• header

Hänga med vännerna

Snart kommer mina vänner hit! Mika, Nadia, Dilay & Humlan. Mika som bor nära min mami har även med sig vovven, åh vad jag har saknat dem allihop!! Vi ska bara ha myskväll och Humlan ska klippa några av oss. Vår personliga frisör, hehe..

Jag ska iväg och handla snart, vi ska som sagt ha myskväll.. Laga middag och så. En av dem frågade om vi inte skulle ut och festa och jag ville dö av bara tanken, haha. Jag är ju inte bara slut i huvud och kropp efter den galna veckan utan även sjuk… Så jag vill bara mysa i min Ziperall och äta massa gott. :)

En utekväll på Gotland med Ziperall-grabbarna!

34 Comments

maria

vrf sån dramaqueen? Det märks att du inte jobbat hårt mtidigare och fått allt lätt här i livet. Sluta klaga över ditt jobb o att du e trött hela tiden och måste ha värsta vilan efter 5 dagars jobb. SLUTA DÅ om du inte pallar?

De ända dui egentligen gör är att klä den “fint” och visa upp dig, så hur är det jobbigt när det ändå är så du gör varje dag?

Kenzas svar: Klagar? Jag skriver ju i varje inlägg hur peppad och glad jag är! Tycker det här jobbet är sjukt kul, men även påfrestande. Men så är det ju! :) Nej, att klä mig fint och visa upp mig är inte det enda jag gör från tidig morgon till sen kväll med Modelljakten, men du får gärna tro det om du vill. Skulle gärna vilja höra dig säga det här igen efter att ha provat på att vara ute på turné och spela in ett tv-program. Det är jobbigare än man tror. Men som sagt, sjukt kul! :) Kramis!

Reply
Saffie

Hej Kenza! Vet inte om du kommer läsa det här, det är säkert sjukt många som kommenterar på din blogg (och man förstår ju att du inte har tid att läsa varenda en!), men jag har en fråga angående castings i stockholm den 9 sep – Är det så att allting börjar kl 15 och att alla deltagare måste vara där prick då eller kan man komma efter 15, bara man kommer innan 17? Du ser, jag slutar skolan 15 så jag kommer inte kunna infinna mig försten ca halv fyra, så vad jag undrar är om man fortfarande släpps in då? Hoppas du svarar! Du har en jättefin blogg förresten och jag tycker du verkar som en jättehärlig och ödmjuk person, ser verkligen upp till dig! :)Kram Saffie

Kenzas svar: Hej! Castingen pågår mellan 15-17 så därimellan får folk lämna in sina ansökningar. Vet dock inte hur mycket folk det kommer vara så det är bra att vara där i tid.. Men halv fyra är nog inge problem!! Ses i Nacka Forum! :)

Reply
Ajla

Heej Kenza =) Jag älskar din blogg och din stil på kläder =) <3
Har du en ziperall eller One PIece ?? isåfall vilken färg =) glad om du svarar =)

Reply
Vendela

Älskar att du bara möter dryga kommentarer lugnt, sansat och trevligt, nyckeln till fred på jorden om alla gjorde likadant! :)

Reply
natt

Hej Kenza
Måste få veta har du en twitter? Eller är det bara nån som låtsas vara dig?

Kenzas svar: Hej! Nej jag har inte twitter. Kram

Reply
therese

fattar inte hur du orkar med alla läsare som lägger ner tid på att skriva klago-kommentarer till dig! tycker det är meningslöst att yttra sig om dig och andra saker utan att veta ett öre om hur det är på riktigt!

tycker du är en otrolig människa och hoppas allt går bra för dig i livet! :)

Kenzas svar: Haha ja alltså jag fattar bara inte hur man orkar bry sig och störa sig så mycket på någon man inte ens känner.. :P Tack så jättemycket, kram!!

Reply
Olivia

Hej kenza! Jag har en fråga angående modelljakten. Jag bor i Göteborg och missade totalt att ni var här igår, om man vill vara med i tävlingen men missat castingen, kan man komma med ändå? Tex skicka in bilder och fakta om mig osv, eller är det kört nu?
Vore jätte bra om du kunde svara för jag vill verkligen veta, tack på förhand! :))

Kenzas svar: Det går fortfarande att skicka in på http://elitemodel.se/elitemodellook ! Kram!

Reply
Håller med Maria

Håller med Maria, du klagar alltid “ååh jag är så trött och sliten bla bla”. Att du säger att du ska hem och vila upp dig, men sen kommer några vänner på besök när du e sjuk? Hur funkar det… Så jävla sjuk är du allt inte då :)

Confirmation is your middlename, and Drama is your last.

Kenzas svar: Som jag skrev är jag genomförkyld, men kan nog ha vännerna över på myskväll ändå. Om det går bra för dig? Haha fattar inte hur vissa av er orkar bry er så mycket…

Reply
Jessica Nilsson

Hej hej.

Jag fundera bara över om de inte var Mika som skulle resa i Asien i ett par månader, är hon hem å vänder eller blev de inställt?

Kram

Kenzas svar: Jo hon åker om några dagar! Kramis

Reply
Nicole

“maria” så sjukt onödig kommentar, va glad istället, orka lägga ner energi å klaga på andra, du har inte en aning om hur det går till i showbiz.

Reply
Michaela

Haha jag läste att du skulle äta gröt, och blev helt paff :p
Och guuuud vad folk är negativa mot ditt jobb :o Det är ju inte direkt så att man får se allting om ditt vardagliga liv heller. Självklart är ditt jobb jobbigt, det är ett jobb och alla klagar när dom är helt slutkörda, it’s a normal reaction lixom.

Reply
Ilona

Herregud vilka sjuka kommentarer folk gör… varför klagar folk? Det här är väl hennes blogg och hon får väl skriva vad hon vill?

Reply
Bella

Hey :) Skulle du kunna gilla den här sidan på facebook? http://www.facebook.com/onedirectionmusic Vi svenska fans är med i en tävling att få hit bandet och vi måste få 700 svenska likes innan söndag :) Det skulle vara jätte snällt om du gillade den. Om du inte vill att deras inlägg ska komma upp på din facebbok kan du fixa det på inställningar :) Tack iförväg :) xx

Reply
Hanna

Tycker det låter som att du är sjuk väldigt ofta…kanske är dags att gå och kolla så du inte har nån infektion i kroppen som spökar? :)

Reply
Emma

Hej, vilken söt liten klänning du har på dig på bilden.
var har du hittat den?
Många Kramar

Reply
Wilma

Hejhej! :)
Såg att det stod din ziperall, den har vi aldrig fått sett? <3
Är lite nyfiken på om du har en likadan som jag ;)

pussochkram <3

Reply
Nina

niiice! Jag vill bara tipsa er om en låt som heter what are words.!! sen kommer ni förstå.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*