• header

Snygg, eller too much?

Vecka 43 kommer Ginatricot få in den här jackan ovan. Jackan, som är i skinnimitation,  är inspirerad av Balmain’s nitprydda skinnjackor men är en jäääkla massa tusenlappar billigare. 499 kronor kostar den rättare sagt!

Vad tycker ni, snygg…eller too much? Jag är lite kluven (nu vet jag ju inte hur den ser ut IRL, den kan ju vara plastig och ful) men jag älskar ju nitar. Jag skulle dock känna mig som en liten igelkott i den. :)

336 Comments

SOFIA

*Snälla svara på denna!*

Är jätte nyfiken på hur det går till. Står man framför alla eller får man prata med er separat och frågar ni massa frågor eller hur går det till? Hoppas på svar! KRAM

Reply
selma

jag tycker den var urläcker! däremot tror jag inte det är många som kommer våga använda den…men det är fint att vara lite annorlunda och ha sin personliga stil ;)

Reply
Lana

Jag tycker att det blir too much…För rockigt lixom.. Inte riktigt din stil! Du har ju massa jackor från din egen kollektion som är hundra gånger snyggare=)

Reply
jessica

den är sjukt snygg! men jag skulle inte använt den som vardagsjacka, utan till mer speciella tillfällen, som fester :)

Reply
Olivia

Älskar din blogg kenza!!
Tyvärr så ser man inte bilden skulle du kunna tänka dig och lägga upp den igen ?
Kram

Reply
petra

bilden syns inte, men har sett bilden på annat håll så. jag tror nästan det kommer bli lite plast-varning på den, gina brukar visserligen göra bra kläder annars men till det priset tror jag inte på det.

Reply
Sara

Hmm, om man ser den på bild e den typ too much, men om du kanske testar den så ser den kanske finare ut, annars designa en liknande me lite mindre nitar ;)

Reply
Malin

Jag älskar också nitar men det där skulle nog jag kalla lite too much faktiskt. ;)

Reply
Ilona

Det beror på vem som bär den och vad den personen har för stil. Jag skulle inte bära den och det beror på att det inte är min stil och den är väldigt vågad, men den är otroligt häftigt.

Tror du skulle passa i den jättebra

Reply
j

hej kenza! jag älskar din blogg och jag följer den varje dag! Men något som jag stör mig lite på nu är att jag såg dig för ett tag sen på nyhetsmorgon och där sa du att du absolut aldrig ville prata om pengar o va du tjänade osv.. Men sen skriver du ändå ut allt du handlar och hur dyrt det är och du skriver aldrig att du tycker det är dyrt så då reagerar man ju liksom, herregud va dyrt men hon verkar tycka det va helt normalt för en tröja eller väska eller va det är! Som när du hade köpt en “liten” impuls present till din mamma för ca 5000 kr! Och när du kommer hem från en resa så säger du direkt att du är så avundsjuk på alla andra som är utomlands ist för att säga att det är skönt att komma hem! Bara lite jag lagt märke till :)

Reply
caroline

det går inte att se bilden :( kan du inte länka till en sida där man kan se jackan?

Reply
Leonie

Lite samma här…
Jag är precis som du och jag älskar Nitar också men i med att nitarna går så mycket utåt så blir det nog lite fööör mycket tyvärr! Men annars var den jäkligt nice! :)

Reply
Julia

Kanske lite too much med nitarna, less is more men det är ju din åsikt :) Om det är det du vill så go for it! :)

Reply
madde :)

Det är lite för mycket nitar, men jag vet inte den det kanske är fin i irl! :)

Reply
Linnéa

Älskar också nitar <3 Allra mest i kombination med skinn. Svårt å säga om det blir för mycket när man inte ser den på någon tycker jag ;) Men jag tycker den är cool ;)

Reply
Linnéa

Jag tycker att det är grymt snyggt med nitar. Jackan är faktiskt riktigt snygg den också fast jag hoppas att den är lika snygg i verkligheten. Blir oftast så att låtsasskinnjackor ser plastiga ut när det inte är riktigt skinn. Men jag ser fram emot att få se den där jackan irl. Och är den snygg så blir det nog så att jag köper den.

Btw; Din blogg är sjukt grym. Läser den flera gånger om dagen och du inspirerar mig till 1000. Älskar din stil.
Jag är fortfarande lika glad för tidningen du gav/skickade till mig för cirka ett år sedan. Det är den du har lagt ut i bloggen två gånger. Veckorevyn nr 16 22 juli 2010. Tackar så sjukt mycket för den. Den sitter uppe på min vägg.
Kram Linnéa Thunstedt.

