• header

Underbara hem!!

Det går inte att beskriva hur skönt det var att komma hem! Lagade lite lunch, slängde mig i soffan och tittade på Buffy. Nu är jag hemma över helgen för att vila upp mig och sedan på söndagkväll sticker jag ut på castingturnén igen. Då blir det Jönköping, Örebro & Karlstad! Sedan hem ett dygn innan vi fortsätter med alla andra städer. Norrland och hela köret! Jag har aldrig varit där och inte heller träffat mina läsare där, så det ska bli kul. :)

Nu tar jag igen det jag missat den här veckan. Läser bloggar, mailen & kommentarer. Har inte hunnit läsa nå kommentarer alls på hela veckan så det tar jag igen nu!

Jag såg nu att jag fått några arga kommentarer om “fusk” i Modelljakten. Sådant förekommer självklart INTE! I juryn har vi Kristin från Elite, mig själv samt en gästdomare i varje stad. I Helsingborg hade vi då modellen Malin som gästdomare, Malin vann denna tävling (Elite model look sweden) för några år sedan och kom på 3e plats i stora världsfinalen. Nu var det så att hennes lika snygga lillasyster sökte till Modelljakten i Helsingborg, och detta anses då som fusk enligt vissa. Att detta var vår gästdomares lillasyster påverkade inte vårt beslut för fem öre och inte heller är det något vi försökte hålla hemligt utan vi sa till och med till kameran när hon var framme och sökte att detta var Malins lillasyster men att hon inte skulle särbehandlas för det. Så jag fattar liksom inte grejen. Hon hade gått vidare vare sig hon var Malins lillasyster eller inte. Tjejen hade mest potential enligt HELA juryn (vi har även chefen från Elite som är med och bestämmer, men han håller sig backstage och är inte med i tv-programmet), så enkelt var det. Och istället för att börja anklaga MIG för fusk och kalla MIG för en “bluff” så kan man ju slänga iväg ett snällt mail och fråga hur det ligger till tycker jag!

Jag och vår gästdomare i Helsingborg, Malin

81 Comments

Linda

Jag tycker ändå inte att tjejer med familjemedlemmar i juryn ska få söka till denna tävling. Tycker inte att det är rätt. Det spelar ingen roll hur snygg denna tjejen är.

Kenzas svar: Alla får tycka vad de vill! Men vi särbehandlar ingen av de sökande, så jag tycker snarare det hade varit fel att HINDRA Malins syster från att söka bara för att Malin var gästdomare. Malin sitter som sagt inte i juryn utan vart bara inkallad som gästdomare i Helsingborg. Hon kommer inte kunna påverka hur tävlingen kommer gå. Glöm inte att det är Elite’s tävling, de har sista ordet eftersom att det gäller ett kontrakt hos DEM. Jag är mest där för att göra mitt jobb som programledare, men självklart har jag även lite att säga till om som jurymedlem men jag bestämmer absolut inte. Kram!

Reply
eyereju

Hej! Skulle du kunna förklara lite mer exakt hur det går till när man söker in till programmet eller vad man ska säga..Eller står det någonstans? Ska man bara gå fram och så kollar ni på hur man ser ut osv eller ? ^^

Kenzas svar: Hej! Det är inte mer komplicerat än så att ni kommer fram och fyller i en ansökningsblankett, fotas med den (det står en siffra på den, så att vi kan hitta er bild sen) och sedan lämnar in den hos oss i juryn där vi även frågar lite frågor. Klart! Sedan är det bara att vänta tills vi kommit fram till en topp 5, som får göra en utmaning, och sedan överlägger vi och plockar fram en tjej som går vidare till finalveckan i Stockholm! Kramis

Reply
essla

hej tänkte bara höra när vinnaren av presentkort på nelly.com kommer upp på din blogg?

ha en bra dag /essla

Kenzas svar: Sorry har glömt skriva det! En tjej som heter Linn vann, skriver det i nästa inlägg. Kramis

Reply
j

bra sagt. vissa är säkert avundsjuka för att de inte lyckades och så måste de skylla på något, tex då att hon gick vidare pga sin syster..

och jag ångrar lite att inte jag vågade söka :P men men

Reply
Olivia

Det är grymt att du kommer till Norrland! Det har vi väntat på! :) Tråkigt bara att jag inte har någon chans att vara där, haha..

