• header

Cheap Monday

Jag tror inte jag har visat upp den här stickade tröjan än.. Den är iallafall från Cheap Monday och kostade 500 kronor om jag inte minns fel. Jag älskar att den är transparent! Har varit ute efter en sån här länge nu så jag är väldigt nöjd.

Nu sticker vi in till stan för att fixa lite grejer. Ska bland annat förbi Dagmar’s kontor för att kika på lite kläder att ha under Modelljakten. Hoppas jag hittar något fint! De har ju så snygga kläder (no shit.. de vann ju Guldknappen i år!) så jag lär ju göra det.. Puss! ♥

138 Comments

Victoria ^^

Hej Kenza!

Jag gick ganska långt bak i arkivet och märkte att du typ var galen i Hello Kitty, du ville t.ex ha ett Hello Kitty kitt med hårborste m.m.
Är du fortfarande det?? ;)

Kram♥

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag älskar verkligen din blogg, kollar den varje dag! Kan inte du göra ett collage eller ett inlägg med bilder från all tidningsomslag du har varit med på. Skulle verkilgen upskatta det! Kolla gärna in på min och mina kompisars blogg, det är en fotoblogg.

Kram Hanna ;)

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag älskar verkligen din blogg, läser den varje dag! Kan inte du göra ett collage eller ett inlägg med bilder på alla tidningsomslag du har varit med på? Det skulle verkligen uppskattas! Kolla gärna in min och mina kompisars blogg, det är en fotoblogg.

Kram Hanna ;)

Reply
Elin

Hej Kenza.
Du har så sjukr bra smak när det gäller kläder och jag har panik.
Jag ska på ett bröllop i november och vill gärna ha en outfit klar i tid men jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Har du nåt tips?
Det är ett enkelt bröllop och jag känner inte så många så vill inte sticka ut för mycket.
Kram och tack på förhand.

Reply
Joannah

Tröjan var jätte snygg! Men det kanske skulle passa bättre med svarta eller vita jeans? (Inget illa menat)

Hoppas du har en bra dag! :)

Reply
Emilia ♥

Haha, det var lite roligt för att jag hade precis likadan rubrik på min blogg idag och jag hade inte kollat på din heller, haha vart jätte förvånad! :)

Reply
sabina

Kenza!

Kan du inte berätta hur man ska komma dit imorgon? sminkad/osminkad, uppklädd/nerklädd, högklackat? ombyten?

Plz svara!!

Reply
Anna

Har du tips på vart jag kan få tag på en snygg enkel skjorta/blus som är transparent och svart!? :)

Reply
aa

kenza jag berej, kan du snälla säga åt bryan massa med hela romeo grejen, HAN E COK JOBBIG, FATTAR NT HUR DU PALLAR

Reply
maja

hehe, jag valde den tröjan i tävlingen med nelly.com. Fast i ljusrosa.. Men jag visste inte att du hade den då! :)

Reply
elin

hej fina Kenza !

kan inte du göra en ”sminkvideo” eller iallafall en video där du visar hur du fyller i dina ögonbryn ? :)

Reply
Anna

what is the name of the pink lipstick you wear on all of your recent photos? it’s so lovely:)

Reply
camilla

Varifrån kommer b:hån? har sett att många har liknande under sina transparanta plagg, tacksam för svar :) ..keep up the good work!

Reply
Linnea

Ja men du har det ju så himla bra Kenza det är inte du som måste börja i 1 an på gymnasiet i morgon , och gå ditt i fula kläder utan att känna någon alls hur tror du det känns?

Reply
HEY

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-sofia-karlstad-sommarmys VORE JÄTTE SNÄLLT OM ALLA KUNDE RÖSTA PÅ DEN BILDEN! :)http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-sofia-karlstad-sommarmys VORE JÄTTE SNÄLLT OM ALLA KUNDE RÖSTA PÅ DEN BILDEN! :)http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-sofia-karlstad-sommarmys VORE JÄTTE SNÄLLT OM ALLA KUNDE RÖSTA PÅ DEN BILDEN! :)http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-sofia-karlstad-sommarmys VORE JÄTTE SNÄLLT OM ALLA KUNDE RÖSTA PÅ DEN BILDEN! :)

Reply
Isa :)

Hej ! jag funderar på att skaffa blogg men vet nt vad för sida jag ska ha bloggen på…Den enda jag har testat på är wordpress men jag kände att den var lite komplicerad?! :) Så jag undrar vilken du rekomenderar?:)
Kram

Reply
soumaya

hej, du liknar ivy från 90210 lite. haha asså ta inte illa upp för jag tycker att ivy är jätte vacker och du med :)

Reply
Camilla

Kan inte du ge Romeo en chans? jag säger inte att du ska bli tillsammans med honom utan varför kan du inte lära känna honom som kompis? typ snacka en dag med honom, han skulle bli å jävla glad om du gjorde det :) älskar dig och din blogg kenza! du är skiiitt snygg!

Reply
Malin

Hej! när är sista anmälningsdagen till modell jakten? Hur lång blir du ung när du går i klackskor? :)Kram

Reply
Anna

Fint Kenza!

Om man inte har råd med nya kläder hela tiden kan man ju alltid roa sig med att få sin status uppdaterad på andra sätt.. Filip & Fredrik pimpade nyss min facebookstatus!

statusforbattraren.se

Kul faktiskt!

Reply
Philippa & Michaela

Underbar blogg Kenza!

Kolla in vår gemensamma blogg om att fly livet i Stockholm och sticka till HELSINGBORG!
Galet bra blogg måste jag erkänna och lovar att du kommer SKRATTA dig igenom den!!

Reply
Maja Braun

Dagmar är mitt absoluta favorit märke. Är lite skogstokig i alla deras kläder och att dom liksom har en rödtråd genom allt. Love it! Handlar mig pank på deras klänningar varje månad…

Reply
ems

vrf måste dom som ansöker till modelljakten vara minst 172 cm när inte ens du är det och du är modell för elite?!

Reply
Sophia

var hämtar du din inspiration ifrån, kan du kanske tipsa om någon bra sida som visar olika outits ?
det skulle vara jätte gulligt utav dig!
Puss

Reply
HeavyShit

Hej Kenza du är jättefin som vanlig!! Gillar du musik och text med bra innebörd? Läs bloggen, dock är den anonym. För att folk lägger sig i för mkt osv. Så det är musik och massor av sköna bilder :)) Skulle vara underbart om du bara klickade in dej.Dock är bloggen några dagar gammal, men den ska fyllas påå!. Sköt om dej! Kram

Reply
sandra

hej kenza! ville bara berätta att jag ska plåtas för skinnbolaget.se, som har din kollektion Jofama By Kenza(som du säkert vet). hoppas veeeerkligen jag får plåtas i något utav dina grejor!

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Jag förmodar att du inte har tid att svara på allt! Men BH:n som du har under är helt sjukt snygg! Var hittar man en sån?
/Ebba

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*