• header

18e augusti 2011

Hej bloggen! ♥

Hur är läget? Här är allt bra. Var ute på en frisk promenad innan frukost för att mjuka upp benen haha. När jag klev upp ur sängen kunde jag knappt stå. Jävla Sadik!!! Träningsvärk som fan! Nu känns det bättre iallafall och jag tänkte bara ta en dusch, klä på mig och sedan ge mig ut och promenera lite till. Måste iväg och hämta ut ett paket som inte hamnade hos tobaksaffären här där jag bor utan mycket längre bort..

Förresten! Gud vad kul att ni gillar mina nya jackor från Jofama by Kenza! Jag är väldigt nöjd med dem. I slutet på september kommer vi eventuellt ha ett event inne på Åhléns (som köpt in mina jackor!) här i Stockholm där ni får sätta på er era snygga Kenza-jackor och komma förbi och hänga lite med mig! :)

Såhär såg det ut när vi plåtade nya höstjackorna! Det gjorde vi redan i vintras och det var freeezzziinnnn i den där lokalen!

Liten bästis :)

74 Comments

angelika

förstår inte hur du kan va “modell” när du inte ens kan posa och när du väl gör de så ser du alltid likadan ut…

Reply
Erica Jonsson

Kommer du att ha Julklappskalender i år då du inte hade det förra året? Du sa att du kanske skulle ha det i år om dina läsare är snälla, och det tycker jag att vi har varit, hoppas du har det. Vore superkul! :)
Kan du tänka dig tipsa om några mysiga (helst stora) halsdukar & vantar nu när hösten närmar sig eller är det för tidigt? ;P Hehe.. Kram<3

Reply
Hanna

Dina jackor är grymt snygga !
och du är grymt snygg Kenza !
älskar din blogg , pusshej <3

Reply
Anna

Gillar vergkligen dom nya jackorna, speciellt den på bilderna ovan! Fin färg och allt plus att jag gillar pälsen!

Reply
Ellen och+Antonia

Hej kenza!, vill bara bäretta att jag älskar den svart,vita jackan. och när jag va inne på salt för att köpa den så började kassören prata gott om den, typ såhär: åh jag älskar den här, har redan köpt två av hennes tidigare jackor, men måste köpa den här också!!. typ sådär, och jag älskar den också så jag vill bara säga att jätte många gillar den!!!..DU ÄR JÄTTE BRAA!!!.

Reply
Elin!

Kenza du är verkligen sjukt fin.
Så (jävla) snygg är du !
Dela med dej av din söt&snygghet människa ! ♥
/ puss o kram elin

Reply
Kenza 3

Varför kan man inte köpa din Kenza nr 3 i tan längre?! Hittar den ingenstans och vill så gärna ha den…

Reply
Lilli

Älskar jackan med päls!! Har precis köpt mig en å räknar timmarna till ser blir lite kallare så man får använda den på riktigt å inte bara framför spegeln *fniss*
Xxx

Reply
malla

Varför har du inte visat den röda jackan som du visade på en bild när ni plåtade för jofama?
är den till en senare kollektion elr blir de inget med den??
:D
<3

Reply
V

Så jäkla snygg jacka. Om jag inte redan hade 2 kappor och en vinter jacka som jag köpte i vintras så skulle jag definitivt ha sparat upp pengar till denna. Den påminner om Lara Crofts stil haha. riktigt cool =p

Reply
Cassandra

Hejsan!
Kenza du är så otroligt vacker! Jag älskar verkligen att läsa din blogg. Lycka till med företaget och allting:D

Hälsningar//Cassandra♥

Reply
Martina

Dina jackor är fantastiska! Vi säljer dem där jag jobbar och vi tjejer i butiken dök ordagrant ner i kartongerna när vi såg leveransen! Lyckliga tjejer! Dock är jag lite besviken på en punkt, storlekarna! Förstår verkligen att du inte kan göra hur många som helst, men jag har den “perfekt” missbildade kroppen, måste ha storlek 42 och i värsta fall 44, det är så tråkigt! Den svarta jackan med vitt ludd är min drömjacka, men jag får drömma några år till och hoppas att min kropp lyssnar på mig och gör som jag vill när jag tränar och äter hälsosammare! En mängd med kramar till dig från en trogen läsare! :)

Reply
A

Oh Kenza, WHY aren’t your clothes somewhat cheaper!
Not everyone spends that much money on a jacket you know! :(

Reply
ellen

måste bara säga att jag älskar den jackan du har på bilden, den är sjukt snygg.
kramar, ellen :)

Reply
Denise

Älskar verkligen skinnjackan med fårskinn! Men var kan jag få tag i jumpsuiten på första bilden? Älskar den! :D

Reply
karolina

håller de inte värmen då? en höstjacka ska ändå kunna hålla värmen på något sätt, och eftersom ni fotade där det var kallt så kan man ju säga att test utav hur bra jackorna höll värmen failade!

Reply
Anna

Hej! Jag verkligen älskar den jackan som är på bilderna och jag undrar vad den kostar och sånt? :)

Reply
_Melissa_

Your jackets are amazingly nice! Congratulations! I like both (!), especially the second one in tan! But only the first one could be useful in our (Brazilian) winter. :)
Big hugs!
Ps- Funny (and sweet) pic with Nadia.

Reply
Angelica

Hej Kenza! Älskar verkligen den jackan med “päls” inuti, och vill gärna beställa den, skulle vara så tacksam om du kunde svara på två frågor:

När finns de tillgängliga att beställa?
Vart beställer jag dem?
Finns de att köpa i någon butik eller bara på nätet?

Tacksam för svar, Kram från Angelica :)

Reply
Louna

Jag älskar den jackan (andra bilden) du bar. Skulle vilja ha en men vet inte om den passar mig… Få se…

Kul att du ska besöka Örebro snart! Jag ska komma förbi dig men vet inte om jag vågar att komma fram dig. Jag är en mycket blygsam tjej. Jag funderar på att rita något fint till dig. Hoppas att du kommer att gilla bilden.

Stora kramar!

… s a y o n a r a …

Reply
Louise O'Neill

Hi Kenza, the shoes you are wearing… Where did you get those? Love your blog!

Reply
lena

jackan med ull är hur snygg som helst kenza men dock för kort. Ville så hemskt mycket köpa den men den är mer snygg än praktisk borde vara lite längre. Priset passar också mer en jacka som är mer praktisk:(

Reply
franzi

Hello ; i am a girl from germany and i want to know, where i cam buy the jacket from the photo ? please answer me :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*