Reply
Micah

Gud det här känns som Kenza & Tyra show all over again… BOOOORING.

Kenzas svar: Vad menar du? Att jag bloggar mycket om mitt jobb? Ledsen men när jag inte gör så mycket mer än jobbar så blir det svårt att blogga om något annat. Hinner ju inte! Gillar man det inte kan man kika in här igen om 2 veckor då castingturnén är över! :) Kramis

Reply
Tua

Tycker det är skitbra, för av erfarenhet vet jag hur det är att särbehandlas pga familjemedlemmar(typ “hon är bara med för att regissören är hennes pappa…” får jag höra bakom min rygg hela tiden) men varför ska inte jag ha samma chans som alla andra? Har man släkt som gör samma sak ökar det ju dessutom chansen för att man har talangen i blodet! Cred till dig Kenza!

Reply
Sara

Det är bara omogna och avundsjuka människor som säger så, liksom det spelar väl ingen roll om det är hennes syster, hon kanske var duktig ändå. Jag tycker att vem som helst ska få söka, det stoppar inte henne att hennes syster är i juryn, GÄSTjuryn också! Kram

Reply
Micah

Sen undrar jag över en annan sak också. Min kompis sökte till Modelljakten och hon fick ett väldigt negativt intryck av dig då hon förväntat sig att du skulle vara mycket trevligare och gladare än vad du var. Lite mer som blogg-Kenza! Det var tydligen mycket suckar och dryga blickar, en negativ attityd överlag, speciellt när man jämförde med skojiga och spralliga Andreas Wjiik. Och nu förstår jag att du är väldigt stressad i och med detta programmet och faktiskt inte hinner ta din tid och prata/fotas med alla läsare osv osv. Men under alla åren du bloggat har det med jämna mellanrum kommit in mail och kommentarer från läsare som träffat dig på stan och upplevt dig som väldigt kylig, otrevlig, arrogant… Hur kommer det sig? Kissie däremot (som man kan tänka sig skulle vara tvärtom) har varit supergullig och ödmjuk alla gånger. Lite nyfiken på varför just DU verkar tycka det är så jobbigt med läsare och fans i ditt vardagliga liv. Du har själv valt att fortsätta blogga och befinna dig i rampljuset, då får du stå ut med att inte vara anonym (även omjag förstår att det är påfrestande ibland) Detta är inte menat att låta elakt, är bara nyfiken. Kram!

Kenzas svar: Hej! Jag skulle aldrig vara elak mot någon eller ge någon dryga blickar. Det var lite som en chock för mig i Malmö med alla som fotade så jag visste liksom inte hur jag skulle reagera, och jag hann inte ta bilder med folk där för att teamet ville ha mig redo hela tiden. Sedan är det väl självklart att Andreas uppfattades som mer social när det var hans jobb att gå runt och snacka med folk i kön, medan jag bara satt bakom jurybordet. Men i både Halmstad och Göteborg hann jag träffa och fotas med mina läsare!

Om man ska jämföra de kommentarerna jag fått om att jag varit “sur” eller något, så är det bara en halv procent jämfört med alla mail och kommentarer jag får om hur go och trevlig jag var när någon träffat mig.

Sedan måste folk förstå att jag bara är människa. Jag går inte runt och ler 24/7 och även jag kan vara ledsen, vara på dåligt humör, må dåligt eller bli irriterad. Jag är ingen ängel. Jag kan liksom inte alltid vara asglad och sprallig varje dag mot alla som kommer fram till mig på stan, men jag tackar alltid snällt för fina ord & ler. För jag blir ju glad såklart! Men jag vet inte riktigt vad mer folk förväntar sig att jag ska göra… Kanske någon uppfattat mig som kylig någongång för att jag inte….fan vet jag, bjuder med på fika? Det är lite svårt för folk kan tro att de är vänner med mig och tror att jag ska reagera mycket mer annorlunda än vad jag gör.

