• header

UPDATE MODELLJAKTEN

Snart ger vi oss ut på castingturnén med Kanal 5/Modelljakten där vi, tillsammans med Elite Model, ska hitta Sveriges nästa supermodell! Efter alla castingar är det dags för finalveckan i Stockholm där finalisterna får en massa roliga uppdrag. Vinnaren får presentera Sverige i den stora värdsfinalen i Elite Model Look!

 Här är de datum & tider som gäller för castingarna:

22a aug – Malmö, Triangeln
23e aug – Helsinborg, Väla Centrum
24e aug – Halmstad, Gallerian Stora Torg
25e aug – Göteborg, Nordstan
29e aug – Jönköping, A6 Center
30e aug – Örebro ,Gallerian Vågen
31a aug – Karlstad, Mitt i City
2a sep – Sundsvall, IN Gallerian
3e sep – Östersund – Salongen Hotell Gamla Teatern
5e sep – Umeå, MVG Gallerian
7e sep – Gävle, Gallerian 9an
8e sep – Uppsala, St Per Gallerian
9e sep – Stockholm, Nacka Forum

Castingarna pågår mellan kl 15-17 förutom i ÖSTERSUND där tiden är 14-16. För mer info kolla här & här. Och ja, det är 172 + (nån cm under kan de vara okej med) och åldrarna 14-22!

PS. Jag vet att några av er kommer komma dit för att bara hälsa på mig och det är så jäkla gulligt, men vi har otroligt tight schema så jag tror inte att jag kommer hinna ta bilder med er, prata med er osv eftersom att vi filmar hela tiden. Bara så att ni vet det, så att ni inte blir besvikna! Men kom och kolla även om ni inte ska söka, det är bara kul! ♥

227 Comments

Lilian:D

heejjsan:D, jag har sökt in så jag hoppas jag får se dig:D men jag undrar bara ska man ta med sig något speciellt och vad ska man vara beredd på :D?

Reply
Emilia Buco Sorsa

Hej hej Kenza!
Jag är undrar om man ska skicka in bilder innan man går på castingen (att man måste göra båda) eller om det bara räcker att gå på castingen? Är tacksam för svar av er andra också , om det finns någon av er som vet! :)

Reply
e

hej! Jag skulle vara jättetacksam om du kunde radera den här kommentaren, den dyker upp i google om man söker på mitt namn.

Reply
SaIDa

tjaba ! jag hoppas att du läser deta jag är bara 13 år gammal och jag vill jätte gärna bli en model fin det en skans att jag kan få vara med snälla snälla

Reply
Egle

Hej Kenza! Jag har en fråga eftersom jag är väldigt intresserad av detta! Hur pågår castingen? ALltså, ska man behöva ha med sig något? Speciella kläder, skor? Vad ska man göra eller så? :)

Tackar för svar!

Reply
Frida

Hej! Måste man anmälsa sig innan man går på castingen? :) Vad ska man ha på sig ska man ta med extra kläder? Vad är det man ska tänka på?

Kram

Reply
Hannah

Någon borde leta efter kortare modeller med, så alla har chans…
Sjukt synd att det är 172+, fast man förstår ändå…

Aja, man kommer o kollar iaf :)

Reply
Hanna

Bor i Uppsala, och min skola ligger några hundra meter från st:pers gallerian, bara måste komma och kolla!! Om man får det..? :o Skulle vara så himla kul! Har aldrig sett dig irl.. :)

Reply
Sandra

Jag tycker ni borde satsa på yngre, från typ 12 år! Skulle lungt gått på castingen då, jag e 12. Finns såååå många tolvåringar som skulle kunna bli modeller!

Reply
Samina

Måste man anmäla sig först eller kan man komma på castingarna ändå??
Om man måste anmäla sig först,när är anmälningsdagen slut i så fall??

Reply
Samina

Måste man anmäla sig fört eller kan man komma till castingarna ändå??
Om man måste anmäla sig när är anmälningsdagen slut i så fall??

Reply
Alexandra

Hej Kenza!

Undrar om man ska ha med sig något till castingen, några specialla kläder, skor?, får man ha lite smink eller köra på naturlig look?

skulle vara väldigt tacksam för svar! :)

Reply
Lily [ L i n d a . B l o m ]

Kul att du kommer hit till Karlstad tjejen : ) Då kanske jag får pallra mig ned till Mitt i City (jobbar där fast ledig då). Inte för att jag tror att du kommer ha tid att prata, men kul att få se arrangemanget lite :D Länge sedan vi sågs nu ju!

Reply
Marie

Jag vart på väg att anmäla mig till detta tills jag såg att man vart tvungen att vara 172 cm.. Är bara 167.. :( Så jäkla typiskt!

Reply
caroline

Alltså vi som bor i Stockholm kommer vi inte kunna söka eftersom att finalisterna kommer till Stockholm i “finalveckan” ? :)

Reply
sandra

hörde att min kompis mailst dig om att parta med oss när du är i Östersund,å de tycker jag verkligen att du ska göra ;D

Reply
marieroze

asså kenzas jag är besviken på dej jag gillar dej super mycket men nu när du inte svara en så tycker jag är du är en självisk människa som inte kan svara andra jag bara veta om man kan titta på tv om man kan titta kan du säga då i blogen när vilken tid o datum skulle uppskatta det men jag gillar dej så ta det inte personligt :*

Reply
Michaela

hej Kenza jag tänkte bara fråga om ni ska göra denna modelljakt nästa år också?
Jag är super sugen på att delta,men är 13år..så därför frågar jag om ni gör detta nästa år också?
jag är nu 173 så längden är ju redan OK.
skulle vara hur gulligt som helst om du svara,puss!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*