• header

Packar packar packar..

Model: Me/Kenza Zouiten, Elite Model Management – Photographer: Niclas Brunzell for VeckoRevyn #18 – Styling: Li Svärd – Make up: Åsa Östergren

Jag har packat hela dagen, det tog sin lilla tid.. Dock är vi lediga från tv-inspelningen nästa helg så då hinner jag hem och packa nya kläder! Men nu var det ändå ett par snygga outfits som skulle bestämmas till castingarna, samt lite mer vardagliga kläder att ha mellan inspelningarna/när vi spelar in andra grejer/när vi reser vidare.

Och så märkte jag att mina linser är slut. Smaaaart!! Fick verkligen panik. Rotade i alla mina lådor och hittade några, fick ihop 5 par dagslinser. Det räcker iallafall tills jag kommer hem nästa helg och då har min nya beställning kommit! Phuuuuu…

Nu ska jag fortsätta fixa lite här. ♥

76 Comments

josefine

Åh snygga du! Låter dessutom som jobbet du kommer göra är riktigt kul, hoppas allt går bra och att du får några roliga inspelningsveckor :)

Reply
sandra

Modelljakten kommer nog bli en succé!
Själv har jag fått ett mejl från elite model och att de vill träffa mig på modelljakten, har ju skickat in en ansökan! :)

Riktigt bra bild, älskar tröjan!

Reply
Lucca Harbo

I LOVE YOUR BLOG KENZA!!!!
omg – and you are sooooo sweet and beautifull :)
Please visit my blog: luccaharbo.blogspot.com
xoxo.

Reply
jessica

du är såå snygg! ska förmodligen komma till väla centrum, när du kommer på tisdag. dock kan jag inte söka för att bli modell, är tyvärr 10 cm för kort :(

Reply
Julia

Haha, har du märkt att det ser ut som att något sticker ut ur dina trosor? (Tror det är din rumpa bara) Fantastiskt snygg bild, men lite roligt!

Reply
viccky

vilken rolig bild! ^^ :)

Jag lägtar tills Modell jakten börjar!! men det kommer vell inte vara direktsändning? :)

Kram!

Reply
asd

Ser fram emot din webbshow!!!!!!!!! :D förresten det är smart att köpa några extra lins-förpackningar och ha hemma i sånna kris-situationer. Linser kan ju lätt få ett “jack” och bli oanvändbara.. Så det kan vara bra att ha extra, även om dom legat där väldigt länge så kan man använda dom, om dom är oöppnade såklart :)

Reply
Josefine

Asso shit vad du är snygg Kenza! Du är en sån inspiration, speciellt din personlighet och dina modekläder/ ditt största fan :D

Reply
josefin jacobsson

heeej kenza har funderat jätte mycket po detta vart är din pappa ?`tacksam om du svarar !

Reply
nana

Du är så vackeeeer!! Va är det för linser, är det färgade eller sånna “för syn”. hahah bara lite nyfiken:)

Reply
viktoria

den tröjan, vet du vart den är köpt? jag vet från only men det märket kan ju hittas lite överallt men på vilke ställe? jAg hittar den inte på onlys hemsida.

Reply
Bita (Hahha konstigt namn :))

Vad fin du ser ut! Eller du e fin hela tiden :) Hur gör du så att dina ögonbryn ser exakt likadana ut? Blir jätteglad om du svara min fråga :) När börjar modelljakten?

Reply
pernilla

Styling åt helvete!! Helt ärligt. Mix n match brutar vara intressant och snyggt men detta var en katastrof.

Reply
Frida :D

wooow, första kommentaren ;)

haha nejmen ;)
har du linser?! :o jag med, fast månadslinser :P
men har du glasögon också då eller?
Kram :)

Reply
Sunki

Man får numera köpa linser utan recept, så du kan gå in i en optikbutik och köpa linser. De vill säkert ringa och kolla ditt recept för din och deras säkerhet men det borde inte vara några problem. Om du nu inte har konstiga brytningsfel?

Reply
Evelina

Hej! Har man mindre chans att komma med om man söker online, d.v.s. vi som inte bor i städer och inte har möjlighet att komma på castingarna?

Reply
ems

vrf måste dom som ansöker till modelljakten vara minst 172 cm när inte ens du är det och du är modell för elite?!

Reply
Nobody1

Hora? Herregud människa har du ingen klass, vem som helst kan ju puta med brösten, kan du gå och skaffa lite faktisk talang utan att förlita dig på din blogg helatiden. Måste vara segt att du egentligen inte är bra på det men folk säger det bara för att du är känd…blåst!

Reply
Cornelia

har du glasögon? imed att du använde linser.
kan du inte lägga upp en bild ?
tror aldrig jag sett dig med det.. :D

Reply
_Melissa_

I dig this picture! It’s stunning!
Nagging: you should change your blog layout a little more often :)
Big hugs!

Reply
claudia

var köper man den mörkbruna Kenza bu jofama jackan? hittar den bara i svart och ljusbrun :(

Reply
anna

asså dom kläderna du har på dig är ju så grymt fula!
dock är du ju så snygg att allt ser skitsnyggt ut!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*