• header

Max Factor TV

Mycket Guldknappen nu, men jag har varit upptagen hela dagen och har inte haft tillgång till datorn. Ska fortsätta passa på att umgås med min pojkvän nu eftersom att Modelljakten-inspelningen drar igång på måndag.. Här har ni iallafall ett klipp från Max Factor TV! Tycker att de satte ihop en bra raportering från kvällen. :)

Ni ser mig en snabbis på 04:30 och sedan även på 08:25 där vi snackar lite om Modelljakten. Tänkte att det var kul att lägga upp det eftersom att ni brukar gilla att få se mig lite mer “irl”.

Om ni inte ser videorutan överst så klicka på bilden ovan!

82 Comments

sly

du låter lite tillgjord

Kenzas svar: Det är sådär jag pratar så jag pratar väl “tillgjort” då. Tack snälla för att du sa det så att jag vet! hahah

Reply
Mirella

du var så fin på guldknappen! älskar klänningen! visste du att Emma roberts använde den en kväll på röda mattan ? :D

Kenzas svar: Tack söta du! Nja hon hade den som är….13500 spänn dyrare haha, den här är inspirerad av en märkesklänning..

Reply
Twixy

Ja, fasiken va fin du är!
Och den där klänningen var dööläcker! :D
Give me?! ;)

Kenzas svar: Tack så mycket! :) Skickar den på posten på en gång ;P

Reply
Amanda

Älskar klänningen du hade på dig igår, den bruna! :)
Vet du vad du har för storlek på den? Sjukt fin du var på galan, aaaaaaah jag dör! Hur kan man vara så himla vacker som du?<3 Tell me!!!!

Reply
sly

nej asså kenza jag tycker du är grym, men till skillnad från hur du pratar i dina videobloggar så kändes det lite “mycket”. men antar att det blir så när man har en tv-kamera i fejjan. Du är duktig, och du kommer va ännu mer grym i ditt nya program. Kärlek!

Kenzas svar: När man står framför kameran pratar man inte direkt så som man pratar med vännerna t.ex.. Men det är jag, 100%. Kram!

Reply
Ellen

Jag har en fråga om modelljakten. Måste vara 172 utan klackar? För jag är 169 utan klackar. är jag för kort då? Kram :)

Reply
Maja Braun

Längtar verkligen till på Måndag. Ska bli så kul att se. Hade gärna vart med själv men jag är bara 159cm, så lite för kort. Triiiist!

Reply
My

Åh vad du är himla fin!
Du är till och med fin både i verkligheten och inte bara på kort.
Klänningen tillsammans med skorna var klockrent!
Du ispirerar verkligen mig kenza, du är grym

Reply
Londonswede - Sara

Åh vad sjukt många snygga modeller, och duktiga designers vi har i Sverige. Man glömmer ju typ bort det när man inte bott där på nästan elva år. Måste också säga att din engelska va väldigt bra. Hörde knappt nån svensk accent över huvud taget. Mer amerikanskt;)

Reply
Linn Rimfors

Hej Kenza! Jag har en fråga angående modelljakten.. Min kompis funderar starkt på att gå på castingen här i göteborg och undrar vad man ska göra och ha med dit. Otroligt tacksam för svar. Kram!

Reply
amanda

supervacker är du! men kände inte igen din röst, du har en sådan söt och charmig röst när du gör videobloggar ju…

Reply
Lara

När du har modelljakten här i jönköping på a6 så kmr du kanske se din kopia. Hon är 16 år gammal och alla tycker att hon är sjuuuuukt lik dig om du ville veta :D Hennes namn är Anneli Mendez. Här hittar du hennes blogg: http://www.annelimendez.blogg.se
puss&kram ♥

Reply
linus

men åååh vad jag längtar tills det drar igång! kan knappt bärga mig :D vilka tider och dagar kommer det att gå förresten? eller har du redan skrivit det och att jag missat det?

Reply
Fashionpuppet

Du var superfin där ! Ja skull verkligen vilja vara med på modeljakten men jag är bara 1.65 :( växer nog inte 5 cm på någon vecka haha :)

Reply
Lara

Det jag skrev innan. Borde inte ha skrivit det för jag läste inte reglerna. Om du tog det som spammkommentar så förstår jag dig ;)

Reply
Alexandra

En tanke som dök upp när du sa “Ta på er klackar och kom” Kanske är en dum fråga.. men längdkravet som är.. Är det utan eller med klackar det räknas??

Reply
SARAH

you are so beautiful, i’m sure that when your alexandra ( so sorry i dont know how to write his name ) walks in the street next to you he is proud that the girl next to him ( you ) is his girlfriend ! don’t you think the same thing ?

Reply
carro

Kenza, I vakna säger ni att det är 10 000 som har sökt? Behöver man söka innan man dyker upp på en casting? :)

Kenzas svar: Nej, det är bara att komma!

