• header

Dag 1 avklarad!

Jag är heeelt slut efter en lång första inspelningsdag. Full rulle hela dagen och nu värker både fötter, ben och huvud. Får ta och vila upp mig nu inför imorgon! Vi har ju 12 städer kvar att besöka.

Jag hade tänkt träffa min kära syster nu (som skulle föda för snart en vecka sedan men bebisen vill inte ut!! kom ut nu då, moster längtar efter dig!) för att käka middag, sedan ska jag krypa ner i sängen och sova. Vi får lite sovmorgon imorgon, vi ska inte åka till Helsingborg förrän vid tolv men klockan nio har jag en telefonintervju. Så jag går upp 2 minuter i nio, hehe. Puss! ♥

Jag och Andreas in action haha

97 Comments

Filippa

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, du kommer till helsingborg där jag bor, gryyyyymt. vill bara med i modelljakten men går i skolan och är för kort .. hmhmhmhm, :(:( KRAM

Reply
Linnea

Första dagen i skolan för mig!<3
hur pirrigt som helst förstår känslan! :*

Reply
Bea

Hej Kenza! Angående modelljakten… Jag har en kusin som är här från Ungern, som är sjukt fin och vill vara modell. Men saken är att hon bor i Ungern och hon åker hem på torsdag, jag undra om jag kan skicka en bild eller något och så kan du kanske säga om hon ens har en chans att bli en?! Kram Bea

Reply
Emilia

hoppas bebisen kommer ut snart( och när den gör det måste du lägga upp en bild )! (:

Reply
Måns&Matilda

Du stavas ju med EEEEE, hur fan är det tänkt med uttalet?! kenza uttalas inte kinza? heter ketchup=kitchup, kemikalier=kimikalier, keps=kips, kex-choklad=kix-choklad, kent=kint, kebab=kibab ELLER?! förlåt men vi har stört oss sedan vi fick reda på att du uttalades kIIIIIIIInza.. inte så men så jävla störande.. bästa bloggen förövrigt.. kööss :D <3

Reply
Anita

Hej kenza, var kan ma se modeljakte? Är det på TV eller Play! För jag undrar verkligen mycket!

BTW: du är så söt och jag måste säga att din blogg äger jag älskar den!

Ha en bra dag imorgon! ♥

Reply
E

Vi skulle skriva om en förebild i skolan och jag, jag valde en person som inspirerat mig ända sedan 2008, du. Du är en av de största förebilderna jag har, du är så himla bra på allt du gör! Verkligen världens bästa förebild som bjuder på sig själv och älskar livet, ibland är livet surt, men ger livet dig citroner? Gör lemonad!

Du är så jävla grym Kenza! Det ska du verkligen veta! hoppas vi träffas någon dag, jag väntar att få ge dig en kram! Du ÄR bäst och så är det bara, no matters <3
Xoxo, E

Reply
sofia

hej sötnos! vart har du köpt den fina klänningen du har på dig och vad heter den..? verkligen jätte fin! puss! <3

Reply
Patricia

Hej Kenza! Jag undrar en sak! Om man vill gå på casting i sin stad, måste man ansöka via internet eller är det en öppen casting?

/// Kram

Reply
Natta

Sover ni på hotell över nätterna i de olika städerna eller åker ni hem emellan?

Reply
Gry

Jag tror många som jag undrar över hur denna casting kommer gå till. Jag hade tänkt komma på besök i Örebro men är så osäker på hur detta går till.
Ska man ta med sig foton? Ska man bara ha vanliga kläder?

Tacksam för svar :)

Reply
Hanna

hej Kenza!
för det första vill jag bara säga att jag beundrar dig verkligen och du inspererar mig med så mycket! och jag blev väldigt ledsen när jag missade dig i malmö.. hade så gärna velat träffa dig! hoppas du har det jätte skönt och uppdatera så ofta du kan! för jag tror ingen tröttnar på att läsa!
(haha, låter som jag bara smörar) ‘

Ha det bäst älskade tjej! puss!

Reply
Tua

Åh fy vad roligt! ska bli awesome att se resultatet, hade gärna sökt om jag inte varit lite för kort och tjock, ehehe. ;D

Reply
gabriella

har någon av dina syskon barn sen tidigare? eller är det där ditt första syskonbarn? :D

Reply
Paulina

Frågestund på bloggen!!:D ställ Din fråga!
photospaulinak.blogg.se

Frågestund på bloggen!!:D ställ Din fråga!
photospaulinak.blogg.se

Reply
Ebru

Det var jätte, jättekul att få titta och träffa dig & Andreas!! <3 det var grymt! Kom till Malmö igen någon gång , vi älskar dig kenza <3 kram!

