• header

COVERGIRLS

Jag och Tyra är på omslaget av nya VR-numret! Även fast detta inte är mitt snyggaste omslag direkt (känner nästan inte igen mig med det där krystade leendet haha, både Tyra & jag tycker att de borde valt någon annan finare bild.. jag tycker dock att Tyra är superfin!!) så är jag ändå väldigt glad över att få vara covergirl tillsammans med en utav mina närmsta vänner =) ♥

113 Comments

Anna

När kommer den ut? Eller är den redan ute? :D

Kenzas svar: Imorgon! Men vissa butiker ställer ut dem tidigare, jag hittade min inne på Ica idag! Kramis

Reply
vilma

det va faktist inte så likt dig för du brukar ju inte göra det leendet men du vart skit fin kenza !
kram vilma! :)

Reply
Celine

Jeg syns omslaget var kjempefint jeg! Kjempepene er dere begge to!! :) Synd jeg ikke får tak i bladet her i Norge :/

Reply
ellen

haha, jaa! det första jag tänkte var clown…. men det hade fortfarande varit värre om det varit jag som var där på omslaget med samma sminkning;)

Reply
Amanda.

Hej Kenza ! Måste verkligen köpa den tidningen när den kommer ut :D Men du vet hörskollektionen du gör för guldfynd by Kenza i höst ? Jo, jag undrar om du kan designa en tummring då ? en vanlig i silver utan stenar o så ? Vad tycker du ? Är inte det fräckt, för skulle verkligen vilja ha en bredvid en annan du gjort:D

Reply
Malin

Jag gillade inte bilden på er heller så värst, ni är så mycket finare på 97 % av bilderna ni lägger ut på bloggen… (du var finare på den här än på dem då du försöker lika Sid, haha) men ni är ju ändå alltid jättevackra ;)

Men jag undrar varför de valde den? Det måste ju ha funnits bättre bilder att välja på? Kram!

Reply
Max

Haii!;ddd

Jag tycker bilden blev snygg ! Dina läppar var fina!;)
Och ögonen glittrar typ;)

BTW, jag har din autograf! :D♥♥

Reply
Maria

You one of the most beautiful women in the world!!!
I’ll hope when I go to Sweden I can meet you somewhere! I just want to see you IRL :)

From Russia with <3

Reply
Sofia

You girls look very beautiful! It must be a dream come true being on the cover of a magazine! Good job :)

Reply
anna

Inlägget du skvrev “2011-08-12 @ 12:57:07”. De där shortsen du har då… vilken storek har du? S eller XS? Hade tänkt köpa såna. XS är storlek 24/25 och S är storlek 26/27. Jag har storlek 25, och jag vet att du också har det på ett par shorts, du skrev det förut. Så därför undrade jag vad du hade för storlek på de där shortsen?

Reply
M

Jag håller med, men alla vet att du är så fin!
Blir spännande att få hem numret :)

Reply
Michaela

Ni var jääätte fina! Fast jag tycker att små bilderna innan själva modereportaget börjar är bäst om jag ska vara ärlig ;)

Reply
Caroline

Innan jag läst din kommentar ang omslaget så tycker jag att de var en av dina finaste bilder.
Roligt med ett leende också , omväxlning förnöjer.
Bara att vara stolt :)

Reply
bella

Ni är ju superfina! Men Kenza, nu får du faktiskt visa vad du köpte hos Marc Jacobs! Jag vill seeeee! :D Kram!

Reply
Emma

Hej Kenza, jag läste lite längre bak (eller mycket längre bak) i arkivet och såg att du hade skrivit i ett inlägg förra året “nästa år kommer julklappskalendern tillbaka, om ni är snälla”. Kommer du ha en julklappskalender till julen? Kramis på dig!

Reply
Emma

Och juste, en till säsong av Kenza & Tyra show, är det något vi kommer få uppleva? Hoppas!! Kram

Reply
Sara asal

Ska du gå på blog awards i år? Kram

Kenzas svar: Nej, det ska jag inte. Kram!

Reply
Hanna

Hejsan detta är den första gången jag läser din blogg jag tycker den var superbra. Det var superbra bilder men jag tycker som du att dom borde gjort en bättre bild men annars var inlägget superbra ska läsa den varje dag

Reply
Stina

Jag köpte tidningen och jag tycker att bilderna blev så fina! :) Jag har en fråga.. förra året sa du ifall dina läsare är snälla så kommer du att ha julklappskalender i december. Kommer du att ha det iår? HOPPAS DET! SNÄLLA (a)<3 Det är så himla roligt!

Reply
Johanna

Båda är väldigt fina ändå!!!!! :)
Det måste ju vara helt otroligt kul att ens vara med på ett omslag!!!! Så var superglad för det :D

Reply
Anna

Vet du vad jag är märkt. Du skriver aldrig om dina tankar…eller dina åsikter. Allt handlar bara om vart du ska vem du ska träffa vad du har köpt osv. Varför är du inte personligare. Fuck it om ingen gillar vad eller hur du tänker…du har rätt till dina tankar och ingen kan ta det ifrån dig.

