• header

Mobilblogg

Vi har spelat in sedan klockan elva idag och vi är fortfarande inte färdiga. Men det är så jäkla kul!!! Bästa jobbet ever! :)

Helt stört att vi ska göra detta tolv gånger till haha, castingarna alltså. Men tiden går så fort när man har roligt!

125 Comments

Hanna

Kan du inte berätta lite mer hur det hela går till, castingen alltså! Kram och lycka till med allt nu :)

Reply
Nermin

Hur fan kan du gå runt med kortaste klännig ever??? Näste gång kan du ta på dig ett linne bara… räcker med det!! Det ju sammasak

Reply
daria

jag såg honom på stan en deg..haha jag va jättechockad:P och lycka till, jag kommer när du är i nordstan!! ska bli kul:)

Reply
Amanda

vad ska man ha på sig för kläder, smink och skor när man kommer på castingen? :)

Reply
Emmaaa

HAHAHA! Andreas ser ju verkligen pigg ut! Du får ge honom något uppfriskande kenza!! ;)

Reply
cindy

Vaa kul !! har du checkat in affärerna i trianglen du lär hitta en massa fiiint

Reply
susanne

Vad är det man ska “göra” på castingarna? Ska man bara träffa er eller är det typ gå catwalk och fotas och sånt? :)

Reply
johanna

kolla gärna in min blogg! har börjat videoblogga och skulle vilja ha lite kommentarer på det, typ vad jag ska tänka på å så! :)

Reply
Pauline

omghhkp vi satt där när du typ intervjuades , jag höll på och gråta , du var så himla fin vi a skit glada när du titta på oss herre gud fyfan du gjorde mig glad som fan ! :D

Reply
Naghmeh

I am so in love with that outfit your dress is so adorable and those shoes are so damn awesome!
you look gorgeous as always :)

Reply
Annie

Heeej Kenza, du var super snygg idag!!! Men fick ingen bild med dig som jag hade hoppats finns de någon chans o ta en bild med dig om man ser dig på stan :-)

Reply
Erica

Va kul att man får jobba med något som är man verkligen gillar och vill gå upp för på morgonen! ;)jätte fin blogg (Y)

Reply
Julia Nilsson

Såå sjukt kul de va!
Bästa dagen ever, synd bara att fler inte gick vidare :/
Jaja, de va iallafall jätte roligt att få se dig i person! :)

Reply
Lisa

varför skriver du inte oftare vart du har köpt dina underbart fina kläder!? älskar dina kläder så sööta!
Och du med <3

Reply
Ajna

Du var såå snygg idag! Tog en bild med Andreas men ville också ta en på dig:( kram! <3

Reply
frida

jag var och tittade och så ville jag och mina kompisar ta kort med dig men så fick vi inte:(
P.S du var riktigt snygg idag;)

Reply
Josefin

Va på triangeln idag och kollade, min kompis sökte men kom inte med :( Men ville bara säga att du är typ 1000 ggr vackrare och snyggare irl än på bilder. Och då är du endå SJUUUKT vacker och snygg på bilder hehe ! Försökte få ngr bra bilder på dig men det blev inte så många :(
Hoppas du kommer till malmö igen så man kanske kan ta en bild tillsammans med dig nästa gång :) Puss ! <3

Reply
Sara

Kenza, kan du inte berätta lite hur det går till på castingen, vad man ska ha på sig, ta med sig ombyten? Funderar på att söka men jag vet inte om jag vågar. Skulle kännas bättre om man visste “vad som väntade”. Hoppas du svarar! Kram

Reply
JS

Ta gärna en titt på fantastiska Angela Tagoch Gold Couture Fashion

En ny couture designer inspirerad av bland annat Paris och Turning Torso och med en dröm om att få alla kvinnor att känna sig vackra och självsäkra!

Reply
Meja Krinz

Hej, först vill jag, eller måste bara säga att din blogg är så fruktansvärt bra. Det är inte bara det att du är väldigt vacker utan dina inlägg är fruktansvärt intressanta att läsa. Du är en duktig tjej!
Jag vet att jag för dig är en helt vanlig bloggläsare och att du får sådana här kommentarer varje dag, men jag skulle så gärna vilja att du kikade in på min blogg. Jag förstår verkligen om du inte gör det, eftersom att alla kommenterar detta. Men det skulle göra mig så glad! Jag hade blivit ännu gladare om du hade kommenterat att du varit där, hade varit stort för mig. Du är verkligen en förebild. Tack för en bra blogg! :)

Reply
Jennifer

Shit vad fina ni är :D
Hoppas ni får det skitkul ute på inspelningarna och kan typ inte vänta tills man får se resultatet, vet du när den kommer att ha premiär typ?? :D
Btw Älskar klänningen, har en likadan men känns som om jag aldrig använder den. Vet lixom aldrig när det bästa tillfället är x)