Glöm inte att när ni kommer fram är ni totala främlingar för mig, jag har ingen aning om vilka ni är därför kan jag bli lite paff när ni helt plötsligt greppar tag i mig, skakar om mig eller tar tag i min arm och drar iväg mig. Då kan jag bli lite irriterad men jag skulle fortfarande aldrig vara elak mot någon!

Reply
❤ in style

Hur får du dina lockar och bli så fina vågor?
Det ser ut som du har tjockt hår och det är samma som mitt men mina vågor blir lite för vilda ;)

Reply
Nelly

Har Modelljakten börjat gå på tv? Om det inte har gjort det, när gör det de? =)

Reply
frida zaar

asså jag verkligen ääälskar dina tatueringar , kan inte du visa bilder på alla ?
snällaa?

Reply
Mona

Bra skrivet, om något är särbehandling så är det ju att utesluta någon på grund av släktskap!

Reply
E

Jag och mina kompisar var på plats i Hbg och tyckte det hela verkade uppgjort redan när de första 5 gick vidare och vi tyckte heller inte att hon verkade speciellt glad över sin vinst-som om hon redan visste att hon skulle vinna. Sen när vi fick reda på att det var hon som vann hela tävlingen (precis som vi förutspått) blev vi ännu mer misstänkta. Jag är ledsen om du tycker det verkar som om vi inte har något förtroende för dig och tävlingen(ingen av oss har däremot kommenterat att det skulle vara något fusk, så fler måste ju haft samma tanke som vi) men eftersom reglerna i tävlingar vanligtvis är så att inga familjemedlemmar till juryn eller övriga som har med tävlingen att göra får vara med tycker vi det är konstigt. Hoppas du förstår hur vi tänker, kram! <3

Kenzas svar: “Vann hela tävlingen”, nej hon vann ingenting, hon gick bara vidare till nästa steg! Nej, hon visste inte att hon skulle vinna och hon var precis lika nervös som alla andra i topp 5 och det vet jag mycket väl eftersom att jag snackade med dem alla innan!

Reply
Erika

Jag håller med om att det hade varit ännu mer fel att Malins lillasyster INTE hade fått vara med. Hur orättvist är inte det? :)

Reply
selma

helt sant, tror inte att det påverkar så mycket att hennes syster är gästjury, jag menar hon sitter inte sälv i juryn och bästemer attt hennes syster ska vidare det finns ju andra jury medlemar dom måste ju oxå hålla med för att tjejen ska gå vidare. Och det är mästa avundsjuka tror jag bara för man själ kanske inte går vidare…

Men jag har en fråga, finns det en chans att man går vidare ifall man är 168 cm, jag är ju bar 14 och kommer växa mer, det känns lixom som one in a life time att ni kommer till min hemstad på just min födelsedag.

Reply
And

Dear Kenza,

I think that you should not even respond to people who leave nasty/stupid comments towards you or your blog. You are an awesome person!!!

Reply
Natasha

hejhej!

vafint!♥

ska värkligen kolla på midelljakten men går den nu jag mennar på tv eller senare?(:♥

puss♥♥

Reply
Marielle

Jisses, att folk inte har bättre för sig än att hacka på dig/er! Bara avundsjuka. Hon kan väl inte rå för att hennes syster satt i juryn? Har hon talang så är det väl klart att hon ska gå vidare utan massa snack om fusk. Ni verkar göra ett fantastiskt jobb, så ta ingen skit för guds skull! PUSS

Reply
Amanda

MEN, skämtar folk eller?! Jag har träffat dig två gånger tidigare i Göteborg o båda gångerna har du varit så söt o så rar. Jag gick även förbi i Nordstan igår när ni var där med Modelltävlingen o jag såg hur du försökte hinna ta så många bilder som möjligt medan en tjej som jag antar att du jobbade med stod o sa Kenza vi måste gå nu! & du bara en bild till sen kommer jag! Ok en till! Ok lovar det här är sista sen kommer jag! & du bara stannade kvar o var så snäll mot dina läsare o fortsatte fotas med dom trots att dom du jobbade med tjatade på dig att komma. Jag förstår inte varför andra personer hittar på saker om att du skulle vara otrevlig eller inte ta dig tid för dina läsare. Dom måste väl oxå fatta att du är där för att jobba!