Reply
rebecka

hej kenza!:)
Jag undrar hur och vad man gör på en casting? Kan inte så mycket om sånt här! :D
Skulle vara jättekul om du berättade hur allt går till.
Kan man verkligen inte söka om man är 1.67 ? :/
super bra blogG! puss

Reply
Isabella

Hej Kenza! :)
Skulle inte du kunna lägga upp en/flera bilder på dina skor? Det vore jätte kul! Du får gärna hälsa till mig i bloggen! :D Puss&Kram Ett av dina stora fan :)

Reply
Martina

Välkommen till vårt fina Helsingborg! Besök gärna kallabonga på hamntorget. Jättefina väskor med inriktning på att hitta snygga väskor ifrån nya leverantörer. Märken man inte hittar i andra butiker. utav varje modell köper man in mindre antal för att hela tiden uppdatera sitt sortiment. För visst e det kul att ha en väska som ingen annan har?;).

Ha en bra vistelse när du kommer ner!

Reply
Emma

Hej Kenza! Du är så otroligt fin! Du är en förebild!
Nu till min fråga! Kommer modelljakten visas på tv sedan? När allt är klart? Eller på webben? Vore kul att veta! Stora kramar till dig! :)

Reply
molly nilsson

aaaaaah! höll på att dö när jag läste att du kommer till helsingborg!
herregud vad kul, om du har skrivit de innan har jag missat de totalt!
kommer man kunna säga hej eller så? & isåfall vart? :D
kraaam!

Reply
rr

Var helt slut efter skoldagen,tänkte komma förbi och kolla på men orkade tyvärr inte. Vad tycker du om Malmö? Kram!

Reply
Sandra

Förlåt för jag var så jobbig men ville verkligen ha ett foto & tack för det ! § Underbara 4 timmar spenderade jag i triangel för att kolla på inspelningen oh träffa dig :) kram

Reply
Jessica

Hej, jag har just startat en ny blogg på blogg.se.
Jag skulle behöva lite hjälp med min design, jag vill ha en snygg & stilren design och själv är jag inte så bra på photoshop.
förtillfället ser min blogg ut som en katastrof så jag skulle bli jätte glad om någon ville hjälpa mig så fort som möjligt.

min blogg: Jessbaby.blogg.se

Reply
Aleqzandra

Måste först säga att jag älskar din blogg! idag när du var i Malmö så försökte jag få din uppmärksamhet men det gick inte haha! jag har en bild på dig och mig när vi är små, tror inte du kommer ihåg. Knappt så jag gör det men det hade varit kul om du kunde titta på den och se om du kommer ihåg iaf :) Så glöm inte blogga nästa gång du drar dig mot Skåne igen för då kommer jag med bilden :) kram!

Reply
Caroline

Oooh vill verkligen att mina bästa kompis ska söka , hon skulle vara helt perfekt för det, måste bara få henne att våga ! :D

Älskar klänningen föresten!

Reply
Pania

Nu är jag supertrött på att vara arbetslös. Har du snälla några tips som kan hjälpa mig? :)
0734058565

Reply
Erika

OM MAN KOMMER MED VIA INTERNET,
HAR MAN REDAN GÅTT VIDARE FRÅN CASTINGEN DÅ?
SVARA SNÄLLA, FÅR PANIK?

kramar :’)

Reply
Erika

hur lång är du? har alltid undrat eftersom jag är 1:79 och har alltid vart intresserad av mode och fotografering räcker min längd? skulle vara kul om du kunde svara eller lägga märket till kommentaren kram:)

Reply
Beria

Alltså du är föööööööööööööööör snyggg kvinna förför snygg!
Kan du ge lite smink tips också hihi? pusspuss.

Reply
moa

HAR DU LÄST OM SVENSKA MODELLEN I USA:BELLADAVIS.BLOGG DEN BLOGGEN ÄR GRYM!!!!!!!!!!!!!

Reply
Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !

http://www.dromstipendiet.se/133

Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.

Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.

tack på förhand !
kram

Reply
Emmas Artwork

Undrar samma som diana. Älskar dina lockar, kan få till ungefär likadana, men de håller inte nå länge. Använder du någon speciell produkt eller nå? :D

Hugs!

Reply
Maja Lilja

Men Kenza… att det är jobbigt med fansen och att ni ber dem att inte sprida vidare info… vore det inte smartare att ha casting bakom stängda dörrar då?

Reply
lavin

Låter kanske lite taskigt mot din kille , men du passar skit bra ihop med andrejas;)

Reply
Felicia

Har killen tix eller nått? putar men läpparna och låtsas att handen är en pistol på varje bild, shit vilken tönt! haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*