• header

24e augusti 2011 – Modelljakten

God morgon bloggen! ♥

Jag var helt död efter den långa inspelningsdagen igår så direkt när jag kom hem till hotellrummet så la jag mig. Somnade på en gång! Nu håller jag på och packar, om en timme ska vi vidare till nästa stad i vår castingturné – Halmstad!

Gårdagen i Helsingborg gick väldigt bra. Jag hade sån vidrig mensvärk hela dagen men förutom det så gick det bra! En väldigt stressig dag dock med intervjuer hit och dit utöver tv-inspelningen, men dagen gick fort och alla var nöjda och glada när vi var klara.

Idag ska jag försöka hälsa lite mer på er läsare som är där och tittar på, både i Malmö och i Helsingborg har jag haft fullt upp och inte kunnat ta bilder med er (det är lite svårt när jag behövs framför kameran hela tiden eller för planering osv..) men efter inspelningarna har jag tagit massor med bilder med mina fina läsare. Jag ska försöka smita ifrån lite då och då idag och ta bilder med er. :)

Nej hörrni nu har jag bråttom. Måste packa klart här och stryka byxdressen jag ska ha på mig idag. Sminka mig får jag göra i bilen.. Vi ses i Halmstad!!! :D

69 Comments

Claudia

mensvärk? sa inte du förut att du tog ppiller och inte haft mens på flera år? har du slutat ta? ska du och aleks skaffa barn? :O :D

Reply
moll

brukar inte vara sån som hypar över bloggar, men jag var faktiskt på väla igår och såg dig och betedde mig som en 12-åring. antar att det borde säga någonting om dig jämfört med andra svenska bloggare. keep the good work up!

Reply
Sara

Hahaha herregud vilka roliga kommentarer du får! :D Nästan lika kul att läsa som dina inlägg ju. Verkar roligt med modelljakten och allt, skulle nog ha sökt om jag inte hade så mycket att göra hela tiden. Får väl bli nästa år kanske :) Kram

Reply
isabelle

Du ser ut som en typisk katalogmodell. Tyvärr inte en modell som man skulle kunna se på exempelvis stora visningar i paris, milano osv. De två som sitter på varsin sida om dig ser mer potentiella ut.

Reply
Lola

Hej, i´m from Germany and i love your blog♥
I have a question: How you make your hair so pretty, i have often tried?

Reply
amanda

Välkommen till Halmstad!! :)
Redan sett dig idag på väg hem ifrån skolan, riktigt snygg dress du har på dig. :D

Reply
Hanna

Om jag hade vart 10 cm längre hade jag sökt!! Så tråkigt att man måste vara över en viss längd för att vara modell…

Reply
A L M A S F O T O ♥

åh, längtar verkligen tills när första avsnittet visas! ska bli riktigt kul att se :)

Reply
Malte

Jag måste bara få ur mig detta, men vad var det för fusk som hände under gårkvällen? Hur rätt är det att tjejen som vann var syster till Malin Ljungberg i juryn? Och vafan, det var väl rätt uppenbart för varenda kotte att det var förutbestämt eller vad det nu var, hon kom ju och blev inte ens glad när hon vann eller gick vidare till utmaningen, regissören fick ju till och med tvinga henne till att hoppa och skrika “jag vann!!!”? Kenza, vad är detta för stil? Fusk är väl ändå inte rätt? Inte för att jag hade tvivlat på Helena Ljungbergs chanser om hennes syrra inte hade suttit i juryn, hon hade säkert minst kommit vidare till utmaningen ändå, men det är ju ändå inte helt rätt att ens syrra eller släkting eller vad det nu är, sitter i juryn? Riktigt dålig stil, speciellt att lura de andra tjejerna som deltog. Usch!
Vet dock att det antagligen inte är du som har ansvaret för detta, men ändå.