Reply
Nicole

OMG att folk orkar! Malins syster är ju sjukt vacker! Folk är bara avis!!
Jag vill oxå bli topmodell men är alldeles för KORT! Gör det bästa av det endå…får höra att jag är lik dig ;)

Kram,

Nicole

Reply
Annakarin

Tjulululu! Om jag minns rätt så kommer du från Marocko va? Vi kör på det iallafall. För annars är min fråga ganska off. I vinter/vår kommer jag troligtvis besöka Marocko, då min arbetspolare som kommer därifrån han med har ett stort och fint strandhus. Han bor i huvudstaden. Och jag älskar verkligen mat. Det är som helt klart det bästa som finns. Så min fråga lyder, vad för traditionella rätter får jag bara inte missa? Peace

Kenzas svar: Åhhh, marockansk mat… Min absoluta favoriträtt där nere är farmors couscous med köttgryta. I köttgrytan hittar du kött (duh?!) grönsaker, sötpotatis, rotfrukter, kikärtor, russin m.m. och det blir världens godaste buljong. Det är såååååååååååååå gott! Men jag vet inte om någon kan göra den så bra som min farmor. Så om du lämnar Rabat och har vägarna förbi Casablanca, knacka på hos henne då :)

Reply
emma

tycker alla här i kommentarer överdriver och har sig hela tiden. Klart ni inte bestämmer vem som ska vinna på förhand och det är klart ni inte särbehandlar någon ? Härregud har inte folk bättre för sig ?
jag tror att du är jättetrevlig och snäll :) skulle gärna vilja träffa dig men jag bor i finland..

Reply
mia

Hej Kenza först vill jag komentera vilken bra blogg du har och spännande brukar följa den:)
Det jag undrar varför går det inte att mejla dig?? när jag försöker skicka ett medelande så skickas det tillbaka?? varför är det så? det kommer upp failur på engelska vet ej hur det stavas.
Skulle vara tacksam om du kunnde mejla mig på min mejladress hadde något viktigt jag ville prata om.kram

Kenzas svar: Är du säker på att du har rätt adress? [email protected]

Reply
S

Men alltså Kenza, det är faktiskt fusk hur man än vrider och vänder på det. Även om ni nu säger er vara rättvist bedömande så är det ändå fult och osportsligt att hennes syrra var en av de som dömde, man kan inte komma ifrån det. det ser ut som det ser ut oavsett vad ni säger. Det är ju lite som i TPB-rättegången när domaren var i maskopi med deras motståndare eller hur det nu var, minns inte exakt. självklart förlorade TPB då, inte så rättvist minst sagt! Du säger att ni har för avsikt att vara rättvisa, MEN hur ska folk kunna lita på det, när man dessutom vet hur mycket det fuskas inom tv? men jag förstår om du inte vill erkänna detta för du kan inte rå för det om det nu är så, för du måste antagligen göra som de säger. detta är vad jag tror iallafall. men jaja, detta förändrar absolut inte min syn på dig, tycker ju skitmycket om dig och din blogg! :) bästa bloggaren! och det att folk säger att du skulle vara otrevlig på riktigt osv. det tror jag verkligen inte, och det är ju som du säger att du kan ju inte vara glad 24/7 heller. krya på dig nu ♥

Kenzas svar: Folk får tro vad de vill, och vill de inte lita på mig så behöver de inte göra det heller. Jag kan liksom inte göra så mycket mer än att skriva hur det ligger till och det var det jag gjorde nu! Kram!

Reply
Dixi Wonderland

Du ger så otroligt bra svar när du svarar på kommentarer ska du veta! Jag hade aldrig klarat av ditt kändisskap. Jag tror inte folk förstår hur mycket privatliv du faktiskt offrar varje gång du går hemifrån. Att alltid ha folk som tar smygkort eller viskar bakom dig. Det måste vara väldigt påfrestande! Jag hoppas att du själv mår bra även om de kan vara kaos mitt i allt. Och sen så borde vi dina läsare förstå att du är precis som oss. Har upp och ner dagar och inte alltid orkar le och vara glad. De folk inte förstår är att dom kanske är 19 personen på kanske bara 2 timmar som stoppar dig för att prata. Det måste vara väldigt påfrestande!

