• header

GULDKNAPPEN

Torsdag kväll var jag på Guldknappen tillsammans med Michaela & Petra! Guldknappen är ett stort modepris som tidningen Damernas Värld håller i (i år var det 30:e året!) och varje år prisas en svensk designer. I år var det Dagmar som kammade hem en guldknapp, deras kläder är otroligt snygga så det var välförtjänt tycker jag! Även om jag tycker att Ida Sjöstedt är snäppet vassare, hon fick dock läsarpriset kvällen efter.

Det var en kväll med massor med fotografer, mingel, bubbel, snittar, modevisning & jäkligt snygga människor.

Michaela, Petra & jag – foto från deras Guldknappen-blogg

Jag stannade och tog “dagens” i en trappa haha

Där längst fram ser ni oss, helt fokuserade på de snygga kläderna

Sötaste modellen ever! Hon var en av de få som gick med ett stort fint leende. Det smittade av sig!

Favoriten hos Ida Sjöstedt. Jag vill också se ut som en liten älva!

Även denna kretation var så otroligt fin!

Vi tre igen med glaset i högsta hugg – foto stureplan.se

97 Comments

Madde

Hello, I really like your blog, hope you will check out my blog, where i post the new things in music, famous world and fashion too :)

Thank you!

Reply
Johanna

Oj. Jag har alltid tyckt att Forni är så vacker men nu när hon står bredvid dig så bleknar hon till lite. Inte för att hon inte är fin, missförstå mig rätt!

Underbara kläder och vackra modeller :-)

Reply
Mayzzy

Hej Kenza! Först o främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg ,din klädstil och hela din personlighet! Du e en grym förebild! :D Men jag bara undrar en sak, jag vet att du gillar Tokio Hotel väldigt mycket, själv har jag inte lyssnat på de så jätte mycket men jag vill gärna börja göra det för jag tycker att de är grymt bra, så jag bara undrar vilken av deras låtar som e din absoluta favorit? :)
Ha det bäst, kraaam <3

Reply
Lisen

SÅ sjukt fina kläder, tror jag ska fara och shoppa typ nununu!

Ni vore awesome om ni röstade på mig på bloggriket. De är jätte enkelt, bara ett knapptryck. Länken hittar ni på min blogg. Love!

Reply
Mire

Jag vet inte, jag kanske är van med dig.. men du är snyggast
av dom alla i mina ögon :) Så otroligt (naturilgt) vacker!

Reply
Linnéa

Åååååhhhh…. kläder… :)))):):)

Vad fina ni var! Älskar de lacksvarta klackskorna på catwalken också! Yummers

Reply
Julia

Guuud vad fin du är! Hur gör du liksom? ;)
Klänningen var verkligen fantastisk.
Kram på dig!

btw. din hund är sååå söt! Vill också ha en sån :D

Reply
EllenOtendal

Du skrev, att du vill också se ut som den modellen. Vet du vad? Jag skulle döda för att se ut som du. Du är otrooooligt vacker! :)

Reply
Tess-Angelica

Väldigt mycket “Carrie Bradshaw” över den med tyllkjolen :)
Otroligt häftigt men svårt att bära upp :)
Tack Kenza för en sjukt bra blogg, jag läser den varje dag!

Reply
Maria

Hej på dig :) du jag undrar bara med vilket verktyg du lockar ditt hår med? Hur du får det så vågigt? Många kramar

Reply
Hanna

Du får flera kommentarer varje dag. De flesta skriver saker som “vad fint” och annat. Men de som skriver frågor, vissa viktigare än andra, får inte alltid något svar då du kanske inte orkar gå igenom alla kommentarer. Borde man inte kunna komma på något effektivare, som en mapp, inkorg för just frågor, eller något annat? Jag har ställt frågor tidigare men aldrig fått något svar. Förstår att du har viktigare saker för dig än att svara på en massa fan-frågor, men det skulle uppskattas verkligen. Inte bara av mig utan det finns nog en hel del som tycker som jag. Hoppas du läser det här och till och med funderar över det jag sagt.
Tack för en riktigt bra blogg!
Kram!

Reply
Lovisa

Åhhh gud va snygga ni är och vilka fina bilder! Hade varit en dröm att få vara med och se när vinnarna presenteras på guldnappen! :)

Reply
Sara Wikström

Angående Nelly tävligen!!!!!

Hej Kenza! Det går inte att klistra in i ditt kommentarsfält när man vill lämna sitt bidrag till Nelly tävligen.. Kan man maila den? :)

Reply
lovisa

Gick visningen dagen efter, och vår stylist tjatede ihjäl sig om att vi skulle le (gick dagmars visning) och se super chica, flörtiga och glada ut. Tyvärr var vissa lite blyga och gjorde som man brukar på visningar.. Hon med leendet spenderade jag tågresan hem till Uppsala med, vi bor båda där. Hon ba “JAG fÅR DAMP PÅ ATT INGEN LOG” haha :D

Reply
Viktoria

Jag har en fråga,jag har ett par högklackade skor som jag älskar men inte kan ha på mig mer än 10 min eftersom det gör så jävla ont i fötterna. Har du några tips på hur man kan göra?

Reply
Hanna

Du vet väl att i den Engelska översättningen står det: and disgusting looking people. Blev nog lite fel där, eller vad tror du?;) Fin blogg!

Kenzas svar: Haha wtf!! Ändrar dåååå

Reply
Amelie

Hej Kenza! Jag har alltid, länge undrat hur du får så fina lockar/vågor i håret som du har på bilderna? Är det självlockar, eller har du tips på hur du gör?
Du var jättefin!
Kram!

Reply
ida

GUd vad vacker du är! men tycker faktiskt att din klänning var lite väl lik emmas, synd.. att du ha så bra potential att inspirera tjejer väljer att kopiera! annars tycker jag tt du är jätte bra! :D

Reply
Julia

woow, jag hade en liknande kjol på mej som på bild 6 när min kusin gifte sej & jag var tärna för ca. 3 veckor sen, bara lite minre fluff ^^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*