• header

Andreas och jag

Sista tagningen igår i Göteborg

Jag är så himla glad över att jag har Andreas vid min sida i Modelljakten! Förutom att han är så otroligt duktig på sitt jobb så har vi ju så jäkla roligt ihop, och han är alltid där och peppar och skrattar åt mina tråkiga skämt, haha. Vi har haft så kul den här veckan! Andreas är världens gulligaste och klär sig sjukt snyggt. Om jag hade varit några år yngre hade jag nog haft en liten crush på honom, men nu ser jag mest honom som en lillebror som jag är så stolt över haha. :)

109 Comments

Stina-Lee

Om vi glömmer din kära man för en liten stund måste jag säga att ni jäkligt snygga ihop du och Andreas, haha ;-)Lika är ni också! Samma färger och fylliga läppar. Ska bli sjukt kul att se er “live” sedan när programmet sätter igång!

Kenzas svar: Haha ja om han hade sett liiiite mer utländsk ut hade vi varit lite lika! Kul att höra från dig Stina, hoppas allt är bra med lilla familjen! :) Kram

Reply
sääääääääändi

vad tycker du om att romeo vill typ ha dig som kompis o vill träffa dig o allt? :D aaaaaaas gulligt tycker jag, älskar dig!!!!!! :D

Reply
Jannica

Snälla du! Fråga var han köpt sina Converse! Har letat efter såna aaaslänge..

Reply
Nina

Hur kan du säga något som att “Andreas är världens gulligaste och klär sig sjukt snyggt. Om jag hade varit några år yngre hade jag nog haft en liten crush på honom, men nu ser jag mest honom som en lillebror som jag är så stolt över haha.” helt som att det inte är någonting alls? Jag tänker på din pojkvän.. Jag personligen hade blivit lite sårad där faktiskt. Du borde visa att det är DIN pojkvän som är världens gulligaste och att du inte hade valt någon framför honom! Hur hade du känt om Aleks hade haft en blogg och han hade skrivit t.ex. Sara är världens gulligaste och klär sig så sjukt snyggt. Om jag hade varit några år yngre hade jag nog haft en liten crush på henne hehe. Jag känner ju inte er men jag tror de flesta i ett förhållande hade blivit lite sårade där..

Kenzas svar: Min pojkvän vet om att han är allt för mig. Det är ingenting jag behöver skriva i min blogg. Och vårt förhållande är absolut ingenting ni behöver lägga er i. Kramis!

Reply
bella

Fin bild och fin klänning!! Var är den ifrån? :)

Kenzas svar: Från chicy.se!

Reply
Julia

hej hej kenza! jag ville bara säga att jag köpte din kenza3 jacka i svart och den är sååå snygg! tack för att du designat världens snyggaste skinnjacka! :D kram!

Reply
mikeael

Ni är så söta ihop du kenza vadå några år yngre du har chansen nu kolla hur söt,jag såg dig igår och du är sjukt vacker ;)

Reply
Rebecca

Det C:et du har tatuerat in, som står för din mamma. Vad har du för stil på de? Vilket typsnitt alltså :) Tacksam för svar! :D

Reply
lilly

som en lillebror huh? det var det selena gomez sa om justin bieber också… (hahahaha dör!..)

Reply
Maddo

Jag håller med dig om att han är riktigt snygg! Men hur gammal (ung) är killen?
Hoppas du blir frisk till måndag.

Reply
ida

blir inte din pojkvän lite svartsjuk ens?hade min blivit!
vilket kul äventyr du har fått ge dig ut på!
och bara så du vet du ser jäkligt bra ut!
kram

Reply
Vioelin

Jag är också lite krasslig idag..

Men är man inbjuden på en “Fuck-off-fest” så kan man ju inte sitta hemma.. Ska ta det lugnt iallafall.

Vill ju bli frisk till jag åker till japan!

Reply
Anna

Naww! Det är så himla roligt att det går så bra för honom, har följt hans blogg långt innan han hamnade på kanal5 :)

Och han är 18 för de som undrar :)

Reply
Jessica

Vad gulligt :) Du ser rätt seriös ut på bilden din lilla fjolla ;D Men jag har sett bilder du ler och du är så söt ^^

Starkt att gå igenom de städerna dunderförskyld,
jag är också förskyld och sitter här och suckar och klagar om vartannat men det hjälper dock inte. :P

Stor kram!

