• header

Nyklippt!

Jag har myskväll med tjejerna och vår personliga frisör Humlan har klippt både mig, Mika & Dilay. Mitt hår var så otroligt slitet så hon klippte ca 5 cm på alla längder. Nu känns det fräscht igen! Jag har ju uppklippt så när Humlan klipper av en bit och håret inte längre tyngs ner känns det genast fylligare!

Nu är middagen färdig, vi har gjort lasagne och en stor sallad till. Köpte även en stor påse med lösgodis så fredagskvällen blir perfekt! :)

108 Comments

Matilda

hej, jag har en fråga det är så här att jag vill söka till modelljakten och jag undrar om det är försent? jag bor i gbg och jag tänkte om man kanske måste träffa er och så om man blir antagen.. svara gärna vill verkligen bli modell!!
kram

Reply
Gabriella

Jag förstår inte varför du måste skryta i bloggen hela tiden om hur många läsare du har och att du verkligen inte kan ta bild med dina läsare ibland då du är upptagen. Har inte sett detta i det här inlägget men har varit en massa skryt i en massa inlägg. Förlåt men tycker bara att du har lite för bra självförtroende och verkligen verkar tro att du är nästa Madonna. Jag menar inget illa då det är ditt liv, dina val och din blogg.
Gillar dig annars ska du veta så ledsen om kommentaren kanske låter lite ” Elak “.

Reply
felicia

Såg en film om en tjej som kom till marocko och dom pratade arabiska där. Och kom på att du är väll typ halvmarock? Undrar om du pratar arabiska isf skulle inte du kunnna lägg a upp en video när du säger något :)

Reply
fredde

fan vad fint håret blev <3<3 blir det en andra sesong av modelljakten??
har missat min chans att vara med :( skulle villja visa vad jag går för:)kram kram

Reply
Lovisa

Hejsan svejsan!
Gillar dig stenhårt, om jag nu ska ha en förebild får det bli du! Inte bara de att du klär dig snygg, är supervacker och har jättefin kropp så är du extremt rolig! vet inte hur många gånger du underhållit mig? Helt plötsligt börjar jag asgarva åt något roligt citat du slängt ur dig när jag sitter på bussen hem och alla kastar konstiga blickar åt mitt håll.. men det gör inte ett skit för du har iaf fått mig på mycket bättre humör! så istället för att kämpa mig hemmåt med min tunga väska skuttar jag fram på gatan!
kramis kramis

Reply
Sophie

Hey Kenza,

On sunday I will fly to Kreta the first time!
I’m very excited and now I want to ask you a question.
In which city have you been when you were in Kreta?
Is there any Must-See?
I hope so much that you answer me. :)

Your Sophie

Reply
senada

är inte det där en gammal bbild på dig? :o du hade väll inte tokio hotel* bilderna på väggen? eller :)

Reply
Evelina

Stod längst fram, rakt framför dig ungefär igår i Nordstan,
dock fanns det inget tillfälle att ta en bild med dig,
eftersom jag kom vid halv fyra, och åkte vidare till Liseberg runt sex. Det såg ut som att ni hade mycket att göra.

Jag fick i alla fall en hel drös med bilder på dig,
som verkligen är fina! Och du var jätteduktig när du skulle presentera de 5 “vinnarna” till utmaningen, you go girl!

Precis framför mig har jag ett collage på dig (och en bild på Tyra appropå eran show), som jag pysslade ihop för ett tag sedan.

Ha det så bra, och hoppas att halsen snart mår bättre! :D

Puss och kram
Evelina

Reply
Emma

Snyggt! Använder du några produkter i ditt hår? Det ser så “välmående” ut! ;)

P.s: ska modelljakten gå på tv?

Reply
Jessica

Du e så himla fin! Jag va bara tvungen att skriva de, jag läser din blogg väldigt ofta, och jag lovar dej, Alla, verkligen ALLA dina bilder på dej är perfekta! Du passar verkligen i allt :) O din blogg, jaa, den e superduper bra! :) Hoppas du får en trevlig gredagskväll /helg :)
/ Jessica :)

Reply
Emmsan

Hej!

