• header

Hos mormor och morfar

Vi åkte och överraskade mormor och morfar! Gissa om de blev glada! :) Vi sitter ute på terrassen och fikar, jag och lillebror spelar Fia med knuff för fullt haha..

118 Comments

A.

Åh, vad mysigt att hälsa sitta och fika men sina nära & kära + att spela Fia med knuff. :d

Reply
A.

Åh, vad mysigt att sitta och fika med sina nära & kära + att spela Fia med knuff. :D * Ett ord för mycket och det blev lite knasigt..heh.

Reply
sara

Vem är blå??? haha.. du har sjukt fin , fast det får du nog höra några gånger om dagen hoppas jag!
Det blir kul att ni kommer till Gävle :)

Reply
frida

åh, sån där kaka åt jag alltid hemma hos farmor när hon levde, va är de den heter nu igen? :)

Reply
Evelina

Vill bara säga att du, Kenza, är en sådan himla bra förebild! du verkar så otroligt trvligt, fast jag aldrig har träffat dig! Du verkar vara en så himla glad och gullig tjej som verkligen visar vad det fins för möjligheter i livet. Din blogg är den enda ”kändis” bloggen som jag läser. Jag fastnade just för din blogg då jag tycker att du verjar så himla jordnära, trots att ditt liv är lite mer glamouröst en kanske dem flesta andra liv är. Men du verkar liksom inte ha drabbats av ”famous-feaver” eller vad man nu ska säga ;) Tycker iallafall att du verkar otroligt snäll och jag önskar dig all lycka i livet och fortsätt inspirera och vara en super bra kvinnlig förebild!

Reply
SARA

Omg omg omg omg omg kenza ja älskar dig så hoppas du läser detta ja lovar att ja tänkte igår ååhh tänk om ja kunde ta en bild med henne visst bor din mormor o morfar i västerås? snälla kan jag bara ta en bild med dig jag skulle svimma av snälla snälla kenza om du åker ner till stan eler något så kan inte jag och min storebror få ta en fan bild jag har följt dig via bloglovin sen 2009 & jag skulle bli så himla glad om ja kunde ta en bild med dig & krama dig!!! Åhhh de här är min dröm!!!!!!! Snälla jag ber dig kenza du är ju i västerås ååhhh kan inte sluta skriva!!! Jag blir nästan tårögd av att ja e så glad om du svara om jag kunde ta en bild med dig idag eller något!!! PUUUSAAR KRAMMAR //SARA ditt fan.

Reply
SARA

nEJJ, DU HAR INGEN DATA!!!! ÄÄÄÄ VAD SKA JAG GÖRRA??? OMG KENZA VILL SÅ GÄRNA TRÄFFA DIG! MIN DRÖM SKULLE GÅ I UPPFYLLELSE REMEBER THAT: DU UPPFYLLDE FOLKS DRÖMMAR I DIN SHOW UPPFYLL MIN MED! PUSS

Reply
Mikaela :-)

Hej Kenza!! jag älskar din blogg! Jag undrar,är din Mamma marockan,eller Pappa?? Tacksam för svar!! :D

Reply
Ellie

Hej, bor inte dom i västerås?
Vad kul om det var så för då kunde vi ses :D

Reply
kiba

När jag ser den där bakelsen så blir jag sugen, älskar sådana bakelser. :D
Hoppas du vinner emot din lillebror, hehehe! :P

Reply
ladymuffin

aw vad mysigt! äldre brukar alltid bli så glada när man kommer! vad hos min morfar igår! han plockade fram typ 7 sorters kakor! :) så gullig!

Reply
Moa

haha jag spelar alltid jätte mycket fia när jag är hos min mormor, fast aldrig när jag är hemma!

Reply
Ley

Mormor och morfar, det syns att du bara håller dig till din svenska släkt. Undra om du har en farmor/farfar?

Reply
MLI as+Emelie,+who´s+gleeful?

hej snyggingar!! vad tycker ni ska jag vara med i modelljakten eller inte, får typ ångest! jag vill ju liksom prova ifall jag kan vara säker på att modell jobbet inte är något för mej, eller om jag inte går vet jag ju inte om jag missar något!? Åhhh
hjälpmej hörni!

Reply
Annie :)

kan du inte ta en bild på hela din familj,vill se vem du är lik :D<3
ps.du är sååå fin! Helt ärligt är du den finaste personen jag sett! Du blir ALDRIG ful på nån bild jag har sett!
älskar din blogg,läser den varje dag…<3

Reply
cornelia

hej du är jätte fin. och jag värkligen älskar att kunna sno lite tips på kläder och sånt från dig,men jag och många av mina kompisar tycker bloggen blivit tråkigare och inte lika intressant, och vi vet inte riktigt varför , så snälla kenza , råka loss lite ! :)))) kraaaaam

Reply
jennifer

länkbyte? :P
Asså jag vet att det är liiite konstigt att fråga en känd bloggerska om det men ändå.. varför inte? ^^

Jag älskar din blogg Kenza!
Puzzzzzzzaar <3

Reply
sandra

Hej. ja har läst din blogg i några månader men en sak funderar ja över e att du aldrig nämner din pappa? har du ingen kontakt med honom?

Reply
Anna L

Fick hem nya veckorevyn idag och shit vad du är snygg Kenza! Helt galet! Tack för en underhållande blogg och för att du är en grymt bra förebild! :)

Reply
michaela

Hej Kenza.
ville bara säga att din hund är as söt och jag ska köpa en, men ingen aning om vad det är för ras, skulle du kunna skriva det ? Vore jätte snällt.
Kram Michaela.

Reply
anna ^__^

mysigt! jag älskar att spendera tid med mina mor- och farföräldrar :D

kram.

Reply
Johanna

Åh så härligt :-) Jag skulle önska att jag också bara kunde åka till mormor och morfar. Man uppskattade dem inte riktigt lika mycket när man var 16 :-( Nu finns de ju inte ens längre…

KRAM Kenza, ure a good girl!

Reply
Undrar

Hej undrar bara om jag kan söka till modelljakten om jag är 16 år och 170 och väger 51 kilo? Jag vet Inte on jag vill åka dit om det Finns ingen chans, folk har sagt att jag borde Bli model men man kan Inte tro på alla Skulle gãrna höra från proffesionella så man vet o kan gå framåt I livet men till min fråga kan man vara 170?? :D snälla Svara :)

Reply
one direction fan!

Hej Kenza! Det skulle vara jätte snällt om du kunde göra en sak åt oss One direction fans.. Att du kunde sätta upp den här länken på din blogg http://www.onedirectionmusic.com/bring1dtome/se och be folk kolla på videon egentligen behöver de inte kolla bara klicka!
Om du inte vet vad one direction är så är de en pojkgrupp som sjunger dom va med i xfactor i england och de blev ganska kända okej inte ganska JÄTTE kända.. och vi i Sverige tävlar mot Italien Tyskland och Holland om vilket land som vinner att få pojkarna att hälsa på deras land först.. Hoppas du fattade annars är det bara att läsa mer på läänken snäälla det skulle vara JÄTTE gulligt av dig att hjälpa oss för vi vill verkligen att grabbarna ska komma! Tack på förhand!

Reply
edie

Hej! Kan du inte lägga upp en bild på din bror? Och sen undrar jag åter igen om du kan göra ett inlägg för snygga väskor hösten 2011? :D
Man börjar ju skolan snart och jag letar efter väska.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*