• header

Nytt nagellack

Som ni kanske märkt så älskar jag nagellack och jag älskar att byta färg jäkligt ofta! Går gärna från knallrosa till neongult, eller lite mer neutrala färger. Nu målade jag på ett nytt nagellack, från Depend  nr 042. En beige färg med fint skimmer i! Blir riktigt snyggt till klänningen jag ska ha ikväll.

52 Comments

Caroline

Kommer du ha julklappskalender i år? SNÄLLA! :) Hoppas verkligen det för det är superkul! :D

Reply
Johanna

No offence men ibland önskar jag att jag vore lesbisk…haha, eller en kille :-D JÄÄVLAR vad snygg du är :-D

Reply
Palle

Vet du något som är bra mot naglarna, som gör dem starkare osv? Mina bryts jättelätt och delar sig :(

Roaar.blogg.se

Reply
Evelina

Hej kenza jag älskar din blogg o jag älskar verkligen dina jackor:D så snygga!!!:) jag har åsså en blogg så om du kanske vill titta in så kan du göra det:) jag har en frågestund så man får fråga precis ALLT man vill:)

Reply
Mire

Hej Kenza. Jag är väldigt intresserad av att vara med i ” Modelljakten ”. Det står att man måste vara mellan 14 och 22 år gammal. Men jag fyller 14 i Oktober, så jag undrar kan jag ändå få vara med i ” modelljakten ” ?

Tacksam för svar.

Reply
Sandra

Jag tycker det är skiit snyggt med olika nagelack men själv är jag så lat haha så jag orkar inte byta hela tiden :) hiihi Vad använder du för nagelborttagnings medel?

Saandydee.blogg.se

Reply
Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !

http://www.dromstipendiet.se/133

Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite större än pinnsmal.

Reply
Elin

Hej Kenza!

Jag har frågat förut men jag frågar igen eftersom jag inte fått något svar :)
Jag skulle gärna vilja komma till uttagningen men måste jag vara där vid 15.00 då? Jag går i skolan till 15.30… Vad gör man på uttagningen? Kommer alla att se eller är det avskörmat? Den sista frågan… ska man se ut som man gör en vanlig skoladag eller klä sig speciellt?

Skulle vara väldigt snällt om du kan svara så jag vet lite mer innan jag kommer :)
Tack för den bästa bloggen!

Reply
Lena Pedersen

Jag älskar också att fixa med naglarna, och tycker knalliga färger är lika fina som glittrande eller neutrala :) Och fransk manikyr med långa naglar är supersnyggt.

Reply
Jejje

Nice :) Jag gillar att ha mer neutral/diskret färg på naglarna. Men ibland nått som verkligen syns! ^^

Reply
cajsa

hej, grymt snyggt nagelack har ett likadant hemma:) go- girl hoppas att du får en super kul upplevelse:)

Reply
Desiré

Hej Kenza!

Om du älskar nagellack så borde du kolla in min nagel blogg :) Om du ser något mönster/design du gillar så gör jag det gärna på dig! De e bara att skicka iväg ett mail isf. :)
Mvh
Nails by Desiré

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*