Kenzas svar: Hej Dixi! Nej, jag tror inte heller att de förstår men jag kan inte klandra dem heller. Det går inte riktigt att förstå om man inte ser det eller upplever det. Självklart är det kul att träffa mina läsare, men ibland är det inte bara snälla söta läsare jag träffar på. Utan respektlösa människor som tycker att det är kul att driva lite med en “kändis” och det kan vara jäkligt jobbigt. Typ slår vad om vem som vågar springa fram och taffsa mig på röven, kastar något efter mig på stan, skriker något “mindre snällt” efter mig för att få polarna att skratta. Du fattar.. Men detta är ingenting jag skriver om då jag inte tycker att de förtjänar den uppmärksamheten, och jag försöker hålla en glad och lättsam ton här i bloggen.

Kändisskap har en baksida, som det jag skrev om ovan, och jag vet att det är sådant man får ta. Det är vissa bra på att påminna mig om….”du får ju skylla dig själv!” Men man tycker ju ändå att folk skulle kunna va lite schyssta, jag har ju inte gjort dem något…

Nej nu pratar vi om något annat tycker jag. Fint väder idag!! :) Haha.. Hälsa vovven! Kramis

Reply
Aytac

Jag undrar bara när programmet ska börja sändas på tv? Och i vilken kanal? Vill verkligen se!
Och jag hoppas på att få träffa dig i Nacka forum <3

Reply
julia clevler

Herregud vad folk ska hålla på hela tiden. Ingen skulle någonsin kunna bli modell utan utseendet och potential, så det är bara löjligt att folk skyller på att systern skulle ha spelat någon roll..

Till en annan sak också, var man tvungen att vara 172 ? Alltså utan klackar ? Himla tråkigt för oss som är korta..

Reply
Angelica

Att säga att ni “fuskar” bara för det är töntigt tycker jag. Jag menar hennes lillasyrra kanske vill bli modell å då kan ju inte alla ba jo men din syrra e domer/gästdomare (elr va de va) så du får int va xD De e ju ännu mer stört tycker jag!

Älskar din blogg Kenza!!
kram =)

Reply
Johanna

Skönt att du tar dig lite tid att svara på kommentarer så att vissa förstår hur det ligger till. På något konstigt vis verkar det som att vissa tror att bara för att man är känd så innebär det också att man är övermänsklig.

BRA SVAR!

Och angående inlägget: vad “skumt” att du inte har varit i norrland. Är du inte alls intresserad av den vackra naturen och lugnet? :-) Jag saknar mina rötter i norra Finland. Someday I’ll live there again <3

Reply
moa

hej kenza!
jag undrar om det inte hade varit smartare att låta malin vara gäst domare i en annan stad…? (Eller att systern sökt i en annan stad…..) Jag tror absolut inte att ni fuskade och hon var säkert värd att vinna men man borde ju ha förstått att många skulle reagera så här!

Reply
Ditt fan

du är inte kändis. du är en tjej som bloggar, och har 11-15 åriga läsare!

Reply
R

Assåååååååååååå herregud, vad är det med människor? Kenza jag måste säga att du ska skita i tjejen som suttit och skrivit ett långt brev med hur hennes KOMPIS har fått en dålig bild av dig? Haha asså no life det är fint väder ute stick ut vem fan bryr sig om att du inte är trevlig/otrevlig? OM du nu “Micah” tycker att Kenza är otrevlig ( din kmpis tyckte det) så läs inte bloggen, skaffa en egen rolig blogg? Ja gör det sen ska jag läsa denb och skriva att du är otrvlig för att du har varit upptagen eller för att du skriver något som inte intresserar mig men hundratusentals andra läsare :) OM du nu lyckas få så många läsare?