Reply
maryam

Kenza we love you <3 and you are the best fuck the rest
Du är så underbar :)

Reply
Terese

åå vad gulligt sagt! haha ja ni är jätte gulliga tillsammans! fast en gullig lillebror är vell inte fel? ;)

Reply
Ella

Hej kenza! Jag älskar din blogg och läser den varje dag ;)

undar bara när du kommer till Örebro? Kram!

Reply
ajna

andreas är helt perfekt, du också iförsig men gaaah vad han är snygg! haha:) började skaka jäättemycket (fånigt jag vet) när jag skulle ta en bild med honom i Malmö :)

Reply
mersiha

Men han ser ju inte så jäkla svensk ut endå om man ska tänka så. Inte en sån där typsisk svensk kille, tänkte på ditt svar till stina. Snygga är ni iallafall :)

Reply
Nina

Svar till L – för att hon inte är någon jävla blatte.

Kenza, skit i alla fjollor som tror att dom vet något om ditt förhållande. Dom har inget liv. Kram och lycka till mer Modelljakten! Nina

Reply
Linda S

Alltid lika snygg, vackert utseende! beauty :)hoppas vi ses i Jönköping! Kram

Reply
linn

haha man skulle faktiskt kunna tro att ni var syskon! :) sjukt fina är ni båda två och jag ser sjukt mycket fram i mot när programmet börjar :D kram!

Reply
Olivia från Göteborg

Asså vet du vilken jävla bra du har det?! Du får vara med Andreas wijk, förstår du hur jävla nice det är eller??!! Asså seriöst han är den snyggaste o mest gulligaste killen jag har varit med om men jag har fortfarande inte träffat honom och du kommer göra det i 3 veckor! Snälla gör så jag får träffa er 2 asså guuuuuuuud!!!!!!!!!!!!!

Reply
Fatima

Du är så otroligt vacker Kenza!! Ni är lite lika också faktiskt :) Precis som många andra har sagt, jävlar vilka snygga programledare!!

Reply
Beatrice

hej kenza jag såg någon gång i vintras att du denna höst skulle släppa en röd skinjacka, jag älskade den jackan vart kan jag få tag på den? kramisar i från be :)

Reply
Sofia

Är det inte Jennie Benjaminsson, tvåan i Sveriges Mästerkock, som sitter i bakgrunden?

Reply
Lollo

Hur lång är du och hur lång är andreas? Shit, antingen är du as kort eller han as lång eftersom ni är jämnlånga när du har värsta heelsen!
Måste bara tillägga att andreas är sjukt snygg :)

Reply
Clara

du är så otroligt vacker kenza, och det har du nog hör flera tusentals gånger i ditt liv. Haha…men din pojkvän verkar vara den bästa, men du och andreas hade passat så sjukt bra ihop! spela roll om han är yngre än du, min kompis mamma är 12 ÅR äldre än hennes pappa, ni hade blivit SVERIGES sötaste/snyggaste/vackraste par, haha vilka jävla barn det hade blivit!

Ha det underbart, och hoppas du får en GRYM vecka!!!

Hälsa andreas att han är grymt snygg!!

Reply
heje

haha, jag förstår inte hur alla kan gå runt och kommentera kenzas skönhet , när det ända hon blir snygg av är kläderna och huden hon visar?
hon tjänar ju fan mer än vad ni gör på fyra månader, klart man har råd att ta hand om sig själv då.
jag och mina fem vänner satt och diskuterade detta & vi alla höll med om att en make up artist, cash, snygga kläder och en bra kamera kan göra alla vackra.

Reply
Mikki

Jag tycker det är ganska kul att du, tjejen vad jag vet äger flest skor i hela Sverige (dessutom dom snyggaste!), har på sig samma skor både i Göteborg, Helsingborg och Malmö:)

Reply
alice

wow såg precis att du svarar på komentarer :O
snälla svara på min! skulle betyda så mycket!

DU ÄR SÅ VACKER!!!!!!!

Reply
L

Jo de är hon. utlänsk = blatte. iaf halv.
och de där är inte okej mot sin pojkvän sen vet jag inte vad dom har för märkligt förhållande.. hmm

Reply
Alice

Haha fick själv tänka efter hur gammal/ung du är, du får dig själv att framstå som 30 när du skriver så.. Trots allt är du bara 2 år äldre än Andreas! ;)

Han verkar go, tror säkert att ni har kul tillsammans. Ska bli spännande att se er i tv!

Kram

Reply
Nina

OMG, Ni är sååå snygga tillsammans!!<33 Längtar asmycket
till programmet<333

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*