Reply
Malte

Tillägg; jag skulle gärna vilja ha ett svar och en förklaring samt lösning på detta, annars har jag fått råd att tom överväga att tipsa diverse kvällstidningar för såhär ska det väl inte gå till – är vinnarna redan förutbestämda och varför favoriseras tjejer och får tävla på heelt andra villkor än de andra!? Egentligen inget jag bryr mig om eller vinner på på något sätt, men speciellt sjyst kan ni väl hålla med om att det inte var…

Reply
Daniela:)

Heej, asså skulle inte kunna förklara lite vad som händer på castingarna, asså hur man ska göra oh så,asså aa.. funderar på att gå men vet inte om jag vågar ;$ skulle vara sjukt nice om du berättade lite, puss!

Reply
[email protected]

Hej, kan någon som har varit på någon casting berätta lite hur det går till? är lite sugen på att gå dit, men vet inte om jag vågar söka.Så hade varit lite skönt att veta på ett ungefär hur det funkar :)

Ni kan svara på min blogg mygoshbehave.devote.se

Reply
Rebecka Vitesson

Haha åh vad roligt att jag hamnade på bild på din blogg! Jag i det vita linnet med halsband, tighta byxor och uppsat hår långt fram i kön haha. :)

Reply
Annah

Till ‘Claudia’: Aven om man tar p-piller och inte har mens sa betyder inte det att man slipper varken, tyvarr! Sa var det iaf for mig. :)

Reply
Jessica

Hejsan. Jag tänkte komma på castingen i Sthlm den 9 september men jag kan inte hitta någonstans hur man ska komma. Alltså, ska man vara sminkad/osminkad? Ha med sig bilder? Ha klackskor/sin egen stil? osv.. Skulle vara bra att veta! Tacksam för svar :)

Reply
Majs

Hej. Kan du inte skriva lite mer om Andreas? Ni jobbar ju ändå ihop, och du skriver typ aldrig om honom.

Reply
Sandra

Vill bara säga att jag och min tjejkompis såg dig när du gick ut från toaletten vid restaurangtorget på Väla, och det första vi sa till varandra efter att du gått förbi var “gud så snygg hon är i verkligheten”! Inte ofta människor är vackrare i verkligheten än på bild men det är du Kenza! Vi blev helt paffa när vi såg dig så vi vågade inte säga något :). Vet inte om du kommer ihåg men jag hade en färgad lila klänning på mig samt brunt hår :).

You rock Kenza!

Reply
Julia

Synd att man var i Hbg dådå, när du hade så mycket annat :(

Ville så gärna träffa dig!! Det var i alla fall jätte kul att bara SE dig, det kändes helt overkligt, att du var där, i samma lokal! För man är så van vid att bara läsa din blogg. Så vacker.. helt sjukt! :)

Reply
Felicia

Malin Ljungberg hoppade ur juryn innan dem dömde Helena. När Helena kom dit visste hon inte ens att hon skulle vara med i tävlingen. Antar att man blir ganska chockad då..
Bara så du vet. Kenza kan säkert svara på detta eftersom hon verkligen var där och vet hur det gick till.

Reply
Elin

Har för mig att Kenza åt några minipiller förut som gjorde att hon inte hade mens,eller att hon hade någon cysta eller så, men att hon har bytt till andra nu..? så det är väl därför säkert.

Reply
Sandra

Lite kul att se vilka som ansöker i kön. Den där tjejen med vitt linne och något svart runt halsen som hänger ner kommer med. Hon ser ut att ha DET.

Reply
ebba (:

:(
ååhh, kkeennnzaaa!! Jag är ditt största fan & jag ångrar att jag åkte hem från Göteborg(var egnetligen tvugen)
jag som var i Göteborg för en vecka sen & var inne i Nordstan & Universeum. kan inte du lägga upp ett inlägg med min blogg, skulle bli as glad! Puss & Kram :)
(LOVE YOUR BLOG!)

Reply
angelica

Hej!
Först och främst måste jag säga att du verkligen är hur underbar som helst, en riktig inspiration till allt ifrån shopping, träning, resor, ja allt! Du är verkligen bästbästbäst, så galet vacker också!

Längtar jättemycke tills modelljakten har premiär på tvn, så snälla snälla kan du skriva igen när det går igång, vilken tid och vilken kanal? vore verkligen uppskatta de!

Reply
Kristina Brorsson

Nej, jag missade det :/ kommer ni att ha det i närheten av Helsingborg eller iaf i Skåne så att jag kan komma då istället ? (:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*