Reply
Revecka

nä, lite för mycket. Okej om man typ ska på maskerad men inget jag skulle ha på mig i skolan direkt!

Reply
Mary

Jag jobbar på Gina och det är inte just den jackan vi kommer få in utan en liknande, den är “still under progress”=) Jag hoppas att den kommer vara lite too much så man kan sticka ut lite. Föresten såg dina nya beiga skinnshorts i en tidning, Supersnygga!!!

Reply
Stina

Kanske too much.. men för det priset, spelar det ingen roll, den är ju ändå fantastisk! Värt att köpa bara för att ha den hängandes på väggen, typ.

Reply
Maja

Njaa, inget för mig iaf. Jag har verkligen älskat nitar nu ett tag, men det känns inte så 2011 lisom ;) Jag börjar tröttna på det, iaf o sånna här stora mängder. Om den hade kommit för typ 1,5 år sen hade jag säkert älskat det :P

Reply
kornelia

Waaay to much! Gillar oxå nitar, men det där är för mycket av den s.k EMO-stilen. Mitt tips köp inte!!! Hemsk som bara den:) Annars med lite på axlara kanske, assnygg:D

Reply
Deniz

För mig … tycker jag att det är en aning för mycket. Men det är alltid kul att experimentera med kläder va? :D

Reply
Malin

Jääävligt cool! Men jag skulle nog inte använda den… Jag skulle bara ha den hemma för att titta på :p

Reply
Soelvi

Hmm.. det spørs vel litt va du kombinerer med kanskje. Med en hvit t-skjorte og sorte jeans hadde det blitt dritkult. Og den er veldig deg! og bare 499 da.. No discussion ;-)

Reply
Nina

I’ve seen this picture before and I loveee the jacket, but maybe because you’re really small it’s too big!

Reply
Mika

jag tycker att den är lite too much, nitar är fint på dig men inte sååååå mycket nitar

Reply
Jenny

Är nog lite som dig faktiskt, kluven. Det är ju väldigt mkt nitar och även om jag också gillar nitar så tycker nog jag att det var lite för magstarkt för min del iaf. Men du skulle säkert se ascool ut för har nog aldrig sett dig i fula kläder! Väntar nog tills jag ser den IRL innan jag bestämmer mig helt och hållet för vad jag verkligen tycker om den.
LOVE Jenny

Reply
Maja

Jag tycker att grejen med såna jackor är att de ska vara unika. Att man själv har prytt den med allt man gillar och att den får vara hur over the top som helst men man själv har liksom gjort lite som en scrap book all over den.. Shit låter asflummig.
Tänker bara att det kanske blir väldigt tråkigt när alla går runt i samma jacka då den inte så så diskret direkt.

Reply
Therese

Too much!! Nitar i all ära, men i den här kommer man ju inte se annat än dem. Och det är väl ändå dig man vill se mest? :p

Reply
Hanna

Jag tycker också att det är lite för mycket, som du sa “lite igelkottsvarning” haha ;) Men vem vet? den kanske e skitsnygg i verkligheten :)

Reply
ems

om man ser den jackan tänker man inte att den skulle passa dig faktiskt, väldigt för många nitar o punk. din stil är ju mycket sötare!

Reply
anna

Hmm… Lite för mycket, känns lite punkar-stil, eller vad det nu heter … Aja, gör som DU vill! :)

Reply
emma

liiiiite för mycket, men om man t.ex har en söt blus till kanske det funkar :)
ps. den va faktiskt riktigt cool

Reply
Ingrid

Den var verkligen inte snygg någon stans, och bara för mycket! Kram på dig!

Reply
Ingrid

Fast smaken är som baken! Tycker du den är fin så tycker jag att du ska köpea den!

Reply
ellen

Jag tycker att dina jackor är mycket mer snyggare ;) jag blev också väldigt förvånad när det är från Gina Tricot! :o det är annorlunda men på ett bra sätt :D

Reply
Elin

Too much! Verkligen för mycket asså, haha, fast är väl bara för att det inte är min stil :)

Reply
Jossan

Nej nej nej. Jag har nog ärligt talat aldrig sett ett hemskare klädesplagg… :S

Reply
emely angel

Asså den jackan är sjukt mycket Judas Priest och Rob Halford! haha jääävlar asså. Det är bud på att köpa den som den sanna hårdrockare man är!

Reply
linnea

alldeles för mycket för min smak. men det är fett snyggt när endast ryggen är full med nitar och nålar!

Reply
marina

OH MY GOD!!!!!!!!
THANK YOU SOOO MUCH FOR POSTING THIS!
CANT WAIT TO BUY THESE!!! I WILL <3

kisses
marina

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*