Reply
Everlasting

Jag har nu suttit och läst igenom alla dina svar på kommentarer här och jag gillar verkligen hur du ger svar på tal och står upp för dina åsikter. Så känd som du är hade jag nog aldrig pallat med att vara. Och jag har en känsla av att folk tycker de har “rätt” till dig och andra bloggare i ännu större utsträckning än när det gäller andra sorters kändisar. De tycker helt enkelt att de “känner” dig eftersom de följer din blogg (dvs ditt liv) och kanske till och med fått svar på någon kommentar då och då. Det måste vara jobbigt ibland att behandlas som en bästis av någon man aldrig träffat förut.

Ja, vad jag ville komma fram till var: kudos till dig! Och du FÅR lov att ha dåliga dagar du också.

Reply
Araxia

Det finns så mycket avundsjuka i denna värld, det är helt sjukt. Istället för att vara GLAD för en människa – är man arg och försöker att hitta någon enstaka sak för att få en att må dåligt.
Jag smörar inte men måste få detta sagt. Försök att bli glad för en annan persons skull, en känd eller okänd, livet är för KORT för att ha avundsjukan inom sig. Kenza JOBBAR och sliter för sitt program- varför så negativa kommentarer ang. fusk?

Felet har med människorna & göra. Var glad för personens skull- då gör du en människa GLAD- det är det som är hela grejen med livet tycker jag.

Kenza.. Jobba på och låt bara haters make you stronger, du är verkligen en inspiration och ja.. även fast du inte var offentlig skulle du vara awesome, det finns få som dig.

JAG ÄR GLAD FÖR DIN SKULL! Keep up the good work, Woman. You rock!! Och jag ser fram emot programmet. Slit&ge allt du har- för du är värd det bästa! Kramar.

Reply
Sarah

Folk är uppenbarligen upprörda över att någon skulle särbehandlas. Men är det inte lika mycket särbehandling att säga “Nejnej, du får inte ansöka eftersom du har en släkting som jobbar med programmet”?

Reply
danaaa'

asså wtf?!? vadå får hennes syrra inte söka till modelljakten bara för att hon är syrra till gästdomaren..
och bara för att hon är kändis så betyder det inte att hon måste prata med alla eller vara på bra humör jämt!!
Jag är säker på att om dom hade sagt att hennes syrra inte går vidare bara för att syrran sitter som gästdomare så hade ni OCKSÅ klagat..folk blir aldrig nöjda, dom lever på att klaga haha!
Älskar din blogg Kenza

Reply
Sanna

Kanske inte fusk men det ger ett lite oseriöst intryck. Typ som att Laila Bagges unge skulle gå vidare i Idol.

Reply
lina

Jag vet inte exakt vad folk skrivit. Men som jag ser det har det ju inget med förtroende för DIG att göra, dock brukar det alltid, vilken tävling det än handlar om, finstilt stå att familjemedlemmar till juryn inte får delta. Ville Elite gärna ha med just den här tjejen kunde de ju bara bjudit in en annan gästdomare. Korkat att inte ha gjort det kan man tycka.

Reply
Anna

Jag hoppas att du har rätt om att hon inte särbehandlades, och om du skriver det väljer jag att tro på det. Men jag förstår verkligen reaktionerna från tjejerna som sökte, och jag tycker att Malin hade kunnat få vara gästdomare i en annan stad, bara för att undvika reaktioner som dessa.
För övrigt ser jag fram emot att ni kommer till gävle, ska inte söka själv, men tänkte kolla lite efter skolan, kul att se en riktig tvinspelning!

Reply
K

Lite tråkigt att veta vem som kommer gå vidare redan.. Läser inte kommentarerna i din blogg då det bara är inläggen som intresserar mig.. Verkar inte så smart att skriva ut vem som gick vidare till de 12 sista innan programmet visas. Antar att vi får följa uttagningarna också? Annars spelar det mindre roll! Nu känns just den biten inte lika spännande!

