• header

GÖTEBORG/NORDSTAN

Nu kör vi Nordstan!! Trots att jag är sjuk är jag så peppad. Jag har haft träffat mina läsare här 2 gånger innan på event, och de är så himla goa! :)


Jag med två söta tjajor i Halmstad igår

40 Comments

Johanna

Haha, varför har du handen mellan benen på båda bilderna? Ser lite kul ut :D

Reply
cecilia

Det känns så osäkert att anmäla sig till modelljakten på internet och att du kanske missar att läsa ens anmälan osv.. jag vill bara veta att det funkar på samma sätt om man hade träffat dig i verkligheten! Och hur lång tid har man på sig? :)
Vill verkligen att du svarar på denna kommentaren, du kan maila också, för jag måste veta! :D

Reply
Alba

Vf har du händerna bakom ryggen? =D Å är du så lång eller har du jätte höga high heals? <3
Kram från ditt fan <3

Reply
Freja

Hej! Jag måste bara fråga, på bilderna böjer du på dig fast du är ändå mycket längre än dom två andra tjejerna. Är det du som är lång eller dom som är korta? :)

Reply
Malin

Fråga Kenza! Uppskattar svar ;)
Använder du någon slags vax i håret när du sätter upp din strama hästsvans? Den ser verkligen ut att sitta på plats – good job! Riktigt snygg.

Reply
Melinda med fotoblogg

Jag måste bara säga Kenza att jag tycker du är så grymt vacker! :) Och du har världens bästa blogg med kläder som jag skulle döda för.. eller alltså inte bokstavligen :)

Reply
Elvira

älskar verkligen din blogg!
men jag har en fråga, kan inte du göra en kategori som heter ”modelljakten” där du bara lägga in bilder och inlägg som handlar om programet och allt som händer. Skulle vara så jäkla roligt! :)
kram <3

Reply
Kajsa

Hej! Jag tog bild med dig idag (i Göteborg) och undrar om man kan skicka den till någon mejl så att du kan få bilden och kanske lägga ut den på din blogg? jätte tacksam för svar!
din blogg äger!!!!

Reply
Elsa

Göteborg är bäst! kul att du är här…Andreas bor ju redan här. Älskar Göteborg. Det säger jag iofs för att jag bor där OCH FÖR ATT VI INTE PRATAR STOCKHOLMSKA

Reply
fonkusungnoen

Hej kenza , har en fråga om modelljakt. Alltså kan man få komma fram och ta bilder med dig och få fotografer ? Alltså jag är galen i dig, du är min absolut bästa idol!

Reply
Anine

Man märker verkligen att du försöker vara “gulligare” nu för att du har fått så mycket kritik om att du har varit otrevlig, sett ointresserad ut, suckat, klagat på kameror i ansiktet osv. Det är ju fint att du försöker vara gullig nu, men jag tycker att det blir så himla genomskynligt. /Ett före detta fan

Reply
Anna

Du är verkligen sjuk heelaa tiden. kanske dags att kolla upp om ditt immunförsvar fungerar som det ska? Alternativt sluta gnälla om det.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*