• header

Tränat med Sadik

Ååååååh vad jag har varit duktig idag!! Jag har…TRÄNAT! Jag, Humlan och vår PT Sadik. Det var över 4 månader sedan sist, och jag har tjatat och tjatat på Sadik om att träna heeeela sommaren! Haha okej, inte riktigt då. Tvärtom.. Men jag har verkligen inte orkat! På sommaren vill man ju bara lata sig och äta en massa god och onyttig mat.. Men nu jävlar! Nu ska vi köra igång igen. Vi var ju så duktiga och körde 2 gånger i veckan hela vintern (det är väldigt bra för att vara vi, som innan inte tränade) och nu ska vi försöka komma igång med de rutinerna igen. Problemet är ju bara att jag åker iväg men så fort jag är tillbaka i mitten på september så ska vi köra.

Frågan är bara hur ont jag kommer ha i min stjärt imorgon, haha. Men det är bra!! Nu måste jag sätta igång och jobba här. Har fått hem en massa smyckesprover (Guldfynd by Kenza, höstkollektionen kommer i okt!) & mailen svämmar över med jobbmail! Jag har flera radio- & tidningsintervjuer jag måste boka in nu innan jag åker också. Får köra det hela fredagen!

Humlan, vår personliga tränare Sadik och jag idag. Jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv!

36 Comments

Unni

Sprek du er!! :D Jeg har akkurat gjort unna en liten økt på gymmen selv, men den ble nok langt ifra like tung som din! Lykke til videre med treninga :D Bare en ting jeg lurte litt på, du skrev jo da du var yngre at du ønsket å gå opp i vekt og ha mer former.. Føler du at du har fått det til, eller skal du fortsette å trene og få muskler for å gå opp mer i vekt? Du ser jo uansett helt smashing ut!! :) Og en siste ting, føler du at du kan spise så mye du vil uten å legge på deg, eller merker du at du får litt ekstra kjøtt på kroppen etter du har spist mye/usunt? Stå på videre! Du er superflink og en inspirasjon for så mange! :) Stor klem fra Unni og Norge!

Reply
Linn Eriksson

Hej kenza! Jag är en 17 årig tjej som undrar hur du fått din snygga kropp. (framförallt dina magrutor) föddes du bara med den kroppen eller gör du några avencerade övningar eller använder några konstiga maskiner:) det skulle vara kul om du kunde lägga ut ett schema av något slag. Tack på förhand kram Linn

Reply
ranna shokri

heej på dig fina kenza ! har fått en komentar på min blogg … och de står att de är från kenza , och när man klickar på länken kommer man fram till en annan sida . så jag undra bara om de verkligen va du som komentera ??;)

Reply
Malin

Vad roligt :) Sadik är från min hemstad från början, han tränade karate med min pappa ett tag. Nästa gång du träffar honom får du gärna hälsa från Ludde i Varberg :)

Reply
Sara

Så härligt, bra att komma igång igen efter semestern. Själv äter jag Toblerone as we speak… :P

Reply
Dessi

härligt jobbat. :) Man är alltid som bäst tränad på vintern känns det som vilket är lite dumt.. ;)

Reply
Sofie ♥

hej kenza jag hoppas att du kan svara på denna fråga: Vad heter humlan på riktigt? :DDDDD ♥ :D

Reply
Anna

Jag är inte spydig, bara nyfiken, men vad är det du gör när du jobbar? Är det svara på mail och sånt? Och designa grejer?:P :)

Reply
Cassi

Visst är din smyckeskollektion ok. Men måste säja att Efwa Attlings kollektioner är snyggare och mer unika. Men så är hon också designer och guldsmed…….Har köpt/unnat mig en del hos henne.
Men visst gör du ett bra jobb!
Lycka till på och med turnén!

Reply
maja

najs! har också startat nu med att träna, började i går och jag känner hur magmusklerna värker i dag men mer ska tränas! det rätt så skönt när man väl kommit igång. :)
lycka till

kramar maja

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*