• header

25e augusti 2011 – Modelljakten

God morgon allihopa!

Sjuk tjej här. Fan alltså! Mår inte bra alls. Jag har köpt ipren och nässpray nu så jag hoppas att det hjälper mig klara av dagen. Imorse klev jag upp vid sju och klockan åtta gästade jag & Andreas radiostationen Mix Megapol här i Göteborg. Jag kunde knappt prata för att jag var så hes och jag verkligen kämpade för att inte hosta i mikrofonen, haha.. Men det gick väl bra iallafall!

Nu är jag tillbaka på hotellrummet för att göra mig i ordning. Om en timme börjar dagens inspelningar! Vi har massor att filma innan castingen i Nordstan kl 15.

PS. Det blir mycket väntan och sånt på castingarna så att ni vet, det är för att vi gör ett tv-program och då är det massor som ska filmas, man måste ta klippbilder osv. Det är därför vi flera gånger gör om EXAKT samma sak för att kameramannen ska filma samma scen i olika vinklar. På tv tror man att vi har 5 olika kameror som filmar olika saker samtidigt, medan vi egentligen bara har en. T.ex. att han filmar mig nära när jag låtsas sitta och kolla på tjejerna som går på catwalken, nickar, ler och låtsas anteckna något trots att det inte alls är någon som går haha.. Det ser konstigt och lite fejkat ut när man är där, men det är så det går till när man gör tv och det är därför allt tar sån tid! 2 långa inspelningsdagar blir liksom ett avsnitt på 25 minuter typ….hehe. :)

Jag och Andreas igår i Halmstad!

83 Comments

Johanna

Vill du kanske bemöta kritiken om att du inte är pratglad på castingen? Såg att några tjejer hade skrivit om det. Jag tycker inte att det är så konstigt, man är liksom mitt uppe i en inspelning och kanske är stressad, lite nervös. Och så känner man sig sjuk också?!

Hoppas du kryar på dig snart, kram

Reply
Cilla

Hur kommer det sig att du är sjuk precis hela tiden? Du har ju precis varit ledig i typ 3 månader nu, så stress kan man åtminstone inte skylla på…

Reply
Elin

Fantastisk byxdress! Fast sen är du ju snygg i precis allt din jäkel. Skulle du ta på dig en soppåse skulle jag antagligen också vilja ha en soppåse :)

Reply
tova rikardsson

hej, älskar din blogg du är så fin! men ibland orkar man inte läsa dina texter.. det blir rätt mycket faktiskt, mitt tips till dig är att korta ner texterna och/eller skriva lite med mer glädje, (vilket du kanske redan gör menmen..) för det blir då lite roligare, om du tar med lite roliga saker/texter och sådant, men som sagt, älskar din blogg kenza! men kan inte du göra ett videoilnägg ?skulle vara kul det med :) <3<3

Reply
amanda

vill tipsa om en tävling på miixx.se
där kan man vinna varor för 600:- hos uffessakerochting.se
kolla in där och va med och tävla. –Amanda–

Reply
Artemilia

När kommer en modelljakt för alla kroppstyper? När kommer idealkroppen att se annorlunda ut? Jag vill prova på att jobba som modell!

Reply
Ninni

Tycker det är så ironiskt att folk överhuvudtaget orkar klaga på saker som att du tycker det är (obehagligt) med tusentals kameror i ansiktet? Det är väl självklart det är obehagligt, tänk er själva att vara iakttagen minsta lilla steg man tar. Hade ni varit i samma situation så hade ni garanterat inte varit så stora i käften. Och snälla sluta ta credit för att hon är där hon är idag, det är inte eran förtjänst! Hade inte Kenza varit den genuina och smarta människa hon är så hade hon inte varit där hon är idag, men det är hon! Så sluta grina över allting och försök vara lite glada! Kenza for president!!

Reply
JAAAAAAAAAAAAAAAg

men snälla, klä upp dig lite iaf.
Och ta ur den där slickade toffsen. Du passar inte i det.

Reply
Jennifer

Hoppas du mår bättre snart och jag längtar verkligen till modelljakten börjar :)

Reply
....

Heej jag ansökte till modelljakten o ja skrev att ja va 170, har jag en chans att komma med eller äe de bara dom som äe 173? :)

Reply
Jennifer

hej, följer din blogg. jag bara undrade, var du i mölnlycke idag? när du var i göteborg. För jag är härifrån och tyckte jag såg dig, men visste inte om det var du? :D

Reply
Shara

Fin du är på bilden. Du är alltid fin iofs.
Haha ser att du tagit av dina skor när du tar bild på Andreas ;)

Reply
Veronica

komigen kenza! du är cool och jag diggar dig men du borde skaffa lite edge, utmana lite mer, inspirera tjejer till att våga vara sig själva och inte bara snygga, välklädda och “lite sådär småtokiga” som tjejer ska vara idag.
du har världens möjlighet till att inspirera så många till så mycket, ta den! make a change!

Reply
Linnéa

Stackarn, känns som du ofta är förkyld och så :( Kanske är för att du röker, då blir man ju sjuk väldigt lätt :P

Reply
lisa

Varföör valde du inte hayat hon var så mycket bättre.
Hon liknar dig f1 mkt btw.

Reply
Tess

HALLÅ NÄR BÖRJAR DET PÅ TV? FÅR INTE MISSA!!!!!! MÅSTE VETA :) för det är väl inte direktsänning? du är bäst!

Reply
Felicia

Haha gillar att dina skor ligger i en hög vid dörren, ;) du är vacker, grym och naturlig! Keep up the good work! :D

Reply
Denise

Du var så fin idag synd att ja inte fick ett kort med dig ( göteborg ) hoppas du kommer igen till göteborg skulle gärna vilja ha ett kort med dig

Reply
Linnéa

Kommer Modelljakten visas på tv i höst? Jag har hört nånstans att det kommer vara web-tv nämligen..

Reply
Sonja

Hur gammal är Andreas ? Grymt snygga, ni båda! <3 Krya på dig, du är min absoluta förebild, kolla bara på min blogg, har en inlägg om dagen om dig typ ;) oj låter typ kär..! hahaha!

Reply
Sandra

Hur lång blir du när du har klackskor? =) Undrat det länge, skulle vara tacksam för svar! Så snygg!

Reply
Malin

Jag tycker de e coolt att du vart i h-stad bor bara 40 min dör ifrån ju :D du är typ bäst <3 älskar din blogg o klädstil o typ allt :D kram
Malin

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*