Är lite nyfiken på hur lång utbildning du har? Planer på högskola? :)

Kram

Reply
Patrycja

You’re the most beautiful women I’ve ever seen. You look like Jessica Alba. I love your beuty. :)
Greetings from Poland.

Reply
Felicia Palm

Hej! Jag är väldigt intresserad av modell-livet, tyvärr är jag bara 168 cm, men vet du om det finns någon modellagentur som tar emot lite kortare personer? Tillhör du någon agentur? =) Tacksam för svar! Visste inte vem jag skulle fråga så du var den första jag kom på ^^ // Felicia

Reply
christine

I was looking at older pictures of you and you look so different when you are not tanned!

Reply
Ellenor

Hej hej. tjusigt hårsvall! skulle också behövt klippa mig. anyway, undrade när vi får veta vem som vann tävlingen med Nelly.com?

Reply
Canita

Hej Kenza ! :D

kan du inte lägga upp bilder på Angelas klänning som du skulle bära i gbg men den var för kort ? :) Vill gärna se den ! :D

Kram :)

Reply
Sanna

Älskar din frisyr och skulle bli jätteglad om du kunde beskriva och lägga upp en närmare bild på hur det är klippt!

Grym blogg har du!

Reply
Nik

jag är också en egen företagare, fredagkvällar är de bästa för oss bara sätta sig tillbaka i soffan o njuta av ledigheten

Reply
Ella

KANSKE DAX ATT BÖRJA BLOGGA LITE MER!! JAG HAR TRAPPAT NER PÅ ATT LÄSA BLOGGEN BARA FÖR ATT DU UPPDATERAR VÄLDIGT SÄLLAN! EN GÅNG OM DAGEN? DE KANSKE INTE RÄCKER FÖR DIG SOM KÄNAR PENGAR PÅ OSS SOM LÄSER! BÖRJA SKRIV MER! DE KÄNNS SOM ATT DU TAPPAT INTRESSET VÄLDIGT MYCKET ELLER SÅ ÄR DE FÖR ATT DU BÖRJAT JOBBA, MEN GLÖM INTE OSS FÖR DE!

MEN KÖR PÅ MED ALLT DU GÖR DU ÄR GRYM! MEN BÖRJA BLOGGA MER OCH SKULLE VILJA VETA VART DU KÖPER ALLA DINA KLÄDER! SÅ NÄR DU HAR PÅ DIG NÅGOT OCH LÄGGER UT BILD SKRIV ALLTID VAD DU HAR PÅ DIG FÖR DE SKULLE VA JÄTTE GULLIGT!

Reply
emma

hej kenza, har en fråga jag har tänkt på ett tag nu, vad heter humlan egentligen? eller hon kanske heter humlan? hahaa, kram på dig :)

Reply
Sanna

ELLA, HON ÄR UPPTAGEN MED ATT ÅKA RUNT I SVERIGE OCH SPELA IN TILL MODELLJAKTEN VAD FÖRVÄNTAR DU DIG EGENTLIGEN?! SEN STAVAS DET TJÄNAR INTE “KÄNAR”. DU KAN GÅ LITE MER I SKOLAN SÅ LÄNGE KANSKE.

Reply
emmy

men snyggt kenza! du passar såååååååååååååååå bra i platt hår btw!:)

Reply
Martina

Det ser inte alls uppklippt ut? Det ser väldigt fylligt och luftigt och härligt ut. Men det synns inte att det är uppklipt alls? Har hört talas om att man kan klippa upp typ.. under de översta håret. Vet inte om det är du har :)

Reply
Lina

Älskar verkligen din blogg! Även om jag ibland tycker den är lite för grå och “vanlig” så är du verkligen en förebild och försöker absolut inte vara mer än alla andra. Tycker du är Sveriges bästa bloggare!:)

Reply
maria

hej jag undrar vart du har köpt din thirt?? skit snygg e den , och ditt hår också :D <3 <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*