• header

Godnatt!

Har haft en mysig kväll med tjejerna och nu har jag och Mani krypit ner i sängen. Jag önskar att jag kunde ta med mig Mani på inspelningarna men det går inte eftersom att vi reser runt, bor på hotell & spelar in i gallerior största delen av dagarna. Det blir jättetråkigt för honom att bara sitta där då… Men han har det toppen hemma hos min familj och nu har jag ju honom över helgen eftersom att jag är hemma.

Vi får passa på och gosa mycket för sedan blir det två långa veckor utan varandra. Blir ledsen bara jag tänker på det men det lär gå snabbt, och vi får försöka ha så kul som möjligt nu i helgen (haha, det låter som att jag pratar om en vän typ, så pratar jag om min hund… what can i say, hunden är ju människans bästa vän) Imorgon ska vi ut och gå runt Djurgården med Tyra, det är det bästa han vet! :)

Godnatt! ♥

50 Comments

Nikki Lindberg

Hej, jag är ny i blogg världen och har precis startat min blogg med fotografi som inrikting. Har inte alls kommit långt och vill bara ha lite resopns! Förensten längtar jag så otroligt mycket till modelljakten!

Reply
olivia

faaan vad söt huund, noshi poshi!!
HAHAHA, du e bäääst Kenza!
Kom till Skövde vetja!
pusssssss

Reply
ella

om man nu inte är 172cm , är det hopplöst då att ens delta i tävlingen ? skulle uppskatta ett svar :) btw din blogg är så sjukt bra och intressant!

Reply
Kricke

Först mellan dina feta läppar och sen hårt upp i analen. Bra att du dumpade din svettiga blattepojkvän, han hade för liten snopp (som en sparris)

Reply
Emma

härligt :) jag har bara en fråga, hur lärde du och Tyra känna varandra? Var ni vänner innan ni började blogga eller var det genom bloggandet som ni blev vänner? :) har faktiskt undrat detta i flera år men aldrig kommit fram till nåt :) kram!

Reply
mathilda:D:D

hej .. har baa en fråga jag ska köpa en hund och vill ha en långhåig chihuahua precis som du . men är mani enrasig chihuahua eller är hon en blandning mellan papillion ?

ÄLSKAR DIN BLOGG !!!!

Reply
Malin

Vilken himla söt vovve du har!
Jag har en liten fråga! Är det jobbigt att vara offentlig person? Alltså jag menar försöka le hela tiden och vara på topp jämt bland folk? Och sådant, det måste vara ganska påfrestande, eller?

Reply
Ines

Mani är super söt! Kenza, jag vill bara säga att jag verkligen gillar din blogg. Hoppas du har det bra! :) ♥

Reply
Henna

Hallå kenza lägg upp vinnarbidragets kläder för nellytävlingen så att vi andra får se dem!! Vi var ju jättemånga som tävlade, klart vi vill se hur vinnaroutfitten såg ut..

Reply
Jules

Kenza! Snälla vill du hjälpa två unga drivande tjejer med deras projekt för att stödja unga cancerdrabbade i Sverige, genom att gå in här http://www.ungcancershop.se/ och köpa någon av deras produkter hjälper du till att stödja en väldigt god sak och även att sprida ordet vidare till alla dina läsare.
Tack=)

Reply
valp

Hej. tänkte bara fråga när du lärde mani o va själv och hur du gjorde då?:) Hoppas på svar:)

Reply
Maja

Vad jobbigt att vara borta från sin lilla hund i flera veckor. Under sommaren var jag borta från min lilla Valle i lver en månad! Nu när jag tänker tillbaka på det så förstår jag inte hur jag klarade av det!
Kram! <3

Reply
Mathilda

Han är såååå söt!! Kan du svara i ett ‘Svar på tal’ vilken färg Mani har? Alltså vad hans pälsfärg heter för att den är så fin.

Reply
Nina

åå Sötaste hunden! han ser verkligen helt bedårande ut:) förstår att du saknar din lilla vän när du är borta! tack för bra blogg <3

Reply
Joss

Tjena, kan man söka till modelljakten även om man är 169? Är extremt sugen men stoppas av lägndgränsen:(
Jättehärligt program och så annars!:D

Reply
David

KOLLA GÄRNA IN BLOGGEN SOM EN KILLE DRIVER FRÅN SKÅNE! SKALL BLI BÄTTRE MED UPPDATERANDET OCH DESIGNEN SÅKLART. GÅ IN OCH KOMMENTERA OCH LÄS SÅ DET KNAKAR OCH SÅ ATT HJÄRNAN SPRICKER HAHA! Gud vad ni e söta!:) Puss och Kram på er:D:D

Reply
Anna

Jag förstår dig precis! Var utan min hund Amigo i tre veckor förra sommaren, det var jättejobbigt!

Reply
Elin

Är förståeligt, är precis samma sak med min hund. Var i Turkiet i två veckor med mamma och sen direkt på kryssning i 5 dagar, så var borta sammanlagt 20 dagar. Då förstår du nog hur mycket vi saknade våran lilla bäbis, fast vi vet att hon hade det bra med mina syskon, men ändå!

Reply
charlotte

A men ett husdjur som en hund eller katt är ju ens vän, ibland en av de bästa! Jag saknar alltid mina två katter när jag är borta, de är som ens bebisar ju.

Reply
Denise

Wtf? Folk är nog väldigt blinda, hon skriver ju om sin pojkvän hela tiden! Hon skrev ju bara för någon dag sen att han skulle iväg nu när hon skulle hem och att hon var lite nere för det…
Hahahah, krickes kommentar, så sjuk…

Reply
Lotta

Så himla fint att läsa hur mycket han betyder & hur mkt du bryr dig om honom, lilla Mani alltså.. tycker det är himla fint att läsa det!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*