Säger det bara för det hade varit lite kul om du kunde göra det då och då…ibland känns det lite för förutsägbart att logga in på din blogg vilket är synd då du har en bra blogg. Just sayin…development you know :)

Kenzas svar: Det går inte att vara personlig i bloggen & dela med sig av tankar & känslor när 150 000 främlingar läser varje dag. Det går bara inte, det är för läskigt. På så sätt skyddar jag mig själv och mina nära. Jag känner mig bara obekväm med att folk tror att de känner mig, för det gör de verkligen inte. Bloggen håller jag ytlig för bloggen är inte mitt liv utan det är bara….min hemsida..min blogg.. Tycker man att det är tråkigt så är det bara att läsa någon annan blogg! Kramis!

Reply
Louisa

Hej kenza!
Jag brukar inte köpa modetidningar men har nu fått ett väldigt stort intresse för mode efter att ha läst din blogg i ett bra tag! ;) Därför tänkte jag fråga dig vilken tidning du tycker är bäst? Veckorevyn eller SOLO? :)Hade tänkt prova Veckorevyn först eftersom du är med i det senaste numret men vad ska jag sedan fortsätta läsa? Jag ångrar verkligen att jag inte köpte SOLO där man fick den gula bikinin :( men jaja, det går väl över! :P
Hoppas du har det bra och det vore supersnällt om du svarade på frågan :D
Hälsningar Louisa!! ;D

Reply
fierceLo

Kenza, hade jag varit du hade jag fanimig gett VR en känga, du ser ut som en översminkad fjortis, och Tyra ser ut som en kärring såå ska det inte se ut, ni är otroligt vackra tjejer båda två UTAN all spackel, synd :( det hade kunnat bli en sjukt snygg bild på två av Sveriges snyggaste tjejer.

Reply
Louisa

Glömde tillägga att du är enormt vacker och jag önskar dig all lycka i livet och dina olika karriärer! :p
KRAM

Reply
mu

tycker du är skiitsnygg på den bilden. Men man ska ju tycka det själv också, annars är det ju ingen mening. puss påre

Reply
Papola

Hej Kenza, vad har du för läppstift där på omslaget, märke och färg? kram :)

Reply
S

Förstår att ni är så nära kompisar; ni båda är så sjukt sköna och så fina tillsammans. Keep it strong :3

Reply
Ellinor

Det första jag tänkte när jag såg bilden (innan jag hade läst texten) var “wow, vad snygga dom är!”. Jag tycker det är myycket härligare med ett stort leende än ett plut!

Reply
Jenny

Sjuk att jag köpte veckorevyn idag.. Men det var då ingen tyra eller kenza på framsidan… Besviken..

Reply
ellen

oj har bara sett fuckin awesome bilder på dig innan o de e tom oförberedda bilder ibland.. weird att dom tog den bilden, nästan lite taskigt ;P den är ju inte ful bara stor skillnad eftersom du brukar va översnygg tyra blev ju dock bra på den

Reply
Elin

Hej Kenza! Ni är verkligen heta på omslaget! Tänkte passa på att fråga om modeljakten också. Hur kommer ni att bedöma? Vissa utagningar om modeller handlar det bara om smal och speciell look. Hur bedömmer ni? Och även är det okej attt vara 169? Kan man söka genom att skicka bilder?? Är jätte osäker på att söka men är verkligen sugen. Kram ELIN!

Reply
hej

“Hanna”, har du helt seriöst levt bakom en sten de senaste åren? Vet du vem Paris Hilton är? ;)

Reply
Wiilow [Foto Tankar Känslor]

hej!

Jag tycker ni ser naturliga ut och är er själva där. Lite som att fotografen fångat er precis när ni vänt er om och ser in i kameran.

Ni båda är iaf jättefina och grattis till nomineringen Kenza.

Mvh Wiilow

Reply
Linnea

för det första vill jag säga att du är så himla vacker, sen tycker jag att du verkar vara en jättekul tjej alldeles i min stil :)
jag har alltid haft en hemlig dröm om att bli modell, inte för att vara “cool” sådär som alla andra. jag har velat det sen jag var liten. men jag törs inte försöka för att jag är rädd att bli nekad eftersom jag är så “kort” (167cm). tror du att dom sista centimetrarna verkligen spelar så stor roll?

om du kommer till norrbotten någon gång så vore det kul att träffa dig :)

Reply
_Melissa_

1) I also wish you’d get more personal on (in?) your blog, but I perfectly understand why you choose not to.
2) It’s simply impossible to make you and Tyra look bad. You guys are sooo damn beautiful. But… I didn’t like the cool toned make-up on you. Don’t get me wrong, you DOOON’T look ugly on the cover AT ALL, it’s just that I’ve seen sooo many better covers/ pictures of you.
Tons of hugs!
Melissa.

Reply
Linn

Haha, det var det första jag sa till min kompis som fick hem tidningen “HUR ser hon ut?! Det är liksom samma tjej som på baksidan”.

Reply
Moa

Köpte tidningen idag, DIREKT när jag såg att ni (framförallt du) var med på omslaget! Superfina! Kram

Reply
MARIA -+mode,+outfits+&+inspiration

Äsch, om du inte sagt något om bilden hade alla sagt hur fin den var, och det ÄR den också! :) det blir alltid fina foton när folk ler, no matter what! Dock tycker jag dom hade på alldeles för mycket smink på er.. synd! Men omslaget var snyggt, trots allt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*