• header

28e augusti 2011

Hej! ♥

Jag har hållt på och packat och så hela förmiddagen. Först tog jag världens längsta sovmorgon i hopp om att vakna upp frisk (det gick sådär… men mår lite bättre!) och sedan började jag packa. Behövde inte packa ner så mycket eftersom att jag hinner hem en sväng på torsdag och packa nya kläder innan castingturnén fortsätter, men det är ändå svårt att bestämma nu vad jag ska ha på mig eftersom att man aldrig vet med väder och sånt. Äh, packade ner en långklänning från Dagmar, en shortsdress, kavaj, jeansshorts m.m. (+ två vardagsoutfits när vi filmar annat) – det får duga i Jönköping, Örebro & Karlstad! Vi är ju ändå inomhus största delen av dagarna, inne i galleriorna där castingarna är, så barbent funkar fint.

Nu har jag några timmar på mig här att förbereda mig för ännu en vecka med tv-inspelningar, sedan hoppar jag på tåget till Jönköping! Där möter jag upp hela vårt supercrew och laddar upp inför morgondagen då vi drar igång igen. :)

Supercrew! Minus Andreas och alla från Elite.

52 Comments

Malin

Vet du att din meny har hoppat längst ner på bloggen? Tänkte bara berätta det i fall du vill fixa det :-)

Reply
Amanda

Vart i Örebro ska ni vara? Jag bor nämligen där och tänkte komma förbi! :)
Sedan undrar jag vilken storlek du har på dina Levi’s shorts. Både på dem mellanblåa (som du hade igår) och de ljusa som du själv har pimpat? Ha det så kul och ett råd är att strunta i alla elaka kommentarer som du får, jag vet att det kan vara jobbigt men tyvärr så finns det såna människor där ute.. :S

Reply
Ebba

Hej Kenza! Jag hoppas vi ses imorgon på a6 i Jönköping! Har läst din blogg länge och äntligen får jag se/träffa dig! :D

Reply
Caroline

Vart i Jkpg kommer du att sova i natt? Kan tyvärr inte komma imorgon och se dig på A6. Men vill jättegärna träffa dig. :)

Reply
Elin

Vart i Marocko bodde du när du var liten? Jag var där för några veckor sen och åkte runt med min pojkvän som också är halvmarockan :)

Reply
Sara

kan inte du visa din garderob och smyckesskrin, hur du förvarar grejer för du måste ju ha hur mycket kläder som helst!

Reply
Louise

Vilket annorlunda och coolt hår hon längst fram ser ut att ha :)

Hoppas det går bra på alla inspelningar! :D

Reply
elin

hur länge är ni på a6?? tänkte komma förbi efter skolan… mellan vilka tider är ni där??
kul att ni kommer till jönköping!!!! :D

Reply
christine

inte för att de här handlar om ditt inlägg,.. men!! jag tycker du ska börja visa oss billiga outfits. du kan ha mer pengar än vissa andra, och vi ‘andra’ vill ha lite billigare kläder iså fall.
så du kan länka fina billiga kläder, eller visa dina fina billiga kläder osv.. :D
btw, krya på dig :) ! kram

Reply
Jonna

Jag går fortfarande i shorts, tycker inte att det är för kallt. Ibland ligger regnet i luften men det är ändå ganska varmt. :) Vi får passa på, snart åker strumpbyxorna på under allt.

Reply
maja

å du kan inte du lägga upp bilder på hur din garderob ser ut snälla skulle verkligen va jätte kul att se. Och jag tror att inte det är bara jag som vill se det. :) kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*