• header

SPORTY

Nya shorts i skinn från H&M, 599 kronor. Gillar den “sportiga” modellen, snyggt att mixmatcha med något mer stilrent plagg. Kanske en ljusgrå tunn topp istoppad & en svart kavaj över? Stram hästsvans och höga klackar. I like it.

59 Comments

Emelie

Ååh, dom är riktigt snygga! Har även sett ett par nästan likadana från Ginatricot som då är en lite billigare variant. :)

Din blogg äger Kenza, kram!

Kenzas svar: Såg dem! I fakeskinn, men fett snygga de med! Men jag testade dem och de var alldeles för lösa i midjan.. De här satt bättre på mig!

Reply
Erica J

Fina shorts! Jag undrar vad du har för storlek på dina jeans från Ginatricot, med dragkedja vid anklarna. Gärna längden också. Så snygga var dom!

Kenzas svar: 25/32 i alla!

Reply
Nathalie

Finns liknande på Ginatricot!
Din blogg är den enda som jag dagligen följer Kenza, jag blir alltid lika inspirerad när jag läser den. Kan du tänka dig tipsa om några mysiga (stora) halsdukar & vantar nu när hösten närmar sig eller är det för tidigt? ;P Hehe..

Reply
Amanda.

Hej. Jag hoppas verkligen att du svarar på detta. Du vet höstkollektionen du ska gör för Guldfynd by kenza ? Skulle du inte kunna göra en tumring då ? Jag menar du gör massor av jättefina ringar man kan ha på de vanliga fingrarna men ingen direkt på tummen. Vad tycker du ?

Reply
FRIDA MARBE (www.marbes.blogg.se)

hej kenza!

för ett tag sedan hade du något där du visade ett plag & vad man kunde match till det, både till vardags och på party! Minns inte riktigt vad du kallade det..

Kan du inte börja med det igen? Det skulle vara superkul och det ger massor av tips :D
kram

Reply
Pethra

Jättesnygga shorts! Förresten, vad var det i Marc Jacobs-påsarna du visade här om dagen… man blir ju nyfiken! :)

Reply
christina sjögren

hej kenza!
har du något bra tips där man kan köpa billiga, högklackade skor som man kan gå i nu i höst/vinter?
asså typ som dom du har i headern , som täcker hela foten åså.
har kollat runt lite på nelly.com och har hittat massor men jag tänkte om du vet någon annan sida eller en hyffsat billig skoaffär som finns i hela landet liksom? :D

Reply
G

Nae, blir inte så förtjust i dem på den bilden i alla fall… Kanske är de snyggare “irl” :P

Reply
Anna

Kan du snääälla visa din marc by marc jacobs väska är så nyfiken på hur den ser ut!!

Reply
Linda

Gaah vad snygga! har inte sett dom i HM butikerna, får nog ut och ta mig en kik!
Hur är dom i materialet?

Reply
anonym

Gud vad fina! Känner på mig att de kommer att passa dig Perfekt! Jag undrar hur lång du är?

Reply
--

Smart e du mycket faktiskt för du köpte en massa kläder som e dyra man inte kan ha råd att köpa de =S

Reply
Lara

Hey Kenza, got the same shorts a few days ago and have no idea what to wear them with… Please post some photos wearing them :)

Reply
Frida

haha, jag köpte ett par liknande igår inne på bershka för 10 euro. man måste älska att hitta sin storlek på rea! Måste att köpa då också! =)

Reply
Emelie

Vill oxå ha, ville oxå ha ett par höga jeans shorts med tre knappar på båda sidorna som man ser på vissa jackor! Men hitta inga

Reply
Clara Bieber♥

hej! Du är en stor insperation och förebild för mig! Jag undrar en grejj som jag hoppas att du svarar på. när modelltävlingen kommer till örebro (jag bor där) finns det någon chans att hälsa på dig då? det skulle vara ett av de lyckligaste studnerna i mitt liv!! skulle bli så sjukt tacksam för svar! du är så sjuukt fin! kram Clara.:)

Reply
maja

Skit snygga med en vit skjorta tror jag. Dock är jag vegan och andvänder inte skin men annars var dom fina.

Reply
J

Du, jag behöver verkligen hjälp med en sak. Såg ett par skitsnygga skinnbyxor här om dagen för ett bra pris, som jag inte köpte för jag har bara en skinnjacka, liksom, kan man ha skinnbyxor OCH skinnjacka på sig samtidigt eller blir det för mycket?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*