Reply
Malte

Hej Kenza!
Vad bra att du tog upp detta. Men jag står fortfarande fast vid att det kan ha viss påverkan ändå, för varför skulle hon inte vilja rösta på sin syster? Men visst, det hade också varit orättvist om hon hade begränsats till att söka, det håller jag med dig om. Dock borde ni ha valt en annan jurymedlem, det tycker jag. Dock kunde ni väl å andra sidan inte veta att hennes syster skulle söka. Vill också förtydliga att jag inte riktigt menade fusk, mer orättvist, för det framstår som lite dumt för som sagt, varför skulle Malin inte vilja rösta på hennes syster? Hon hade väl kunnat vara domare i en annan stad tycker man lite. Men ja, jag tyckte Helena var välförtjänt vinnare, men det hade inte upprört så mycket om Malin hade bytts ut. Vill också förtydliga att jag inte kallat DIG bluff eller fusk eller vad det var (dock kanske du inte menade det till mig) eller om du uppfattat det så, för jag har även skrivit klart och tydligt att jag inte lägger ansvaret på dig. Så, jag ber om ursäkt om du uppfattat det så.
Jag hoppas verkligen att ni inte särbehandlar henne, för det skulle vara otroligt synd och det förlorar man bara på senare. Dessutom vill jag tillägga att jag tycker det bra att du skäller ut lite ibland! Det kan behövas.
Annars, ha det bra och lycka till med Modelljakten i framtiden. Förresten, undrar hur det funkar med antalet deltagare osv? För det är väl 12 städer, men sen är det väl 2 privata castingar för de som har skickat in via internet + 3’s wildcard? Eller har jag missuppfattat det om det alltså är 15 deltagare i veckan i Stockholm? Eller går ingen alls vidare från de “privata” castingarna i Göteborg och Stockholm om några veckor?
Kram!

Kenzas svar: Det där sista får jag kolla upp med Elite! Så som jag har fattat det så har de castingarna ingenting med Modelljakten att göra, utan mer att Elite söker modeller vid sidan om också. De är alltid ute efter nya ansikten. Men som sagt, är inte säker så jag ska kolla upp det! Kram

Reply
Sofia

Usch, skit i alla lama kommentarer. Haha vad folk hetsar upp sig! Finns värre saker liksom :) Fortsätt stå på dig, tror inte många hade pallat med att ha ditt “jobb” och allt vad det innebär ;)

Reply
ebba - ebbaekalek.blogg.se

Nu måste jag bara få säga vad jag tycker. Tävlingen är ju till för alla, och Malins syster kan faktiskt inte hjälpa att Malin var gästdomare i Helsingborg då hon antagligen blivit tillfrågad detta. Det är väl inte Kenzas fel eller? Att hon var gästdommare är inte Kenza som valt. Och om ni tycker att det är så fel så fine, men oavsett vad ni tycker så är det en tävling och alla som var inom en viss längd och ålder fick delta om dem ville det. det. Nu deltog malins syster och thats it!

Och att det finns folk som sitter och skriver att Kenza ser sur ut och är otrevlig eller vad det nu var. Det verkar inte som Kenza. Vi alla är människor och ingen är perfekt. Hon spelar in ett tv program och man kan inte hinna prata med alla och ta fanbilder med alla då det egentligen inte är därför hon är där. Visst, man kanske blir irriterad om ens favoritbloggare är te.x i Göteborg och det ända du vill är att träffa henne och så. Men om hon inte har tid för allt sådant kan inte alla bli arga för det. Hon är en människa och kan inte anpassa sig precis efter vad alla andra vill.

Hoppas verkligen inte att någon tar illa vid, men tycke det är så elakt att sitta och skriva sådant till Kenza.

Tack för en GRYM blogg Kenza och jag ser verkligen fram emot programet!

Kram!

Reply
Jonna

Så spännande att följa det här med modelljakten! När är de det börjar sändas på webben? Och kul att se att du svarar på så många kommentarer, då får man lite mer kontakt med dig! :D
Ska självklart komma och titta när ni kommer hit till Jönköping, SÅ tråkigt att jag bara är 165 och inte får söka.. hade varit en dröm! :) Kram på dig!

