en sån hemma men funderar på behålla eller inte? Skulle vara stört tacksam om du ville visa lite heta outfits m den så du övertygar mig att behålla den.

U go girl!

Reply
Charlie

Har en likadan hemma i garderoben! Dock vet jag inte riktigt hur jag ska matcha den, så du får jättegärna lägga upp en outfit eller likande så man kan få lite inspiration!
Älskar din blogg, och en av mina lyckligaste dagar var när jag sprang på dig i Stockholm för några veckor sedan. Du är verkligen så otroligt fin och snäll!
Kram på dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*