• header

Godnatt Göteborg

Framme i Göteborg! Somnade i bilen påväg hit, frös som fan så när jag kom upp till mitt nya fina hotellrum la jag mig i ett varmt bad. Börjar bli förkyld känner jag så nu ska jag se till att få lite sömn. Imorgonbitti gästar vi en radiokanal innan vi sätter igång med tv-inspelningarna. Godnatt, sov sött!

44 Comments

bella

Hej!

Snälla kan inte du lägga upp en bild på din sko samling? Det skulle vara väldigt roligt att se!! KRAM

Reply
Hanna

Kollade igenom dina kommentarer lite snabbt o hittade många där det stod att du verkade sur och inte alls tillmötesgående när du träffade dina fans o att de blev jättebesvikna. Hallå? Kan inte du vakna upp och inse att det här är ditt jobb? Om du inte gillar att bli fotad hela tiden (som du skrev i ett tidigare inlägg, att det var obehagligt osv) varför väljer du då att driva en av Sveriges största bloggar? Det kommer ju liksom med hela paketet? Du tjänar multisummor på att slänga upp bilder på din shopping, din snubbe o alla dina utlandsresor och folk vallfärdar till din blogg för att du är snygg och driven o allt det där. DET ÄR PÅ GRUND AV DOM DU KAN GÖRA ALLT DU GÖR, shoppa alla dina tusentals skor o vara utomlands typ 300 dagar om året m.m. Liksom, hur kan du klanka ner på dina fans när det är dom som fått dig dit du är idag? Det går liksom inte att gå runt o ha dåliga dagar när du spelar in olika program o shower osv o fans vill ta kontakt me dig. Om du känner så starkt att fansen är jobbiga som kontaktar dig hela tiden så lägg ner din blogg o skaffa dig ett riktigt jobb. Kanske ett privat jobb där du slipper alla dina “påträngande” fans? Nej nu ska iaf jag sluta bidra till din månadslön. Och nej, jag är varken bitter eller avundsjuk. Jag tycker det är grymt bra jobbat att du lyckats ta dig dit du är idag men du glömmer ju den viktigaste delen, vad är du utan dina läsare? Jag tycker bara att du ska behandla dem med mer respekt och vara mer tacksam.

Reply
Denise

Söt du va på den här bilden… ska ha den på min skärm ett tag framöver nu… för känner mig lite så som du ser ut, men det handlar inte om en förkyllning, det kärleken som tar kål på mig :(
Ta hand om dig Kenza..

Reply
johanna

Behöver man vara smal för att ha en chans eller ens få vara med i modelljakten? Kan man fortfarande söka via nätet?

Reply
Louise

Himla tråkigt att man måste vara 172 för och söka till modelljakten :(
Är 14 och tänkte söka men jag har ju inte växt klart än och är bara 160…

Reply
BitterFittan

Åhh, GÖTÄÄBORRG!!! Älskar den staden!
Önskar jag fick sova, men jag måste jobba hela natten *gäsp*
…eller jobba vaffan, jag surfar ju mest..!! ;D

Reply
Emma

Godmorgon kenza! Ska kila iväg till skolan om två timmar, slutar tidigt idag så ska sedan åka in till nordstan och heja! Även om jag och mina vänner är förkorta så ska vi alla in för att se hur det går:) ha en fin morgon så hoppas jag att vi ses i eftermiddag!

Reply
Michelle

Hej Kenza, jag undrar en sak…
Vem är det som tar dagens outfit o så på dig ?
Tack i förväg !
puss, du äger! <3

Reply
Linnéa

Nu är du verkligen “on the road” och det märks i bloggen! Det är jätteskoj att du får göra detta men det ska bli skönt när det är över :P

Reply
liisa

Kenza, det är inte bra att bada om man känner att man är påväg att bli sjuk, då sprids bakterierna i kroppen och de gottar sig rejält när du blir varm. Såg att du hade blivit sämre och det kan bero på det, så tänk på det till nästa gång! puss puss & kram, hoppas du blir bättre snart och lycka till med allt arbete i modelljakten!! <3

Reply
emily

Du som var så pepp och så är du så grinig och inte vill att man ska “köra upp kameror i ansiktet på dig” BESTÄM DIG. Får man fota eller INTE?! Du får fansen att känna sig i vägen. Usch vad din personlighet är falsk. FALSK FALSK FALSK.

Reply
Emma

Håller med Hanna!
(Hon som skrev: Kollade igenom dina kommentarer lite snabbt o hittade många där det stod att du verkade sur och inte alls tillmötesgående när du träffade dina fans o att de blev jättebesvikna. Hallå? Kan inte du vakna upp och inse att det här är ditt jobb? Om du inte gillar att bli fotad hela tiden (som du skrev i ett tidigare inlägg, att det var obehagligt osv) varför väljer du då att driva en av Sveriges största bloggar? Det kommer ju liksom med hela paketet? Du tjänar multisummor på att slänga upp bilder på din shopping, din snubbe o alla dina utlandsresor och folk vallfärdar till din blogg för att du är snygg och driven o allt det där. DET ÄR PÅ GRUND AV DOM DU KAN GÖRA ALLT DU GÖR, shoppa alla dina tusentals skor o vara utomlands typ 300 dagar om året m.m. Liksom, hur kan du klanka ner på dina fans när det är dom som fått dig dit du är idag? Det går liksom inte att gå runt o ha dåliga dagar när du spelar in olika program o shower osv o fans vill ta kontakt me dig. Om du känner så starkt att fansen är jobbiga som kontaktar dig hela tiden så lägg ner din blogg o skaffa dig ett riktigt jobb. Kanske ett privat jobb där du slipper alla dina ”påträngande” fans? Nej nu ska iaf jag sluta bidra till din månadslön. Och nej, jag är varken bitter eller avundsjuk. Jag tycker det är grymt bra jobbat att du lyckats ta dig dit du är idag men du glömmer ju den viktigaste delen, vad är du utan dina läsare? Jag tycker bara att du ska behandla dem med mer respekt och vara mer tacksam.
2011-08-24 @ 23:47:48)

Om fallet är så att du är dryg mot dina fans så är det faktiskt förjävligt. Alla andra kändisar är tacksamma mot sina fans för det är tack vara sina fans som de faktiskt kommit någonvart. Att man sen har en dålig dag och inte orkar just då – fine.. Men när man ser att det börjar ploppa in en massa om att du verkar vara sur och inte tillmötesgående känns det otroligt löjligt. Gillar du inte uppmärksamheten så skit i att blogga då. Så enkelt är det.

Reply
lovisa

läste igenom dina kommentarer och blir så arg på dom två allra längsta negativa kommentarerna. Alla har dåliga dagar och du kanske inte var på humör för massa bilder och så. Eller så var du det men hade inte tid i och med allt jobb med modelljakten. respekt?
Och att de säger att du kan sluta blogga isåfall tycker jag är löjligt. Jag tycker de kan sluta att läsa din blogg om de nu har så mycket emot att du inte har tid för fans hela jävla tiden (ursäkta ordval,haha)

Men det var inte alls det här jag skulle fråga från början utan min fråga är, skulle inte du vara med på Chic galan? Jag kanske har missat något, men svara gärna :)
KRAM

Reply
Johanna

Jag har aldrig tänkt på det innan men oj vad du är lik miley cyrus!! Iaf på den här bilden :o hehe :]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*