Du är bäst Kenza <3

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag har försökt söka till ert progrm via webben eftersom jag inte kan komma till castingen. Men det går inte skicka av någon anledning, den vill inte skickas iväg. Så hur ska jag göra??? Tacksam för svar!! :)

Reply
saea

hej Kenza! kulle inte du kunna förklara i ett inlägg(eller till min mail) hur det går till på castingarna. Jag menar för oss andra som vill komma och söka i de andra städerna.
Jag är nämligen väldigt nervös och är rädd att göra bort mig, så skulle vara kul att veta vad som komma skall så att man kan förbereda sig lite mentalt haha… xx /saralinneea

Reply
Malin

Haha vänta va…. är han modell?….och har han spillt något på tröjan, eller ska den se ut sådär?

Reply
emelie

åhh kan inte du komma till en liten by som heter svedala här finns jätte många talanger snälla det skulle betyda allt ! <3 elr iaf så jag får träffa dig ! :) <3

Reply
Anna

Var där och kikade på er! Du är grymt söt i verkligheten också! Men det var riktigt najs att se att du är en vanlig person haha, vet inte men det känns nästan inte som att du finns men sen när man såg dig där så såg du normal ut! haha okej det lät knäppt :)

Reply
Lillyzen ♥

Ni var fantastiskt snygga! Det var jag med den gröna jackan precis vid godispåsen (var nära på att snatta en bit, hehe) som fotade er typ hela tiden. Förlåt, men jag ÄLSKAR dig Kenza. Helt grym är du. Vågade inte säga det när vi stod face-to-face bara. Haha kram! ♥

Reply
Linnéa

KreJsssII! Jag vet inte om jag gillar den där killen. Tycker han ser lite snobbig och bortskämd ut, haha. N O O F F E N S E ! Såklart ;)

Reply
besviken

Kul att någon tyckte det gick fort. För det gjorde inte vi med förseningar.. kändes väldigt divig.

Reply
Liza

Hej va snygg du är!
Skulle du inte kunna göra en till video blogg där du visar hur du lockar håret? Vet att du redan gjort det en gång men det ser inte likadant ut nu än vad det var förut :)

Reply
Terese

jag såg dig idag i malmö! du var jätte vacker! Fast det är du alltid! :D kram <3

Reply
Sara

Åh vad kul! Skulle egentligen vilja söka, men vågar inte. Är rädd att jag är lite för.. stor. Kanske. Men kan man söka via nätet fortfarande?

Reply
Nadja

Åh, det var jättekul att få träffa dig och ta en bild ihop med dig idag. Du ska veta att du är den vackraste varelsen på denna jord, ännu vackrare i verkligheten! Helt sjukt! :)

Reply
Hanna

Måste bara fråga, kan man vara med på Modelljakten om man redan är med i en modellagentur? SNÄLLA SVARA <3

Reply
karin

gud vad fin du är kenza! ville bara veta vad för sorts kläder och skor man ska ha med sig till castingen? kommer modellerna att få gå mycket?

Reply
Ditt fan

hur kan just ni 2 få leda detta?
Ingen av er är ju snygg ens?
Fattar inte det…..
Sen som en annan skrev, ta på dig ett linne nästa gång bara.

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Du är så himmla vacker. Har kolalt din blogg sen starten nästan och dött lite smått för varje bild på dig, äntligen fick jag tag på några fina med min iphone. Du var sjukt vacker idag på trianglen. Fick en massa vackra bilder på dig och Andreas, ha det bra puss hej ! :-)

Reply
Sameh

Önskar från hela mitt hjärta att jag kommer med på modelljakten men jag skäms.. men får se jag bor här i stockholm o får se om jag ger mig fast än jag vet att jag inte kommer göra det..
Bästa kenza love u

Reply
Carro

Hej kenza. Jätte kul det här med modelljakten. ser fram emot att få följa det!:)
Jag har länge undrat hur du fixar ditt hår så fint. och få vågorna sådär? Väääääääääääldigt tacksam för svar!!! Hade varit kuk med en videoblogg där du visr hur du gör. eller en förklaring. Tack på förhan! Kram

Reply
sabina

Hade exakt samma outfit på mig på ett bröllop i sommras, skor, klänning, hår.. skitsnyggt ;)

Reply
Anna

Jag var på castingen igår. De flesta kom men jeans och ett vanligt linne. Nästan alla hade högklackade skor. Kanske bra att veta :)

Reply
Norah

I adore ur blog and ur dress is awesomeeee i want it ??? please someone tell me the brand !!!!

Reply
Jey

I’m lovin this dress!! :)
Where did you buy it?
And btw ur looking so beautifull (as always :-) )

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*