Reply
jdhksfcdk

kenza, är det sant att ni sa till dom som vann igår i gbg innan ni ropade upp dom? För jag hörde några tjejer som stod brevid mig att deras kompis hade kommit in, INNAN du ropade upp alla. Det där är ju bara elakt isåfall. Dom som sökte väntade ju i timmar på att få veta.

Reply
Camilla Kilinc

Asså ohh, jag kan inte förstå mig på de avundsjuka tjejerna som alltid måste klaga på saker o ting. Bara för att tjejen som fick en plats i finalen från Hbg råkar vara Malins syrra, behöver det inte betyda att det var fusk!?
Hon var ju inte den enda juryn på plats, vilket du själv också skrev!
Jag ser inget fusk i detta eftersom jag själv var på plats och var en av dem fem som blev utvalda till utmaningen i Hbg. Helena verkade inte alls se ut som om hon “redan visste att hon skulle gå vidare”. Dessutom tycker jag att hon gjorde ett bra jobb och förtjänade ” the golden ticket”.
Och inte konstigt att folk tycker att dina svar på kommentarerna är bra för att det du skriver på dina svar är ju sant. Men meningen med min kommentar är att försöka påverka de människorna som anklagar juryns beslut till att vara fusk, genom att berätta från min synvinkel på det hela.

Vill även avsluta med att säga att du var hur schysst och gullig som helst därför tycker jag att du ska strunta i alla som säger motsatsen. Keep up the good work, bästa Kenza! Kram Camilla Kilinc

Reply
Jimmy

Du vackra kvinna, hade du ställt upp hade du sopat
banan med all världens kvinnor!

Reply
asd

snälla svara på den här frågan haha! Vad använder du för locktång för att få det där underbara håret? :D

Reply
Nicole

Jag tycker att alla har rätt att söka:) Alla har väl rätt till sin dröm? Kenza jag tycker att du är super bra;) Och duktig! Ha det bra.
Kram

Reply
Anni

Du har väl en poäng, men det hade ju sett 1000 ggr snyggare ut om hon hade sökt i en annan stad där hennes syster inte var domare. För sin egen skull om hon kommer ännu längre i tävlingen sen, så slipper hon ju sådana rykten.

Reply
aa..jjaoo

Men nu handlar de faktiskt inte om “tro vad man vill”. Om de sägs i tävlingen ingen familjemedlem får vara med (spelar ingen roll hur) så innebär de just det. Antigen heller är det. Jag vet att du inte gör dessa regler men du är ombord o du får tåla kritiken kring detta. De fanns verkligen sjukt vackra tjejer som inte kom vidare på något sätt o de syns att något då inte stämmer.. tyvärr..

Reply
jenny

om hennes syster nu så gärna ville söka så kunde hon åkt till en annan stad än just den som henens syster skulle medverka i :), klart hon såg förtur när hennes syster va med.

stupid.

Reply
mimmi

men herregud! bara för att hon som gick vidare råkar vara en i juryns lillasyster ska hon väl inte låta bli att söka? hon verkar ju antagligen ha talang, som hennes syster! hade ju bara varit orättvist ifall hon INTE fick söka?!

Reply
pixi

Nu känns det här som en nästintill överflödig kommentar eftersom det känns som en ganska uppenbar sådan, men om hennes lillasyster så gärna ville vara med så hade hon kunnat ombes att söka i en av de andra städerna där hennes syster inte satt i juryn? För det är klart att det upprör folk att sökande har familjemedlemmar i juryn? Att tro något annat är faktiskt både naivt och lite korkat.

Reply
Lovisa

Heej Kenza, jag vill bara säga att du är verkligen min favoriiitbloggare! Verkar så himla go och glad och rolig och snäll och du är så snygg, haha! En stor insperation! :D Förstår verkligen vad du menar, alla har sina bättre och dåliga dagar. Och jag förstår inte hur folk orkar skriva massa klagomål om modelljakten och allting, kan man inte vara låta det va som det är? :) Kram på dig, du är gryym!

Reply
- | | Carro | | -

Om en familjemedlem sitter i juryn i en stad så kan ju syrran i detta fall söka i en annan stad om hon nu var så modellsugen ?=) då hade man sluppit allt tjaffs om fusk osv.. en tanke bara :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*