Reply
AMEERA - bloggtipsa mig!

Varför MÅSTE man ha höga klackar?

Kenzas svar: De vi plockar ut i slutet på castingen i varje stad (innan vi väljer en som går vidare) kommer att få gå på catwalken och visa vad de går för!

Reply
Josefine

Jag tycker du liknar miley cyrus lite och låter lite som henne också? På vissa bilder o i vissa ställen i videon :) Kram

Reply
Maria

Håller med de andra, du låter faktiskt lite tillgjord här… Det känns som du tänker för mycket på hur du låter, du har ju ganska så mörk röst. Det blir väl jobbigt att prata högt då, så det låter lite fejk när du försöker så högt så det blir ljust… I don´t know

Reply
Carina

Tycker du att dom som e 14 ska ha klackar?Det skulle vara bra om ville saga vad du tycker man ska ha po sig po castingarna:)
gillar din blogg :)

Reply
Jasmine Cookie+Brown

Du är hur fin som helst och jag tycker att det är grymt bra av dig att inte dissa Aleks för Romeo. Visar att du verkligen älskar Aleks och struntar i det hela med att Romeo är en kändis! :D

Hoppas att du och Aleks får många härliga år tillsammans :D

Kram!

Reply
Kricke

Jag funderar på att rövknulla dig så att du kommer att gå som en vaggande anka i två veckor efteråt. Vi får se vad jag gör. Jag bestämmer mig snart.

Reply
Sandra

Men åh min dröm är att bli modell men är för kort :/ blir däremot längre I klack ;) haha synd att korta inte får va med I tävlingen

Reply
Lindita

Kenza! Kan du vær så snill å lese denne kommentarene og faktisk svare? VÆR SÅ SNILL! For jeg elsker virkelig heeeele deg og bloggen din! Du er mitt FORBILDE!<3…
Hvilken krølltang bruker du? hihi…. Kan du vise den på et innlegg?:D

Love you, Kenza <3

Reply
Erika

Trött på att betala dina biobiljetter varje gång du går på bio? Tar det slut på din budget då är min sida för dig, jag har nämligen skapat en blogg: http://biobiljetter.n.nu där du kan få gratis biobiljetter HELT gratis.

Reply
anna ^__^

hej kenza. jag tänkte komma på modell jakten i göteborg, men jag undrar (kanske fler också gör) hur man ska komma.
måste man ha höga klackar? ska man vara jätte sminkad ? fixat håret? :)

hoppas du svarar!!!

kram.

Kenzas svar: Skippa sminket!

Reply
Andrea

Kan man söka även som plusmodell? Jag är nog dock på gränsen till för kort med mina 170 cm och 68 kg!

Reply
amanda

Du är så jävla vacker Kenza!! En fråga dock, hur mycket blir du raggad på om dagen? kan tänka mig att det blir ganska mycket!

Reply
sara

alltså kenza jag älskar din blogg men jag börjar fan sluta gilla dig. Först så fixar du skivkontrakt FASTÄN du INTE har talangen jag menar bara för att du har OK röst så kan du seriöst inte tro att du har värsta rösten jag menar kom igen allting händer på grund av ditt utseende. Du är skit snygg, in fact du är en av de snyggaste i Sverige, jag medger det själv men jag tycker att det bara är lite orättvist att du får skivkontrakt bara sådär medans andra verkligen vill det här, inklusive jag själv. Jag fattar inte varför alla klagar på hur du pratar eller hur du låter, det låter helt normalt men jag tänkte mer på det du säger. Du säger att så länge man är fin och så länge man har klackar på sig så har man en chans. Sen när blev det så lätt för modellet? När ska du inse att allt inte handlar om att se fin ut för då ja, för då får man ju allt på köpet.
Jag har inga kommentarer
nu kommer säkert alla dina läsare hata på mig men jag älskar kenza, jag säger bara det som jag blir irriterad på.

Reply
aysha

hej kenza:) asså jag har anmält mig till modelljaken
men hur vet man om man har kommit in eller inte
ringer ni eller skickar ni brev eller? vill veta bara?

Reply
aN

Du pratar väldigt konstigt, din mun ser konstig ut. Lite jobbig att lyssna på.
Annars är du jävligt fin!

Reply
ems

vrf måste dom som ansöker till modelljakten vara minst 172 cm när inte ens du är det och du är modell för elite?!

Reply
Elvis

Fan vad fail det här är…du är väldigt modeomedveten..det är inget coolt eller snyggt med USA’s flagga, det är väl fan lika snyggt som att ha en tröja med osamabinladin tryck på…varför är inte det mode ? Helvetes jävla sörja e det va de e!

Reply
Louise

inför modelljakten , är ni jättehårda med hur lång man är eller är det okej om man är något för kort ? (en sisådär 7cm)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*